34yaşımdayım

Lisede demişler de konu o değil.onu cımbızlamışsınız.konu ben niye casper gibiyim
Ben de gorunmezim .İnsanlar farketse bile gormezlikten geliyorlar dedim ya itici geliyoruz halbu ki bir tanisalar seker gibi biriyim :)Sen istedikce olmazmis ben vazgectim yoluma yalniz devam edecegim .Ne gorucu gelir ne seven cikar deger verilecek adamlara deger vermezler giderler en olmazi secer bu erkekler .

Ne olursan ol, nasıl olursan ol kader bu işler. Ne çirkinler gördük erkenden evlendi yakişıklı, meslekli insanlarla, ne guzeller gördük evlendi çirkin, işi gucü olmayanlarla.. çünkü nasip bu işler..

hahahaa canım inan bana genç kızken aynı duyguları bende yaşadım tamam erkek arkadaşım oldu begenenimde oldu begenmiyenim de görücü olaraj-k gelip ses çıkartmayanlar oldu pskolojim bozuldu ben çirkin miyim diye cokkk kafama taktım resmime bak çirkin miyim sence ..ama herkesin begeneni farklıdır sen öyle düşünüyorsun beni kimse begenmez diye

Caziben albenin vs. yok.buyuk ihtinal cirkinsin ama kendini guzel goruyosun (annemin bi lafi vardir"insan kendini begenmezse catlar olurmus" ). nasil bakmazlar ,celiskili konusuyorsun.arti burda sana laf soyleyenlere de inceden atar yapiyosun.cirkinim n'apabilirim diye sorsan hadi bi baska daha.tavsiye gelir.tutturmussun bi casper...ee n'apsin kadinlar gorunurluk iksirinin formulu mu bulsunlar,nedir yani..

Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Ahahah biri büyü yapmış olmasın töbe bismillah

Demek ki nasibin olmamış hiçbiri,
Hayırlısını istemek lazım kısmet bu işler,
Sadece kendinize biraz güvenin arkası gelecek umuyorum inşallah :))

Farkında olmadığın başka bir sorun olabilir belki? Mesela çok güzel bayanlar var ama öyle ten kokuları var ki arkalarından geçemezsin. -Burdan onları ayrıca kınıyorum ve nefret ediyorum.-
Çok alımlısındır ama konuşman tavrın değişiktir.
Veya doğru giyim, makyaj seçemiyorsundur.
Bir sürü değişken olabilir çünkü gerçekten çirkin diyebileceğimiz insanlar evleniyor.
Artı cüretkar giyinen biri artık sıradan yer gök dolu, bu şekilde biri sana baksın istemezdin. Bence sorunu tespit et.
Geri kalanı kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…