35 yaş üstü bekar bayanlar..

Gezmek için hicbir zaman geç degildir...Bu durum zamana bi de biraz olsun paraya bakar...booking.com diye bi site var ..o siteyi kullanarak çok ucuza tatil yapabilirsiniz...alın yanınıza bi kanka bookingle gidin heryere...ben yalnız gezmekten hiç zevk almiyorum zira...hem muhabbet olur...

Baya bi ülke gezmişligim var ama bi o kadar da görmek isteyip de göremedigim ülke var...Aslında en güzeli tur...Turla 1 kerede bikaç ülkeye gidebiliyosun fakat türkiyedeki yurtdışı tur şirketlerinde genelde sorun yaşanıyomuş...bi de tur konusunda türkiye çok pahalı yaa...Avrupadan tura cikmak galiba cok daha mantıklı...

Haddinizi asiyorsunuz ama farkinda degilsiniz. Yani sizin durumunuz benden kotu.

Yorumlarinizi artik gormemeyi tercih ediyorum. Zira bana bi katkiniz olmadi.

Haddinizi asiyorsunuz ama farkinda degilsiniz. Yani sizin durumunuz benden kotu.

Yorumlarinizi artik gormemeyi tercih ediyorum. Zira bana bi katkiniz olmadi.

Keşke ilkini de görmeseymişsiniz zira bu kadar tantana yapmazdıniz... haddini kimin aştıgıni ise burdaki herkes anladı yine bi siz anlamadınız...psikolog şart size...ben kaçar....

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 32 yaşındayım ve bekarım. Artık Rabbime teslim ettim her şeyi çünkü neyin hayırlı olup olmadığını O bilir.. "Yalnız mı öleceksin, çok geç kalmadın mı?" Annemin beni bir erkeğe emanet etmek istemesi vs.. Tek cavabım var benim: Benim Rabbim var, ben O na emanetim. Belki bazılarınıza çok din odaklı gelebilir yazdıklarım ama hislerim gerçekten bunlar. Bir daha sevgimi fani bir kula harcamak istemiyorum. Zaten geçici olan şu dünyada tek derdim iyi bir kul olup zamanı geldiğinde göçüp gitmek. Yarının ne getireceğini bir tek Rabbim bilir. Belki o kadar uzun bir ömür bile biçilmemiştir bize. Önemli olan elimizdekilere şükür etmemiz çünkü bize yazılmış olan tam vaktinde bizi bulur. Bize düşen verilene de verilmeyene de hep şükür. İstemek tabiki yine bizden, verenin şanı çok yücedir. Rabbim herkesin gönlündeki duayı hayırlı kılıp öyle nasip etsin inşAllah

Ben çok güvendiğin biriyle evlendim ve ayrıldım güvenilmez biriymiş geç öğrendim kötü günler geçiriyorum ama yapacak birşey yok kimsenin ahı yerde kalmaz ama herkes gibi Mutlu bi yuva hayal ettim ama olmadı

Ben 35 yasinda evlendim.iki arkadasim da ayni sene 36 yasindayken evlendiler
47 yasinda 2. Evliligini yapan bi tanidigim var torunu bile var.her gordugumde cocuklar gibi şendi askin yasi yok asla gec kaldim diye dusunmemek gerekiyormus diyordu zaten

konuyu görünce balıklama atladım ilk sayfaları okudum geldim herkes kendi bakış açısıyla değerlendirmiş ve evet herkes kendince haklı evli olanlar boşver evlenme gez toz hayatını yaşa diyor boşanan yada mutsuz olanlar çektiklerinin acısıyla erkek sinek görmek istemiyor bekar ve çocuk isteyenler hayatına artık çeki düzen verim yuva kurmak istiyor hepsine katılıyorum işte ben bu düşüncelerim yüzünden evlenemiyorum
36 yaşındayım on üç yıl önce çok kısa bir nişanlılık geçirdim ondan sonra bir kaç sene evlilik lafı duymak istemedim yaş ilerledikçe evlenmek dahada zorlaştı çoğu zaman benim daha dikkatli seçici olmam kimi zaman da karşı tarafın beklentileri( çıtır cilveli hafif safça olup kadrolu bir işe sahip olma beklentileri gibi) seçicilik diyince yatı katı olsun gibi beklentilerim asla olmadı çevremdeki insanların onun sapı bunun çöpü diye çok fazla seçiyorsun demelerine sinir oluyorum hatta sinirden küplere biniyorum ama belli etmemek için acı bir gülümsemeyle cevap veriyorum sadece onların dediğini bir kez yaptım boş ver sen sevmesende o seni çok sevince zamanla sende seversin deyip bir psikopatla nişanlanmama sebep oldular. O yüzdende annemin bile söyledikleri benim kararımı etkileyemiyor.
Evliliği boş ver hayatını yaşa diyen arkadaşlarada hak veriyorum lakin çevrendeki herkes hatta küçük kardeşin bile evlenip çoluk çocuk sahibi olmuşken öncelikleri eşleri ve çocukları olmuşken senin hala birinin sevdiği ve annesi olamaman üzmüyor demek yalan olur.
Tüm bunlara rağmen etrafımda her çeşit aile var görücü usulümü dersiniz flört ederekmi dersiniz farketmiyor aylarca yıllarca flört edip şaşalı bir şekilde evlenip bir kaç ay sonra ayrılanları duydukça ki şu aralar çok fazla ayrılık haberi aldım baba evimde tek derdim bu olsun deyip yaşamaya devam ediyorum...
Ayrıca bu yaştan sonra bir kaç yıl önce aldığım kararla hayalim olan sevdiğim mesleği yapmak adına ikinci üniversitemi okuyorum son sınıftayım ders bakımından yoğun bir seneye giriyorum bazen bu yaşta çooook zor nerden açtım bunu başıma diyorum ama hayatta bir amacım olmadan yaşamak yaşamak değil sevgiler herkese

sandımkı 35 e gelmişiniz hiç evlenme teşebbüsünüz olmamış, siz bir nişan atmışınız evlenmişiniz yani zaten bazı şeyleri yaşama fırsatınız olmuş...
sizin canınızı sıkan yalnızlık ama bunun için evlenmek şart değil , illa bir ilişkide şart değil, arkadaşlarınızla takılın kurslara sosyal çevrelere katılın..
çocuk için yaş geçiyor o nedenle acele ediyorsanız anlayabilirim ama sizin 2 kere düşünmeniz lazım zaten bir kez hayal kırıklığı yaşamışsınız , 2 ciye aynı şeyi yaşamak yerine bekar olmanın tadını çıkarmayı tercih ederdim acele etmek yerine...

Aynen benimde durum sizden farksız

Bence şükret. İnan ben hergün keşke nişanım bozulsaydı eşim beni o Zaman terketseydi diye keşkelerdeyim. Hatta eşimin yüzüne bile söyledim bunu keşke beni terletseydin diye. Hayatım Okadar çekilmez ki şu an haline şükret hayırlısı de asla kaderi zorlama

İşte o olay bir dilekçeyle bitmiyor Can'ım. Nişan atmak yada sevgiliden ayrılmak gibi birşey değil bu. Kolaymı bu travmaları atlatmak. Bekara karı boşamak kolay derler . Bizde sizlere yol yakınken haya yapmayın diye söylüyoruz bunları. Yoksa boşanma sadece iki kişi arasında olmuyor malesef. Öyle hemen bitti demeklede yakandan düşmüyor
peki boşanmış birinin bekarlığıyla senin bekarlığım aynı şeymi. Üstelik bir de çocuğu varsa sence hiç evlenmemiş gibi hayatına devam edebilir misin . Ailen çevren hiç yüzüne vurmaz mı Okadar kolaymı sanıyorsunuz boşanmayı

var yurtdışı turlarına katılmak yeni ülkeler görmek

canım yapabilirsin..bu hayal değil ki.iste yeter.ben 24 yaşımdan beri tek başıma seyahat ediyorum 27 yaşındayım.en büyük hayalimdi gezmek 23 ülke gezdim tek başıma ki bazılarına bikaç kez gittim..bence bu ruh halinden kurtul ve yapmak istediklerinin peşinden git.herkesin sorunları var inan..benim de o kadar çok problemim var ki..ama sevdiğim şeyleri yaparak unutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…