341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Merhaba cnm, Alanya'da nerde kalacaksınız.
Vaktiniz olursa Antalya'ya da uğrayın. İnş. hava güzel olur, hoş güzel olmasada fark etmez yanyana olunca

Çok geçmiş olsun canm...

Tesekkur ederim canim, bugun daha iyi 4. Igneyi yedi :) delik desik oldu cocuk, internetten apart ev ayarladik, bi tane de yedekte tutuyoruz hangisi olursa artik, uzun kalabilmek icin alanyayi sectik antalyada daha pahaliydi, ama gezmek icin muhakkak geliriz antalyaya da :)

Afiyet olsun canim. Havalar sogudu gercekten. Karnim agriyo bu sefer. Uzanip durdum butun gun. Sen neler yapiyorsun?

Bugun banyoydu ojeydi onlarla ugrastim, askerim hastalandi baya kotu, yarin hastaneye cikicak donuste internete giricek belki 2 dk gorucem beni iyi gorsun diye kendimle ugrastm butun gun, cok gecmis olsun canim, sende karnina sicak su koysan iyi gelir belki gerci bi kisiye gore degisiyo bana iyi geliyo ama arkadaslarimin falan kanamasi cogaliyo

Gecmis olsun canim askerine. İnsallah iyilesir cabucak. Sicak su iyi geliyo. Ama yedigim dokundu bana simdi.

Ben geldim kızlaaar:)
Gene geç oldu biraz ama anca :)
Şafak 22 Edirne'ye selam yola devaam

Merak ettim deniyim bi dedim aslında yarın deniycektim ama dayanamadım:)
Sen napıyosun canım,nasıl gidiyo taşınma işleri?

Suan yeni evimize alismaya calisiyorum canim. Ama bugun bisey yapamadim. Regl oldum yattim tum gun. Emine de bugun benim gibi olup yatmis tum gun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…