- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yaahu tartışmayın bir durun.ortada yanlış anlaşılma var abartacak büyütecek bir durum yok
bu arada ben gezmeyi yeni kültürler öğrenmeyi çok seen biriyim.erkek olsaydım şu yaşıma kadaR en az 20 ülkegezerdim bayan olunca cesaret edemiyorum.
diyorum ki ben evrene olumsuz mesaj göndermeyeyim.ve evlilik işini düşünmeyeyim.mesela yeni sene yazın bir ülkeyi ziyaret edeyim yakınlardan başlayarak.yani hayallerimin peşinden gideyim...
yarın bir gün evlenirsem saırım burdaki çoğunluk hanımların dediği gibi bu günleri özleyebiliri.geç kalmış sayılmam değil mi gezmek için?
1..Alıngan bi yapıda oldugunuz çok belli...zira yagmurdan nem kapar bi haliniz var..
2..Ben yorumlarımı size özel yapmıyorum hanımefendi ..Zira herşey sizinle alakalı degil...Genel bi yorum yaptım yukarıda...
3. Kimseyi incitecek bi yorum yapmadım...Zira konu sahibi de yorumumu begendigine gore demek ki yazdigim yorumu bi yanlış anlayan siz varsınız...Bunun da şu an ki ruh halinizle alakalı oldugunu düşünüyorum...Yanlış anlamazsanız bi psikologa görünün derim ben çünkü yaptıgım yorumun sizin anladıgınız durumla bi alakası yok..algı durumunuz bozulmuş...
Haddinizi asiyorsunuz ama farkinda degilsiniz. Yani sizin durumunuz benden kotu.
Yorumlarinizi artik gormemeyi tercih ediyorum. Zira bana bi katkiniz olmadi.
Cok sagol cnm amin Allah tez zamanda huzurlu bir yuva ve uyumlu bir es nasip etsin sana ve tum bekarlara..Cok samimi bir yorum son cumleleri hafif tebessumle okudumAllah yuvanizda sizi cok mutlu etsin.
:)) erkek. Hakim ordan oraya geziyor. Aşık olsa evlenir ben gibi uçuk değil. :))
sandımkı 35 e gelmişiniz hiç evlenme teşebbüsünüz olmamış, siz bir nişan atmışınız evlenmişiniz yani zaten bazı şeyleri yaşama fırsatınız olmuş...bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
Aynen benimde durum sizden farksız30 yaşında evlendim, keşke evlenmeseydim. Bekarken ülke ülke, şehir şehir gezerken şimdi küçük bir şehire tıkıldım kaldım. Çocuk sahibi olacak olmak bana kafa yedirtiyor şu an, eğitimini, geleceğini vs. her şeyini düşünüyorum. Boşverin anı yaşayın, bir tur şirketiyle anlaşıp her sene farklı bir ülkeye gidin. Evlilikten bin kat iyidir.
Hala evlimisiniz yoksa ayrıldınız mıtekrar yazıyorum
üç senedir başımı günde kaç kez keşke hiç evlenmeseydim diye vurdugumu hatırlamıyorum
ustelık maddı kaybımda cabası
Bence şükret. İnan ben hergün keşke nişanım bozulsaydı eşim beni o Zaman terketseydi diye keşkelerdeyim. Hatta eşimin yüzüne bile söyledim bunu keşke beni terletseydin diye. Hayatım Okadar çekilmez ki şu an haline şükret hayırlısı de asla kaderi zorlamaBende 30 yasimdayim 6 yillik ilişkim bitti 2 yıldır nisanliydik. Bu ilişki beni mahvetti ben nasıl toparlanicam bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Aşk çok kötü. Şuan şoktayım. Üstümden bu şok kalkınca neler olacak ruhumda bilmiyorum. Deşildim sanki..
İşte o olay bir dilekçeyle bitmiyor Can'ım. Nişan atmak yada sevgiliden ayrılmak gibi birşey değil bu. Kolaymı bu travmaları atlatmak. Bekara karı boşamak kolay derler . Bizde sizlere yol yakınken haya yapmayın diye söylüyoruz bunları. Yoksa boşanma sadece iki kişi arasında olmuyor malesef. Öyle hemen bitti demeklede yakandan düşmüyortam da bunları yazıcaktım ki senin yazını okudum.
aynen ya , buraya gelip de ay nolur evlenme diyenlere söylüyorum. boşanmak bir dilekçe kadar yakınınızda. lütfen hemen gidip boşanma dilekçesi verin. yani çaresiz bir derdiniz yok.
peki boşanmış birinin bekarlığıyla senin bekarlığım aynı şeymi. Üstelik bir de çocuğu varsa sence hiç evlenmemiş gibi hayatına devam edebilir misin . Ailen çevren hiç yüzüne vurmaz mı Okadar kolaymı sanıyorsunuz boşanmayıçünkü inandırıcı değil. gerçekten evliliğinde mutsuz olan kişi gelip buraya yazmak yerine gidip boşanma davası açması gerekiyor da o yüzden.
aslında o yazan kişiler eminim ki evlenememiş olsa konu sahibinden daha çok dert edeceklerdi.
sonuçta hepimiz insanız. birbirimizi kandırmaya gerek yok.
evlenip napıcaksın bekarlık daha güzel diyen biri bekar olabilmek için çaba sarfetmeli o zaman. bunun neresini anlamadınız acaba?
var yurtdışı turlarına katılmak yeni ülkeler görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?