347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Puknas özlemişiz canım seni görmeyi, hoşgeldin

Eee okul bitti, gelecekle ilgili planlar nedir:44:

hoşbulduk canım bende öyle..evet okul bitti iş arayışları içindeyim kafam çok karışık bir kpss b ye mi hazırlansam diyorum bir bankalara falan mı başvursam diyorum bu aralar ne yapacağımı bilmez durumdayım malesef.

nenacığım hoş bulduk canım

kızlar erkek arkadaşım 17.00 de bir bankanın mülakatına girecek onun için dualarınızı bekliyorum...

Kızlar nasılsınız acil yardımıınza ihtiyacm var:) geçmişi daha okuyamadım bikaç gündür yoğundum..
Bu fotodaki şampuan hangi bvlgari erkek parfümüne ait olduğunu biliyormusunuz:))

Canıımm çok sevindiimmm:))) e artık sana kahve içmeye gelirizz evinee:)

Canım hiç fikrim yok şampuan ile ilgili. Kahveye de bekliyorum. Yerleşeyim gel hemen.

canım her ikiside güzel aldıklarına ve banyona uyar

Beyazı aldım canım. Sade banyom olsun istiyorum.

Pukiii dualarımız sizinle bebeğim. Yüreğini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Peki kızlar sizce hangisini alayım??

Eklentiler

• $BVLGARI-MAN-100-ML-EDT-BAY-PARFUM-ORIJINAL__59731117_0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $Bvlgari-Pour-Homme-EDT-Erkek-Parfum.webp
    4 KB · Görüntüleme: 32
  • $Bvlgari-Pour-Homme-erkek parfümü Soir_100ml_EdT.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 31
ayy bu arada dün bizim nişan yıl dönümüzdü tam 3 sene bitti şimdiye kadar hiç kutlamadığımız için bende unutmuşum bizimki de bişe demedi

nice 3lre inciciceğim bizim 15 inde 1. nişan yılımız doldu 3 gün önce yani... ama kutlamadık 23 ünde haftaya dogum günüm acaba nişanlım bşyler mi düşünüo hem nişan hem dogum günü aradan cıkıcak gibi gelio ama heveslenmekte istemıorum

Melekcadım benim parfüm hakkında hiç bilgim yok o yüzden yardımcı olamıyorum. Parfüm topiğinde sorsana bilenler vardır canım mutlaka ya da en güzeli git kokla onları hangisini daha çok beğenirsen onu al.

Nena ben ütü masamı aldım canım. Dayanamadım beğendim ve fiyat araştırması yapmadan aldım gitti. Kaliteliye benziyordu inş. geldiğindede öyle çıkar.

Çamaşır kurutmalığım kaldı bir tek.

İnciçiçeğim nice mutlu senelere. Bizde 2011'de nişanlanmıştık. Aralık ayında bizimde 2 sene dolacak. Bayağı uzun bir nişanlılık geçirdik dolu dolu.

nenaaaa tuzlu da olsa söyle düğün mekanlarını sen her türlü alternatife bakıcam.
Lovelym banyo takımın çok şık olmuş çöp kutusu da çok güzel uymuş güzel günlerde kullan.
ütü masası için de haklısınız bence de çok pahalı bişey almaya gerek yok 200 lira olanlar ütüyü kendileri mi yapıyolar acaba

İnciçiçeğim nice mutlu senelere. Bizde 2011'de nişanlanmıştık. Aralık ayında bizimde 2 sene dolacak. Bayağı uzun bir nişanlılık geçirdik dolu dolu.

teşekkürler kızlarr aminn

size de sevdiceklerinizle nice mutlu seneler inşallah

nena canım yapar bişeyler ikisi bir arada güzel bi kutlama olur hem

Günaydın canlar.

Mercim beğenmene sevindim canım. Yaptık işte bir şeyler kendi çapımızda. Ütüyü de hiç sevmem bizimkinin de tişört kültürü yok sürekli gömlek giyer. Hadi M beden olsa anlayımda XL giyen adamın gömleklerini ütülemek bütün günümü alacak.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................42:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................57:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................65:123:​

Benimde çoğu mutfak malzemem kırmızı ama mutfak aksesuarlarını da beyaz tercih edeceğim çünkü mutfak dolaplarım beyaz.

Pernic bu arada evinin fotolarını albüm yapsana şöyle bir gezelim. Koymuştun galiba ama ben unuttum.

canım yanımda yok resim iş yerindeki pc de özel resimlerimi bırakmıyorum

Kıskandım bende paylaşıyım banyo takımımı işte bunlar da benimkilerr banyom kahverengi ya da bej olmazsa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…