35 yaş evlilik için sınır mı?

Bir sürü kadın tanıyorum 35-40 yaşından sonra evlenen. Kime ne, ne yapacaklar sizin ne zaman kiminle evleneceğinizi, sizinle mi yaşayacaklar, çocuklarınıza mı bakacaklar, kocanıza maaş mı bağlayacaklar... Ayrıca bir insanın başarı kriterinin yerin dibinde olması lazım size evlilik için ideal yaşı söylüyorsa.

Anton Çehov der ki: Evlenmek için vakit hiçbir zaman geç değildir. Ben kırk sekiz yaşında evlendim. Geç kaldığımı söylüyorlardı; ama sonra anlaşıldı gerçek. Ne geç kalmışım ne acele etmişim; hiç evlenmemem gerekirmiş. ☺

Çok da stres yapmayın.Tünelin ucu b.bk biyere çıkıyor çoğu zaman çünkü.

Lucifer Morningstar :oops::oops::oops:
karakter gelişimi olan dizilerden hoşlaniyorsan kesinlikle tavsiye ederim,netflix'ten ya da internetten izleyebilirsin. Pişman olmazsın ✌

(Gerçek ismi Tom Ellis)
ayyy izlicem kesinlikle çok teşekkür ederimmm :) hazır netflix e üyeyken başlayayım biranönce diziye :)) ay aşık oldum adafgsshshs :D

ayyy izlicem kesinlikle çok teşekkür ederimmm :) hazır netflix e üyeyken başlayayım biranönce diziye :)) ay aşık oldum adafgsshshs :KK70:
Gıcık polis Chloe'nin Lucifercığıma olan davranışları beni sinir etsede güzel diziydi :KK70:

Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Gayet mümkün ama bu biraz da çevrenize bağlı mesela sosyo-ekonomik kültür seviyesi yüksek bir çevrede kadınların yaşına takılmadan evlenen erkekler vardır ama daha düşük düzeyli erkekler bu tarz konulara takılır.Tamamen çevre meselesi

Şu çocuksuz takıntısını anlayamıyorum. Herkes ısmarlama ilişki peşinde. Şurası şöyle olsun, burası böyle olsun, çocuksuz olsun... Ben 26 yaşındayım ama illa çocuksuz olsun demem. Birine hayatımı birleştirmek isteyecek kadar aşık olacağım, o da bana olacak ve ben çocuğu var diye istemeyeceğim öyle mi? Bana mantıksız geliyor bu.

Sorunuza gelirsek, böyle bir sınırdan bahsedilemez çünkü yok, ama mantıken yaş ilerledikçe olasılık düşüyor tabii.

cocuklu kisi cocuklu olanin halinden anlar..
Kendi cocugun yok, cocuklu biriyle evlisin diyelim, 1 dk icinde 30 kere lafin bolunecek, surekli evde bi curcuna, topla tasir pisir..
ha ben cesaretliyim dersen, orasi sana kalmis tabi.
Benim 2 cocugum var, 2. Bi evlilik yapacak olsam kesinlikle cocuklu birini tercih ederim.

Kızlar bugün bir arkadaşımın yorumu bu. “35 olmadan evlen yoksa çocuklu adaylar gelir.” Kızlar ben 34 yaşındayım ve açıkcası kendim gibi ya hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri ile evlilik yapmak istiyorum. Bu mümkün değil mi yani?
Benin tanıdığım bir kadın 52 yasında 3. Evlıkıgını kendinden 10 yas kucuk hıc evlenmemıs bir adamla yaptı hatta cocugu bile oldu

Öffff...şöyle çok bilmiş tiplere hadi canım kendi işine diyemiyor musunuz? Yıldım böyle saçmalıklardan.

30 küsür yaşından sonra evlilik oranı düşer.! Bekle düşer. Millet 30 undan sonra toparlıyor kendini.

30 küsür yaşından sonra çocuk zor olur.! Toplat yumurtalarını illa çocuk istiyorsan? Bir de sanki herkes çocuk istemek zorunda mı?

Bilmem kaç yaşından sonra boşanmış çocuklu adamlar gelir.! 40 yaşında hiç evlenmemiş adam dolu.

Yahu lütfen bu devri bundan 20 yıl hatta 10 yıl öncesi ile bile kıyaslamayın. İnsanlar değişiyor; yaşam koşulları değişiyor. Şu zamanın şartlarına göre mi düşünsek biraz?

35 yasinda olunca ne degisiyormus ?
Bu sözün arkasinda ki düsünce nedir?

inan düsünüyorum düsünüyorum aklima mantikli birsey gelmiyor. bunu söyleyen arkadasin zihni kirlenmis ve sartlanmis herhalde..

kimse yaşı geçiyor diye alakasız bir evlilik yapmamalı evet. ama bu duruma düşmemek için de elini çabuk tutmalı. iyi bir kısmet geldiyse, ben daha iyisini bekleyeceğim demek ahmaklıktır. çünkü daha iyi dediğimizin bir üst sınırı yok. her şeyin hep daha iyisi vardır...

İnsanın önce kendi ufkunu açması gerekiyor. O zaman çevresindeki insanların zırvalıklarına rahatça gülüp geçebiliyor. Kalıplar, tabular, batıl inançlar falan filan; insanların kendi çevrelerine ördükleri hapishanenin tuğlaları resmen. Siz de o hapishaneden bahsediyorsunuz şuan. Bunu söyleyenler, kendi küçük ve az gelişmiş dünyalarındaki örneklerle konuşuyorlar size. Siz o dünyaya ait olmak zorunda değilsiniz.

Ayrıca 35 yaşına kadar bütün erkekler evlenmiş, çocuk sahibi olmuş mu oluyor ki, sadece çocuklu insanlarla karşılaşacak olasınız? Ya da zannedildiği gibi belli bir yaştan sonra bütün erkekler genç kadın avcısı mı oluyor? Eğer çevrenizi bu sığ kafada insanlar sardıysa, o çevreden kurtulun.

Yahu olur mu oyle sey.Hep soylerim yine yazayim nasip bu isler.Bence dileginizi hayirli kismet olarak degistirin.

Birilerine göremi hayatınızı yinlendirip yaşıyorsunuz kimene sizin hayatınızdan yada nasıl bir evlilik yapcanizdan bu kadar taviz vermeyin çocuklu yada çocuksuz ne fark ederki anlasa bildikten sonra yaşla da ilgisi yok ayrıca önce sizin ne istediginiz bilmek sipariş üzerine de evlilik olmuyor cnm

Back
X