34yaşımdayım

Kesinlikle dikkat ediyorum.çok teşekkürler

cüretkar derken ?
hanı oylegıyınıp avmye gıtmıssınız ya ozellıkle ınsanlar sıze bakıyor mu dıye test etmeye...
ve yası 30 u doldurmus hanımların boyle 15 lık kızlar gıbı avm lerde dıkkat cekmeye calısması :)
bılemedım kı sımdı acaba yasınıza gore mı davranmıyorsunuz ?
hıc gormeden tanımadan benım bıle suphelı yaklasmama neden oldunuz sıze yardımcı olmak ısterdım ama...

Esra Erol'a çık, orda herkese talip var

Huyun kötü
huyun kötü ozaman soğuk nevakeysen kaçarlar.

Dikkat çekmeye çalışmadım..bakılıyo mu diye baktım

Benim cevremdeki evlenemeyen hanimlar, yani evlenmeyi cok
Istiyolar, cokda hos insanlar ama olmuyor birtürlü,
Bana göre sebebi hepsininde cok soguk yapida olmalari.

Galiba karsi taraf pek hoslanmiyor bu tür insanlardan.
Sendede olabilirmi

Dikkat çekmeye çalışmadım..bakılıyo mu diye baktım
e tamam ıste :)
bakılıyomu dıye test amaclı gıyılen curetkar gıyım dıkkat cekmeye calısmak demek ?
sız sadece samımı olun sızı tanımak ısteyen tanır ozel bırsey yapmaya gerek yok kı
belkıde sureklı boyle dusuncelerde olmanız dısardan cok karamsar gorunmenıze neden oluyodur buda kımsenın ısteyecegı bırsey degıl
belkı kendıne guvenmenız ve bazı dusuncelerınızı degıstırmenız yeterlı olacaktır

Öyle ısınayım ben denince ısınılmıyo ki.. y pı o bende soğuğum evet

Varda noluyo hiçbiri evlenemiyo.

Aynen öyle:)) villada kalıyorlar, hergün saç, makyaj, kıyafet, eğlence daha ne olsun. Konu sahibi arkadaş kafaya takmış üzüntü yapıyor, en azından gider biraz kafa dağıtır hem talibide gelir mutlu olur evlenmesede

Bu yorumu çok sevdim.. Konu gerçek veya yalan ! Yerinde olan cevap budur

trasnparan tayt da ne olaki diye googel yazanlar favlasın. zira ilk defa duydum..

konu sahibi fotonu bana özelden bi atsana ben güzelden anlarım

Kimi kadınlar var çok güzel alımlılar onların da kısmeti yok. Hatta şaşırıyorsun nasıl böyle güzel olup kısmetsiz olduklarına.. Kimi bayanlarda da çirkin talihi var. Sözün kısası yaa nasip ya kısmet Üzülmeyin vardır mutlaka vakti zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…