Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lucifer Morningstaryalnız o değil de, profilinizdeki erkek kim yahu, çok çekici![]()
ayyy izlicem kesinlikle çok teşekkür ederimmm :) hazır netflix e üyeyken başlayayım biranönce diziye :)) ay aşık oldum adafgsshshsLucifer Morningstar
karakter gelişimi olan dizilerden hoşlaniyorsan kesinlikle tavsiye ederim,netflix'ten ya da internetten izleyebilirsin. Pişman olmazsın ✌
(Gerçek ismi Tom Ellis)
Gıcık polis Chloe'nin Lucifercığıma olan davranışları beni sinir etsede güzel diziydiayyy izlicem kesinlikle çok teşekkür ederimmm :) hazır netflix e üyeyken başlayayım biranönce diziye :)) ay aşık oldum adafgsshshs![]()
Gayet mümkün ama bu biraz da çevrenize bağlı mesela sosyo-ekonomik kültür seviyesi yüksek bir çevrede kadınların yaşına takılmadan evlenen erkekler vardır ama daha düşük düzeyli erkekler bu tarz konulara takılır.Tamamen çevre meselesiKızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Şu çocuksuz takıntısını anlayamıyorum. Herkes ısmarlama ilişki peşinde. Şurası şöyle olsun, burası böyle olsun, çocuksuz olsun... Ben 26 yaşındayım ama illa çocuksuz olsun demem. Birine hayatımı birleştirmek isteyecek kadar aşık olacağım, o da bana olacak ve ben çocuğu var diye istemeyeceğim öyle mi? Bana mantıksız geliyor bu.
Sorunuza gelirsek, böyle bir sınırdan bahsedilemez çünkü yok, ama mantıken yaş ilerledikçe olasılık düşüyor tabii.
bakalım nasılmış baya merak ettim şimdi :)Gıcık polis Chloe'nin Lucifercığıma olan davranışları beni sinir etsede güzel diziydi![]()
Benin tanıdığım bir kadın 52 yasında 3. Evlıkıgını kendinden 10 yas kucuk hıc evlenmemıs bir adamla yaptı hatta cocugu bile olduKızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
doğru söylüyorsunuz... ama yükselmeyen bir yaş var, menopoz yaşı...Erkekler de geç evleniyor. Bence evlilik yaşı yükseldi
Yahu lütfen bu devri bundan 20 yıl hatta 10 yıl öncesi ile bile kıyaslamayın. İnsanlar değişiyor; yaşam koşulları değişiyor. Şu zamanın şartlarına göre mi düşünsek biraz?
Yahu olur mu oyle sey.Hep soylerim yine yazayim nasip bu isler.Bence dileginizi hayirli kismet olarak degistirin.Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?