34yaşımdayım

Çirkin değilim demedim.

Rastgele işaretledim onu.
Arkadaşlar yalan konu açıp.bununla eğlenecek değilim.eğlence anlayışım bu değil.konu gerçek.çmzüm arıyorum.
yakın zamanda ust uste 2 kişi konu açmıştı.erkek tarafına yaptıkları eziyeti anlatıp bir de suç kim de diye soruyorlardı. hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.bir tarfata öyle insanlar var bir tarafta senin gibi görücü geldi kaçtı diyenler.boşver kimseye eziyet etme kendine güven bol bol dua et kısmetin çıkar bir taraftan

Arkadaşlar cüretkar giyinmesinin sebebi sorun giyim kuşammı onu test etmek istemiş. sorunun ne oldugunu kendi yöntemleriyle bulmaya çalışıyor , kırıcı olmaya yada kötülemeye gerek yok. Sana gelince arkadasım güzelsindir elbet bakımlısındırda ,bir yerde okumuştum bazı insanların bi aurası oluyor göze çarpan ben burdayım dedirten her insan da da bulunmuyor bu. Yani benım cok ta güzel olmayan kız arkadasım var ama gel görki aurası ile en kaliteli yakışıklı insanlarla görüşüyor... Belki o sebepten kimsenın dikkatını cekmıyorsunuz olabilir bilemıyorum da :) üzmeyin kendinizi , zaten bi insan dış görünüşe bakarak geliyorsa hiç gelmesin. sizin yüreğinize dokunacak insanla karşılaştırsın Allah

Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim

Erkekler kadınlarla sırf güzel oldukları için evlenmiyorlar ki. Güzel olmayan fakat tavrıyla, konuşmasıyla, davranışlarıyla güzel olan kadınlar var. Hem ayrıca cüretkar giyinince baktıkları zaman güzel mi olmuş olacaksınız?

33 yaşında İzmir'de yaşayan ve akedemisyen,asla yazdıklarının ve oluşturduğun profilin gerçekliğine inanmıyorum.Maksadın ne?

Pardon sizin Casper ile
bir akrabalığınız mı
Var ? İki lafınızdan biri Casper ...

Bak simdi bu basta suna bi inan bu evlilikti florttu islerinin guzellikle vs.. hiiiicc alakasi yok cevrendeki evli insanlara bi bak hepsi guzel yakisikli ciftler mi ? Bu isler tamamen kismet demekki dogru zamanda dogru kisi elbet senide bulacak..maksat hayatinda biri olmasi degil dogru kisi olmasi sen mutsuz olduktan sonra sevgilin yada kocan olsa ne olmasa ne bence hayirlisini istemek lazim allah hakkinda en hayirlisini versin elbet zamani gelince olur bu isler

Sevgilin olmuş zamanında. Başka bir konuda öyle yazdığına eminim. Demekki dediğin kadar casper değilsin

Güzel olsan farkedilirdin. Sevgililerin de olurdu gayet. Evlenirdin de..

Gerçekçi olmak lazım. Bu işler güzelliğe bakıyor maalesef.

ayy ne çirkinsin sen ya.bencede kabul et tip falan yok sende ..evde kaldın geçti senden tüüh tüüh vaah vaah...

bu arada konun hiiiiiiiiiiç inandırıcı değil

evlilik programına çıkın bence sıfır problem çirkinlikle alakası yok bu işlerin güzelsindir ama kısmet olmuyodur yada siz dalga geçiyorsunuz herkesle

Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Jean baptiste ?

konu sahibi dalgamı geçiyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…