341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim bana ışık tuttu bende askerime düşünme payı verdim cevabını vercek ona göre hazırlıklara başlıcam ya 5 sene oldu biz beraberiz artık yeter yuvamı kurmak istiyorum :) nagishcim ondan dolayı gerçi benden daha kıdemli olanlar var 8.seneye girenler mesela :) kızlar ya askerim aradı dayanmadım ağladım hala alışamadım çok özlüyorum çok üzüldü zaten ağladığıma geçsin şu zaman ya hayırlısıyla zaman çok yavaş işliyor:(((((((

şimdi aradı kuzucum 2 dk cık konusabildik
iyi ki aradı çok canım sıkkındı çok iyi geldi sesini duymak

sizde mi 2 dk konuşabiliosunuz? ya acaba şu yarım saat,on beş dakika konuşabilenlerin sırrı ne:3:

canım sırrı şu onlar arayınca 2 dk konuşabiliyoruz ama biz aradığımızda saatlerce benimkisi çaldırıyor onu ben arıyorum uzunca görüşüyorz ama o arayınca çok az görüşüyoruz canım:)

ya mervecim çok özlüyorum işte alışamadım hala şimdi aradım ağladım oda çok üzüldü anlıyacağın zaman zor geçiyor benim için:(:43:

bana da bugun birden oldu böyle konuşurken konuşurken birden ağladım.sinirlerim normal değil artık heralde.öyle olunca hemen geleceği zamanı planlıyorum kafamda.zaten anladım ki artık böyle kısa kısa içimi soğutabilicem sadece.o yüzden ağlama ileriyi düşünmek iyi gelir:34:

kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim bana ışık tuttu bende askerime düşünme payı verdim cevabını vercek ona göre hazırlıklara başlıcam ya 5 sene oldu biz beraberiz artık yeter yuvamı kurmak istiyorum :) nagishcim ondan dolayı gerçi benden daha kıdemli olanlar var 8.seneye girenler mesela :) kızlar ya askerim aradı dayanmadım ağladım hala alışamadım çok özlüyorum çok üzüldü zaten ağladığıma geçsin şu zaman ya hayırlısıyla zaman çok yavaş işliyor:(((((((

Evet 8 sene yettiiii gari :) Kışta bile gelin olsam onunla bana hergün bahar :34::34: 21.02.2012 :62::62: :69::69::69:

bana da bugun birden oldu böyle konuşurken konuşurken birden ağladım.sinirlerim normal değil artık heralde.öyle olunca hemen geleceği zamanı planlıyorum kafamda.zaten anladım ki artık böyle kısa kısa içimi soğutabilicem sadece.o yüzden ağlama ileriyi düşünmek iyi gelir:34:

Kesinlikle canım sıkıldığın, üzüldüğün, onu özlediğin zaman geleceği düşün :34: Ozaman gözünde yaş bile olsa yüzünde tatlı bir tebessüm oluyor :34: Bak bir gün daha geçti. Askerlerimize kavuşmamıza 132 gün kaldı :46: Bi bakmışız ki 2 gün kalmış :70: Dün 12 den beri askerim aramamıştı bugün bekle bekle içim çok sıkıldı ağladım bi kaç kere ama sonra yine ileriyi düşündüm sabırlı olmamız gerekiyor. Derken aşkımdan mesaj geldi :46: Badisinin telinden mesaj attı telefon kulubelerinin oraya gitmeye iziin vermiolarmış dünden beri, iyiyim ben merak etme yarın arıcam dedi :66: Onun iyi olduğunu bilmek yetiyor :66:

Kesinlikle canım sıkıldığın, üzüldüğün, onu özlediğin zaman geleceği düşün :34: Ozaman gözünde yaş bile olsa yüzünde tatlı bir tebessüm oluyor :34: Bak bir gün daha geçti. Askerlerimize kavuşmamıza 132 gün kaldı :46: Bi bakmışız ki 2 gün kalmış :70: Dün 12 den beri askerim aramamıştı bugün bekle bekle içim çok sıkıldı ağladım bi kaç kere ama sonra yine ileriyi düşündüm sabırlı olmamız gerekiyor. Derken aşkımdan mesaj geldi :46: Badisinin telinden mesaj attı telefon kulubelerinin oraya gitmeye iziin vermiolarmış dünden beri, iyiyim ben merak etme yarın arıcam dedi :66: Onun iyi olduğunu bilmek yetiyor :66:

YA öyle yapıyorum dilekçim zaten böyle kafamda çok farklı düğün hazırlıkları var :) ama işte bazende geliyor böyle duygusal anlar ama iyiki siz varsınız en azından unutuyorum yaaa :)

vlha negzll cnm ya ben 10gundr sesnı dhı duymuorm ne ses ne goruntu 4gndrde aramayı kestı ondn once arıodu acmıodm pes ettı galıba belkıde brktı benı:(bksana herkz beklıo knsyo ben öle saf saf okuom hcbrseydn hbrm dhı ykk ınanrmısn sdece pendıkte askerlk yapıo okdrını blyrm:(npm artk canısaolsn onmlı dl aramsada rht olsn ytr bana buda:5::5:

canım yaaa kıyamam çok üzüldüm tam en kötü zamanda bozulmuş aranız konusup görüştüğünüz rahatca birbirinize ulaştığınız zaman olsa bi şekilde hallederdiniz derdinizi bu görüşememk dahada zorlaştırır herşeyi inşaallah düzelir arannız sıkma canını

canım yaaa kıyamam çok üzüldüm tam en kötü zamanda bozulmuş aranız konusup görüştüğünüz rahatca birbirinize ulaştığınız zaman olsa bi şekilde hallederdiniz derdinizi bu görüşememk dahada zorlaştırır herşeyi inşaallah düzelir arannız sıkma canını

bencede askerdeyken daha zor oluyor böyle şeyler istediğin zaman görüşemiyormusun peki yapabileceğin başka bişey yokmu burhil

dlekçim belki çok detay olucak ama merak ettim düğün müziğinizi düşündünüzmü?

Bak bunu düşünmedim hiç :34: Heralde ona o gelince beraber karar veririz:34: Aslında onun bana armağan ettiği bir şarkı var o olabilirmiki bilmiorum :26: Zeki mürenden dilek çeşmesi :77: Bu olabilir belki:26:

Zeki Müren- Dilek Çeşmesi

bu bir dilek cesmesi dediler bana
oturdum yosun tutmus islak tasina
anlattim neler geldi dertli basima
uzattim ellerimi seni diledim

bir bilsen seni nasil yurekten sevdim
bu bedende can degil candan oteydin
gece gunduz demedim dualar ettim

kucucuk bir umitsin icimde benim
sen ey dilek cesmesi duy beni dedim
gonlumdeki bu hasret bitsin istedim

bu ses askla yanan kalbimin sesi
huzunlu gonlumun icli nefesi
onsuz yasamakta yotur hevesi
duami kabul et dilek cesmesi

sessiz akisinda devalar gizli
nazli sularinda dualar gizli
uykuya sigmayan ruyalar gizli
duami kabul et dilek cesmesi

içimm sıkılıyo 3 gün oldu aramıyo insan vardım diye bari arar gamsız:47:

Canım bak benim askerimde dün 12 den beri aramadı. Bugün 22:30 gibi mesaj geldi. Badisinde telefon varmış ondan attı. Olmasa yine atamıcaktı ve tahminen yarın ben arayacaktım. Telefon kulubelerinin oraya gitmelerine izin verilmiyormuş. Neden olduğunu bende bilmiyorum yarın öğrenicem nedenini. Senin askerinde bi problem olmasa arar muhakkak. Belki kontörü bitmiştir bişey olmuştur. Sen içini ferah tut. Olmadı sen yarın ara.

Back
X