Eminim vardır, hiç şüphem yok bundan.. Askerin her fırsatta seni arıyor, hepimiz biliyoruz. O yüzden benim içim rahat, geçerli bir sebeple yarın seni arayacak..
Arkadaşlarım arayıp bir yerlere gidelim dediklerinde içimden zerre gitme isteği gelmiyor. Hep burda olup sizinle dertleşmek, gülmek, ağlamak istiyorum. Gerçekten iyiki varsınız..
Ah keşke kısalsa, sizinkiler 4 aya, benim askerimde 9 aya gelse..Bir umut bekleyip, dua edelim :)
inş.arar ve umarım geçerli bimazereti wardır sanıyorum öledr yoksa sıra falan bekler arardı kesn zaten bazen kaçıp arıyorum diyodu:26: sabah 5-6 arası araması gerek o zamana kadar beklicem artık
çok saolasın cnm benm yaa iyi ki burdayım sizlerle tanıştım yoksa km moral wercekti bana yanımda olmanız bibirimize destek olmamız bile sewindiriyo güç weriyor
askerlerimiz gelse de şurda biraz sewinsek bıktım artık daha şimdiden hergün depresif olmaktan sewinmek mutlu olmak istiyorum askerlkte kısalsa biraz moral bulsakk aaaaaaahh nerde o günleeerr
Eminim vardır, hiç şüphem yok bundan.. Askerin her fırsatta seni arıyor, hepimiz biliyoruz. O yüzden benim içim rahat, geçerli bir sebeple yarın seni arayacak..
Arkadaşlarım arayıp bir yerlere gidelim dediklerinde içimden zerre gitme isteği gelmiyor. Hep burda olup sizinle dertleşmek, gülmek, ağlamak istiyorum. Gerçekten iyiki varsınız..
Ah keşke kısalsa, sizinkiler 4 aya, benim askerimde 9 aya gelse..Bir umut bekleyip, dua edelim :)
bide kızlar docalan'dan (konu sahibi)mesaj geldi yardım edebileceğini söyledi ama bence o uğraşmasın başka konuya geçelim.siz ortak bi karar vern ben akşam gelince konuyu açarım ne dersiniz?yada şöyle yapabilriz:ilk sayfada sanırım ikinci mesaj benim hergün onu değiştirebilirim..kararınızı verin bana da mesaj atabilen biri mesaj atsın olurmu?
Az önce bitanem aradı.. Sesi çok kötüydü..Bugün anladım askerliği dedi. Beni en son dün aramıştı, inanamadım :) Bir komutan geldi, bütün gün yerde süründük, resmen yat dediğinde kendimizi yere attık falan dedi. Eli, kolu kanamış. Yere yatıp sürünmekten alerji olmuş. Hergün soruyoruz, yemin töreni 26sında mı diye, şimdi olmayabilir demiş komutanları, yani uzun dönemler için. Annesiyle babasına 9 gün tatilim var, geldiğimiz gün döncez, burda kalmam, İstanbul'a döncm demiş. Bende bana kesin tarihi belli olunca söyle ona göre gitmeyeceğim dedim. Abisi İzmir'de, görüşe gelecekmiş bu akşam 18:30-20:30 arası görüş varmış. Bir kaç şey istemiş, çok kötüydü valla sesi. Senin bir sıkıntın yok dimi aşkım diye bir soruşu vardı. Ahh dedim, ben çok iyiyim, hiç merak etme. İlk gün sizin eğitimleriniz ağır olmayacak demiş bir komutan, yeni gelen çok fena süründürüyormuş.
Ne konusu açıcaz ben bilmiyorum :44:
işte 341.dönem şafak sayıyor konusu açalım demişlerdi dün de onu dedim bende..neyse bende bugun fazla kalamıcam yarın gelince cevapları okurum ona göre bu işi üstlenirimhepinizi öptüm iyi uykulaaarr
[kızlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız benimde eşim asker şafak 153
[kızlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız benimde eşim asker şafak 153
Gozun aydinn. Allah daim etsin.kuzularr artık size bursa dan değil istanbuldan katılıyorum
sınavlar bitti ailemin yanına istanbula geldim ve canım sevgilim bugün 3 kere aradıı
çok mutlu oldum
aslında yemin törenine gidemiyeceğim için biraz bozuldu ama napalım
elimden bsy gelmiyo o daha askere gitmeden önce biliyodu o tarihte kırklarelinde olacağımı
alırım ben onun gönlünü ki almışım bile telefonu kapatırken beni çook sevdiğini söyledi
gittiğinden beri hiç söylememişti
bugün için ankaraya gitme planlarım vardı o gelme demişti
bu aksamda iyi ki gelmemişsin bugün 5 ten sonra 15 dk görüşe izin verdiler dedi
öyle işte cancağızlarım...
döktüm içimi
çok yorgunum eve geldim uyuyacaktım ama size yazmadan gidemedim yatağa...
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?