- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Ben de gorunmezim .İnsanlar farketse bile gormezlikten geliyorlar dedim ya itici geliyoruz halbu ki bir tanisalar seker gibi biriyim :)Sen istedikce olmazmis ben vazgectim yoluma yalniz devam edecegim .Ne gorucu gelir ne seven cikar deger verilecek adamlara deger vermezler giderler en olmazi secer bu erkekler .Lisede demişler de konu o değil.onu cımbızlamışsınız.konu ben niye casper gibiyim
sen bizi kekliyorsun gibi geldi amaDün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
He gülüm he transparan taytmis pehhTransparan tayt,üstüne kısa dar body,topuklu vs
Casper gibiyim diyen konu sahibemiz casperdan bosanmis sanirimhakkınızda kısmında boşandım yazıyor ?=?
Hmmmilginç..hakkınızda kısmında boşandım yazıyor ?=?
En azından nedenini biliyorsunBen kiloluyum diye beğenilmiyorum...
Ahahah biri büyü yapmış olmasın töbe bismillahDün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?