- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Kesinlikle dikkat ediyorum.çok teşekkürlerHerkesin derdi başka yerden demekki ya,şu anlattıklarınız bana çok ilginç geldi bence bu durum sizin içinize kapanık oluşunuzdan veya enerjinizin düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir. biraz daha sosyalleşmeye calışın. umarım yanlış kişiye aşık olmazsınız olursanız daha da üzerinizden atamazsınız,bekar görünen evlilere dikkat !!
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok
Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok
huyun kötü ozaman soğuk nevakeysen kaçarlar.Herkesin sevgilisi olurdu benim hiç olmadı.tutucu olduğumdan değil,olmadığından.hiç kısmet çıkmadı bana ya..
Diyeceksiniz ki çirkinsin..bilmiyorum,olabilir..bakımlıyımdır.ama belki de çirkinim.
Şimdi sıralamayın zayıfla vs vs diye
167 boy,54 kiloyum.yüzümde aslında kötü değil.ama yok yok
Varda noluyo hiçbiri evlenemiyo.Esra Erol'a çık, orda herkese talip var
Soğuğum evwt olabilirHuyun kötü
huyun kötü ozaman soğuk nevakeysen kaçarlar.
Dikkat çekmeye çalışmadım..bakılıyo mu diye baktımcüretkar derken ?
hanı oylegıyınıp avmye gıtmıssınız ya ozellıkle ınsanlar sıze bakıyor mu dıye test etmeye...
ve yası 30 u doldurmus hanımların boyle 15 lık kızlar gıbı avm lerde dıkkat cekmeye calısması :)
bılemedım kı sımdı acaba yasınıza gore mı davranmıyorsunuz ?
hıc gormeden tanımadan benım bıle suphelı yaklasmama neden oldunuz sıze yardımcı olmak ısterdım ama...
e tamam ıste :)Dikkat çekmeye çalışmadım..bakılıyo mu diye baktım
Öyle ısınayım ben denince ısınılmıyo ki.. y pı o bende soğuğum evetBenim cevremdeki evlenemeyen hanimlar, yani evlenmeyi cok
Istiyolar, cokda hos insanlar ama olmuyor birtürlü,
Bana göre sebebi hepsininde cok soguk yapida olmalari.
Galiba karsi taraf pek hoslanmiyor bu tür insanlardan.
Sendede olabilirmi
Varda noluyo hiçbiri evlenemiyo.
Eğer konu gerçek ise şunu söylemek isterim. Transparant tayt falan filan boş işler. Bazı şeylerin yaşla ilgili olmadığının bir kanıtıdır yazdıklarınız. 23 yaşındayım asla sizin yaptığınızı yapmam. Adam transparan taytımla beni beğense ne olacak gözlerimdeki ışıltıyı fark etmedikten sonra.
Konumuz güzellik değiltrasnparan tayt da ne olaki diye googel yazanlar favlasın. zira ilk defa duydum..
konu sahibi fotonu bana özelden bi atsana ben güzelden anlarım
ney peki? güzel olmadığımı söylediler lisede falan yazmışsın sen yazmadın mı onu yanlış mı okudum?Konumuz güzellik değil
Lisede demişler de konu o değil.onu cımbızlamışsınız.konu ben niye casper gibiyimney peki? güzel olmadığımı söylediler lisede falan yazmışsın sen yazmadın mı onu yanlış mı okudum?
casper gibi tombik misiniz acaba gönderin fotonuzuda bakalım. casper istediği kişiye görünebiliyo biliyosun ki bence sen bi casper değilsinLisede demişler de konu o değil.onu cımbızlamışsınız.konu ben niye casper gibiyim
Yanlış işaretlemşnPeki hiç evlenmediyseniz profilinizde neden boşanmış yazıyor fake misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?