- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Çirkin değilim demedim.Caziben albenin vs. yok.buyuk ihtinal cirkinsin ama kendini guzel goruyosun (annemin bi lafi vardir"insan kendini begenmezse catlar olurmus" ). nasil bakmazlar ,celiskili konusuyorsun.arti burda sana laf soyleyenlere de inceden atar yapiyosun.cirkinim n'apabilirim diye sorsan hadi bi baska daha.tavsiye gelir.tutturmussun bi casper...ee n'apsin kadinlar gorunurluk iksirinin formulu mu bulsunlar,nedir yani..
yakın zamanda ust uste 2 kişi konu açmıştı.erkek tarafına yaptıkları eziyeti anlatıp bir de suç kim de diye soruyorlardı. hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.bir tarfata öyle insanlar var bir tarafta senin gibi görücü geldi kaçtı diyenler.boşver kimseye eziyet etme kendine güven bol bol dua et kısmetin çıkar bir taraftanRastgele işaretledim onu.
Arkadaşlar yalan konu açıp.bununla eğlenecek değilim.eğlence anlayışım bu değil.konu gerçek.çmzüm arıyorum.
Çirkin diye etiketleme kendini bence çok güzelsin ama psikolojik bozulmusturÇirkin değilim demedim.
Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
33 yaşında İzmir'de yaşayan ve akedemisyen,asla yazdıklarının ve oluşturduğun profilin gerçekliğine inanmıyorum.Maksadın ne?Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok
Jean baptiste ?Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Ne ilgisi var ki okumadım o romanı ama biliyorum.Jean baptiste ?
Filmini seyret o zamanNe ilgisi var ki okumadım o romanı ama biliyorum.
Hımmmm izleyeyim ben teşwkkürlerFilmini seyret o zaman
O da farkedilmiyordu kokusu olmadığı için kimse onu farketmiyordu
Niye geçeyim,deli miyim benkonu sahibi dalgamı geçiyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?