- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Ödeme sayfasındayım bende şuan düz metalini mi alsam yoksa bu rengini mi bilemedim çünkü yer fayanslarım beyaz. Bu göztermezse diye korktum şimdide.
Puknas özlemişiz canım seni görmeyi, hoşgeldin
Eee okul bitti, gelecekle ilgili planlar nedir:44:
Kızlar nasılsınız acil yardımıınza ihtiyacm var:) geçmişi daha okuyamadım bikaç gündür yoğundum..
Bu fotodaki şampuan hangi bvlgari erkek parfümüne ait olduğunu biliyormusunuz:))
Canıımm çok sevindiimmm:))) e artık sana kahve içmeye gelirizz evinee:)
canım her ikiside güzel aldıklarına ve banyona uyar
hoşbulduk canım bende öyle..evet okul bitti iş arayışları içindeyim kafam çok karışık bir kpss b ye mi hazırlansam diyorum bir bankalara falan mı başvursam diyorum bu aralar ne yapacağımı bilmez durumdayım malesef.
nenacığım hoş bulduk canım
kızlar erkek arkadaşım 17.00 de bir bankanın mülakatına girecek onun için dualarınızı bekliyorum...
ayy bu arada dün bizim nişan yıl dönümüzdü tam 3 sene bitti şimdiye kadar hiç kutlamadığımız için bende unutmuşum bizimki de bişe demedi
nice 3lre inciciceğim bizim 15 inde 1. nişan yılımız doldu 3 gün önce yani... ama kutlamadık 23 ünde haftaya dogum günüm acaba nişanlım bşyler mi düşünüo hem nişan hem dogum günü aradan cıkıcak gibi gelio ama heveslenmekte istemıorum
İnciçiçeğim nice mutlu senelere. Bizde 2011'de nişanlanmıştık. Aralık ayında bizimde 2 sene dolacak. Bayağı uzun bir nişanlılık geçirdik dolu dolu.
Benimde çoğu mutfak malzemem kırmızı ama mutfak aksesuarlarını da beyaz tercih edeceğim çünkü mutfak dolaplarım beyaz.
Pernic bu arada evinin fotolarını albüm yapsana şöyle bir gezelim. Koymuştun galiba ama ben unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?