35 yaş evlilik için sınır mı?

Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Arkadaşın kaç yaşında evlendi? Ben arkadaşında erken evlenmiş mutsuz kadın sendromu görüyorum

Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Yakın akrabam 40yasinda evlendi kendi memur kocası ticaretle uğraşıyor,çocukta istemedi ama kocasının 1oglu var gayet mutlular,
Sizde yaş olayına takılıp mutsuz bı evlilik yapmayın nasipse karşınıza çıkar hayatınızı yaşamaya bakin

Yakın akrabam 40yasinda evlendi kendi memur kocası ticaretle uğraşıyor,çocukta istemedi ama kocasının 1oglu var gayet mutlular,
Sizde yaş olayına takılıp mutsuz bı evlilik yapmayın nasipse karşınıza çıkar hayatınızı yaşamaya bakin
Ben çocuklu biriyle yapabileceğimi sanmıyorum çünkü kendim çocuk sahibi olmak istiyorum.

• Beğen
Reactions: 000
Ben çocuklu biriyle yapabileceğimi sanmıyorum çünkü kendim çocuk sahibi olmak istiyorum.
Tercih sizin evlenin demedim örnek verdim bende bekarken çocuklu istemezdim düşünceniz normal,ona göre kişileri hayatınıza alırsınız sadece yaşa takilmayin hayatınızı yaşayın geç kaldım düşünceniz olmasın,Allah mutlu olacağınız kişiyi çıkarsın karşınıza inşallah

Genc evlenip bosananlarla dolu her yer. Sanki herkes boşanmış ben de dahil😂 45 yasinda hiç evlenmem is bir adamla evlenen bir arkadaşım var çoook mutlu. 26 yasinda çocukla biriyle evlenen is arkadaşım da var. Öyle biri denk gelir ki 2 çocuklu olur.

Bekar bir erkek zor olsada gayette çocuksuz bir erkek bulabilirsiniz evlenmek belki erkek için kadın için genelde 20 li yaşlarda olan bir şey ama çocuk öyle değil ya Allah vermez ya iki taraf istemeden boşanma gerçekleşmiştir vs 35 te bekar erkek illa vardır ama yakından tanıdığım birisi gerçekten sorumluydu erkeğin. İyisii genelde yirmilerinde gidiyor acı ama gerçek

Bekar bir erkek zor olsada gayette çocuksuz bir erkek bulabilirsiniz evlenmek belki erkek için kadın için genelde 20 li yaşlarda olan bir şey ama çocuk öyle değil ya Allah vermez ya iki taraf istemeden boşanma gerçekleşmiştir vs 35 te bekar erkek illa vardır ama yakından tanıdığım birisi gerçekten sorumluydu erkeğin. İyisii genelde yirmilerinde gidiyor acı ama gerçek
Hiç sansım yok o zaman.

Hiç alakası yok. Bilakis 35-40 yaşından sonra erkekler olgunlaşıyor. 20li yaşlarda birçoğu çocuk gibi oluyor.

Yani burda bir sürü konu okuyoruz.Kız 25 yaşında evlendiği kişide 25 yaşında ama kızla hiç ilgilenmiyor,türlü sorunlar çıkartıyor ama etrafa yansıtmıyorlar.Şimdi bu kişi yirmilerinde evlendi diye iyi biriydi,erken evlendi,kaptılar deniyor ama işin iç kısmı farklı oluyor.O yüzden yaş kaç olursa olsun bu bir şans işi bence

Çocuklu olan adayların nesi var bu aradaa:) ya aşk böyle bir şey değil insanları nasıl 2. sınıf yapıyorlar inanılmaz.

Tabi ki olgunlaşma yaşı 35-40 ama genelde evlenme yaşı günümüz turkiyesine iyi erkeklerin evlenme yaş araligi 28-33 gibi altı ve üstü tabi ki var geneli dedim ben

Yani burda bir sürü konu okuyoruz.Kız 25 yaşında evlendiği kişide 25 yaşında ama kızla hiç ilgilenmiyor,türlü sorunlar çıkartıyor ama etrafa yansıtmıyorlar.Şimdi bu kişi yirmilerinde evlendi diye iyi biriydi,erken evlendi,kaptılar deniyor ama işin iç kısmı farklı oluyor.O yüzden yaş kaç olursa olsun bu bir şans işi bence
Evett 20 sindee evlenip kötü giden ilişkiler evlilikler çok var ama evlilik amacı güden erkekler iyi olsun kötü olsun hem kendilerinin isteği hem toplumun isteğiyle 35 e kalmıyorlar pek kalanlar ya sorunlu ya da maddi açıdan yetersiz ya da bekar hayatı seven erkekler oluyor kadınlar seçici oldukları için biraz evlenmiyorlar ama erkekler pek seçici değiller evlenmiyorlarsa bu dediklerim gibi şeyler vardır

Evett 20 sindee evlenip kötü giden ilişkiler evlilikler çok var ama evlilik amacı güden erkekler iyi olsun kötü olsun hem kendilerinin isteği hem toplumun isteğiyle 35 e kalmıyorlar pek kalanlar ya sorunlu ya da maddi açıdan yetersiz ya da bekar hayatı seven erkekler oluyor kadınlar seçici oldukları için biraz evlenmiyorlar ama erkekler pek seçici değiller evlenmiyorlarsa bu dediklerim gibi şeyler vardır
Bazı erkeklerde kariyer yapmak için o yaşa kadar evlenmeyebiliyor hepsini genellemeyelim şimdi

Arkadası dediğiniz şahıs sizin de zoraki evlilik yaparak mutsuzlar kafilesine girmenizi istiyor..
Benim cevremde 35den sonra evlenen cok arkadasım var veya hala bekar olan gayet mutlular hayatlarına bakıyorlar milletin ne dediğine değil
Bir tanıdıgımda iki okul cagındaki cocuguyla daha once hiç evlenmemiş biriyle evlendi
O veya baska arkadaslarının olumsuz düşünce kalıplarını kabul etme o onların düşüncesi. Sen dua ederek ve inanarak bekle ins birgün kalbine gore biriyle evlendiginde ona tezinin ne kadar sacma oldugunu kanıtlayacaksın

Evlilik o kadar zor bir muesse ki sadece evlendigin kişide degil onun aileside mutlu olup olmamanda cok buyuk etken. Gerçekten sevmeden gerek mantıksal gerekse duygusal olarak onay vermeden kesinlikle evlilik yapmayın bunu tüm kızlara soyluyorum

geçen buna benzer konu vardı. ben de yorumumu tekrarlıyorum o kadar temiz kılçıksız 35+ adam var ki çevremde abooo evi arabası mesleği hepsinden var.
bi de şu milletin ağzını kapayamıyonuz mu ben anlamadım gıcık oluyorum

Back
X