ben biraz daha yatıcam kızlar akşam grs inş iyi bakın kendinize
Merhaba cnm, Alanya'da nerde kalacaksınız.
Vaktiniz olursa Antalya'ya da uğrayın. İnş. hava güzel olur, hoş güzel olmasada fark etmez yanyana olunca
Çok geçmiş olsun canm...
Canlarim nasilsiniz?
Hosgeldin canimm, iyiyim cay iciyorum, sicak su ttorbasi yaptim ayaklarim usuyodu, sen nasilsin? Hastaligin ne alemde?
Afiyet olsun canim. Havalar sogudu gercekten. Karnim agriyo bu sefer. Uzanip durdum butun gun. Sen neler yapiyorsun?
Bugun banyoydu ojeydi onlarla ugrastim, askerim hastalandi baya kotu, yarin hastaneye cikicak donuste internete giricek belki 2 dk gorucem beni iyi gorsun diye kendimle ugrastm butun gun, cok gecmis olsun canim, sende karnina sicak su koysan iyi gelir belki gerci bi kisiye gore degisiyo bana iyi geliyo ama arkadaslarimin falan kanamasi cogaliyo
Gecmis olsun canim askerine. İnsallah iyilesir cabucak. Sicak su iyi geliyo. Ama yedigim dokundu bana simdi.
Aa her sey ust uste gelmis ya:s dikkat et kendine canim nazar mi degdi sana noldu
[SUP][/SUP]
Belkide canim...
Allah beterinden korusun. 20 leri yememize az kaldi.
Eveeetttt :) aralik zor diyoduk aralik ayinida bitiriyoruz :) bitsin artik ya, cok bunaltti hepimizi hakettik safak dogan gunes demeyi
Ben geldim kızlaaar:)
Gene geç oldu biraz ama anca :)
Şafak 22Edirne'ye selam yola devaam
Hosgeldin canim. Nerelerdeydin?
Yeni bi saç maşası aldım da onu deniyodum gece gece
Ayy alemsin canim. Pek süslüsun masallah.
Merak ettim deniyim bi dedim aslında yarın deniycektim ama dayanamadım:)
Sen napıyosun canım,nasıl gidiyo taşınma işleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?