341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tuğçecim neyin var canım nie duygusalsın askerinimi özledin dicem de benimkide sorumu dicen :1: arada olur ole kendimizi fazla duygusal hissettiğimiz anlar

Evet ozledimm canim. Disardayim suan. Benimki 102 sayiyoruz biz burda dedi. Olsun bi gunden bisey olmaz canim ;)

allah allaaa benimki fazla gelme meraklısı heralde :60::60: amaaan sizi mi kırcam kızlar bende 102 sayıyım ozaman :34:

kıyamamm neyseki ben çalışıyorum geçiyo biraz daha ama haftasonları evdeym spora yazıldım o btsn inglzceye devam edicem öyle öyle oyalanmk için tugce acil bişeyler bulmalısınn

kızlaaaaaaaaaar ben geldimm yaa çalıştığım için çok giremiyorum bu ara hiç giremedm zaten :S 2 gün önce bi kargo geldiiii CANIMMMDANNNNN :)))))) ağzım kulaklarımda akşama kadar dolandım heralde :) Canımıniçiiiiiiiii tşörtünü, askerlik fotoğraflarının çıkarttırmış , mektuplarrrrrr ve birde kedili böle değişik bi duwar süsü göndermiş benmişim o kedide :) 2 farklı kedi olyo yanar dönerli bişiy yaaa ne kadar mutlu oldum anlatamammm yaaaaaaaaaa giderken aldığım tşörtün kokusu uçmuştu iyi oldu. mektuplarda o kadar anlamllı ki gözlerim dolu dolu okuyorum offf bayram gelsin artıkta bi sarılıyım yaa kocaman çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::69::69::69::69::69::69::69::69:

allah allaaa benimki fazla gelme meraklısı heralde :60::60: amaaan sizi mi kırcam kızlar bende 102 sayıyım ozaman :34:
Sende say canım 102. tickerını güncellemişsin zaten gözümden kaçmadı. ayrıcaa ikimizde sonbahar yapraklarına büründük senle. :71:
kıyamamm neyseki ben çalışıyorum geçiyo biraz daha ama haftasonları evdeym spora yazıldım o btsn inglzceye devam edicem öyle öyle oyalanmk için tugce acil bişeyler bulmalısınn
canım ne bulıyım ki? kursa mursa gitmek istemiyorum. haftada 2-3 gün sokaklara çıksam iyi gelebilir.
bugün çıktım. sözlümle konuşçam diye telefon elimden kayıp camı kırıldı gittim onu verdim. 1 hafta sonra olurmuş.
sonracıma biraz alışveriş merkezine gittim tıkındım, tabak çanak baktım.
sonbaharlık kıyafetler çıkmış onları inceledim. yakında lazım olcak. ehh geçti işte bugün de. :17::51:

EVİNE HOŞGELDİNN CANIMM... :24::64::66:
biraz sakin şimdi buralar. herkes dizi izliyordur. :9:
bizde özledikk canımm. Allah hepimize sabır versin.
nerde senin askerin gülüm?

haftaya usta birliği belli olucak belki 1 haftalığına izin verebilirlermiş daha geçen hafta görüştük ama bu hafta geçmek bilmedi haftaya gelir inşallah:31:

Back
X