canikolar,
askerlikle ilgili haberleri dinlediniz mi.
Anlamadım erdoğan açıklama yapıyor kısa dönemler 4 aya inecek, uzun dönemler önce 12 sonra 9 diye, bugün tek tiple ilgili çalıştıklarını söylüyor milli güvenlik kurulu. Askerliğin kısalması ile ilgili bir çalışma yok diyor. Iyice aptala bağladım. Ne umutlanıyorum, ne umutlanmıyorum.
Manikdepresif olucam şu şeyler yüzünden en kısa zamanda :)
o beklerdi yaa ben biliyorum onun için sıra falan hiç önmli değil bekler o ucunda sesimi duymk warsaAyıptır sölemesi kabız oldum sanırım demişti acaba hastalandı mı ki yaa iyice aklıma ööle şeyler geliyo ararım demişti ( 43:
işte canım benim kendini kötü hissetmiştir belki, tabii beklerde, belki komutanı gelmiştir arayacağı zaman, belki küçücük bir rahatsızlığı vardır kabız olduğundan dolayı, yatıyordur. Yarın eminim arar..
Kızlar yazan oldumu bilmiyorum ama bu sayfayı eğer şikayet etmediyseniz facesi olanlar bir baksın lütfen https://www.facebook.com/ANFIRAT
inş. önemli bişiyi yoktur yaa offff o gelmeden ben 10 yıl yaşlancam belli....:2::2:
baktım şikayet etmiştim zatn önceden sinirlerim gerildi iyice okudukça baktıkça
baktım şikayet etmiştim zatn önceden sinirlerim gerildi iyice okudukça baktıkça
Bende çıkmıyor o sayfa, kaldırıldımı ki? Ne yazıyor ki kızlar?
Yoktur canım yoktur, sormaa yaa ben bugün saçımda bir tel beyaz gördümBeni aramadığı o iki günde oldu sanırım..
Canım şehitlerimizle dalga bile geçiliyordu ama kapandı sayfa
İnanamıyorum..Allah'ından bulsun hepsi ya! İsabet olmuş..Hey Allah'ım!
bu gece nasıl uyuyacağım blmyrm kendimi o kadar bitkin yorgun hissediyrm ki anlatamamm yaaa(((
OfffNapsak senin için canım birazcık yatağına uzansan, kitap okusan..Güzelce uyurdun, uyumadan duanı etsen..Gerçekten kötü bir şey olmamıştır. Tahmin edemeyeceğimiz kadar yorgunlar bence..Yarın arayacak, nolur zehretme kendine bu geceyi..Sırayla hepimiz yapıyoruz bunu..
elimde değil ki pericim yaa cidden bu kadar üzülmek istemyrm ama olmuyo elimden bişiy gelmiyo 2gün sonra ehliyet sınawım war hiçbişiy bilmiyrm çalışamıyrm kendimi weremiyrm askerlik düşsün hiç dert etmicem hiçbişiyi umudum yok diyrum ama yine de war birazcık :S AKŞAM YOĞUN OLUNUR MU YAA ARARIM DEMİŞTİ AMA NEYSE SENİN DE BAŞINI ŞİŞİRMİYİM CNM
Çok iyi anlıyorum seni..Ehliyet sınavını kafana takma, bir kez o çıkan sorulara baksan rahatça geçersin, askerin seni yarın arayacak, sende yarın sınava çalışacaksın.. :) Ne demek canım benim, niye başımı şişiresin, iyi günde kötü günde, hep birlikte atlatacağız
inş.arar ve umarım geçerli bimazereti wardır sanıyorum öledr yoksa sıra falan bekler arardı kesn zaten bazen kaçıp arıyorum diyodu:26: sabah 5-6 arası araması gerek o zamana kadar beklicem artık
çok saolasın cnm benm yaa iyi ki burdayım sizlerle tanıştım yoksa km moral wercekti bana yanımda olmanız bibirimize destek olmamız bile sewindiriyo güç weriyor
askerlerimiz gelse de şurda biraz sewinsek bıktım artık daha şimdiden hergün depresif olmaktan sewinmek mutlu olmak istiyorum askerlkte kısalsa biraz moral bulsakk aaaaaaahh nerde o günleeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?