341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kızlar naber bitmiş sizinkilerin askerliğide hadi bakalım hayırlısı özlemler doruktadır.Ahhh o gün bi gelse diye bekle bekle insan neler çekiyor.Geldikten sonra günler daha çabuk geçiyor.bizimkiler geleli 3 ay bitti sanki hiç gitmemiş gibi :)) Hadi canlar sağsalim sevdiceklerinize kavuşursunuz inşallah biran önce.

Amin cnm çok saol. Sabırla bekliyoruz bizlerde.

Nasıl geçti senin asker ziyaretin cnm.
Ne mutlu olmuşturrr

canım benim daha yeni gördüm yazdığını kusura bakma çok yoğunum bugün

Canım o gün sabah olmak bilmeyecek, heyecandan uyuyamayacağız ahhh ahhh gel tezkere artık gellllll Az kaldı tamam ama bizdede derman kalmadı

eveeeet uykularım kaçmaya başladı bile benim

ya kızlar kusuruma bakmayın lütfen çooook yoğunum saatler sonra yazabildim

Tesekkur ederiz canim. İnsallah kavusuruz artik.

Önemli değil cnm olsun

cevap da vermemişim zaten doğru düzgün beynim sulandı sanırım
haftasonu çok güzel geçti ve çok iyi geldi ikimizi de ama dönüş tabiki çok zordu
bide artık özlem son radde de olunca hiç ayrılmak istemiyor insan
neyse hayırlısıyla bitecek 18ocakta kavuşacağız

Ewt cnm ayrılmak daha zordur. Ben 158 gündür yüzünü görmüyorum acemilikdeyken nete giriyordu oda çok değil. Usta bilriğinde hiç görmedim zaten. Gelince nasıl olacak bilmiyorum şuan çok karmaşık duygular içindeyim.
Hayırlısı

bende uzak yere giderse hiç göremezsem nasıl olur diye çok düşünmüştüm...senin işin daha zor tatlım neyseki az kaldı artık
hiç göremeyince insan hayal etmekte bile zorlanır bi süre sonra sanırım...
askerlik görsen de görmesen de çok zor zaten...
ama sabır galip gelecek sonunda

tuğçecim çok geçmiş olsun tatlım...bende öyle çok feci olurdum 2yıl öncesine kadar ama ne oldu bilmiyorum 2yıldır çok şükür o kadar çok ağrım da olmuyor o kadar yoğun da olmuyor...dilerim sen de rahatlarsın bir an önce...
öncesinde hastanelik olurdum her ay herkes anlardı artık
şimdi yine ağrım oluyor tabiki ama hastanelik olmuyorum en azından...

Çok haklısın cnm. Önemli olan sonunun güzel olması onuda Allah bilir, kaderimizde varsa güzel günler yaşamak yaşarız yoksa sen ne kadar istersen iste olmayınca olmuyor (kendim için söylüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…