- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
Canim biz evlenecegiz diye dayilarimin teyzelerimin akli cikiyor. Trilyonlar soz konusu. Annem farkinda. Akilli kadin vesselam.
Bende 30 yasimdayim 6 yillik ilişkim bitti 2 yıldır nisanliydik. Bu ilişki beni mahvetti ben nasıl toparlanicam bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Aşk çok kötü. Şuan şoktayım. Üstümden bu şok kalkınca neler olacak ruhumda bilmiyorum. Deşildim sanki..
Bende 30 yasimdayim 6 yillik ilişkim bitti 2 yıldır nisanliydik. Bu ilişki beni mahvetti ben nasıl toparlanicam bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Aşk çok kötü. Şuan şoktayım. Üstümden bu şok kalkınca neler olacak ruhumda bilmiyorum. Deşildim sanki..
Çocukla ora senin bura benim nere geziosn kızkesinlikle annen çok haklı canım.kalmasın tabi onlara.ya evlenmek güzel ama anlaşabileeğin biri olaak onunla paylaşacaksın hayatı.ben isterim ki sırt çantamızı alıp o diyar senin bu diyar benim gezelim.
Valla benim tanıdığım bir abla 38de evlendi. Gençken biriyle flört etmiş , adam başkasıyla evlenmiş , boyu kadar oğlu vardı adamın. Bizim abla iş seyahati için Avrupa'ya gittiydi orda tanıştığı biriyle evlendi o ülkede kaldı.
Aynı adama talip olmuşuz bu bi işaret bence oturup iki kadeh atalım
Ben adama talip değilim kı3z ablasına talip olduydum trilyonu var diye
Bacanak mı oluyoruz oda güzel
Höh bacanak mı
Ben adama değil trilyona talibim aslında panpa ama çaktırma
İçelim panpa hayat kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?