Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğçecim neyin var canım nie duygusalsın askerinimi özledin dicem de benimkide sorumu dicenarada olur ole kendimizi fazla duygusal hissettiğimiz anlar
Sende say canım 102. tickerını güncellemişsin zaten gözümden kaçmadı. ayrıcaa ikimizde sonbahar yapraklarına büründük senle.allah allaaa benimki fazla gelme meraklısı heraldeamaaan sizi mi kırcam kızlar bende 102 sayıyım ozaman
![]()
canım ne bulıyım ki? kursa mursa gitmek istemiyorum. haftada 2-3 gün sokaklara çıksam iyi gelebilir.kıyamamm neyseki ben çalışıyorum geçiyo biraz daha ama haftasonları evdeym spora yazıldım o btsn inglzceye devam edicem öyle öyle oyalanmk için tugce acil bişeyler bulmalısınn
gözün aydın tubacım darısı başımıza çok güzel :S:s[/QUOTE
saol cnm teşkkrler
EVİNE HOŞGELDİNN CANIMM...
biraz sakin şimdi buralar. herkes dizi izliyordur.
bizde özledikk canımm. Allah hepimize sabır versin.
nerde senin askerin gülüm?
Herkese merhaba. Bende sevgilimi bekliyorum Şafak atarsa 323 ! Çok özledim./COLOR]
merhaba canım senin askerinde yedek subay sanırım o zamn beraber sayıyoruz![]()
kuzummm senınkıde mı uzun dönem,nerede?
eveet uzun dönem malesefİzmir foçada usta birliğinde. 11 ayı kaldı işte.. Şafak sayıyoruz..
eveet uzun dönem malesefİzmir foçada usta birliğinde. 11 ayı kaldı işte.. Şafak sayıyoruz..