35 yaş üstü bekar bayanlar..

Bende 30 yasimdayim 6 yillik ilişkim bitti 2 yıldır nisanliydik. Bu ilişki beni mahvetti ben nasıl toparlanicam bilmiyorum. Delirmek üzereyim. Aşk çok kötü. Şuan şoktayım. Üstümden bu şok kalkınca neler olacak ruhumda bilmiyorum. Deşildim sanki..

2 yıl nişanlılık olur mu tatlım. Neden o kadar uzadı ki?

Ben bu konuya gelip sakin evlenmeyin diyenleri de anlamiyorum. Woohoo evlilik cok kotu , bekarlik sultanliktir diye teselli verilecek bir konu degil bu. Evlenmemek bir secimdir. Bu kadar bikiyorsaniz/biktiysaniz bosanmak gibi bi seceneginiz var degil mi.

Erkekler de cocuk sikintisi yok ama kadinlarin cocuk dusundukleri takdirde evlenmeleri bi nevi sart.

Ben de bencil biriyle evlenmek istemem ki bugune kadar geciktirmemin nedeni de buydu. Yalniz doga ana aleyhimize isliyor.

Evlatlik edinmeyi de dusunuyordum fakat onlarin kosullari ve baska bi sorun beni ondan vazgecirdi.

Sonuc olarak bu sene evlenirsem evlenirim yoksa hayatimin sonuna kadar eglenirim.

Son düzenleme:
32 yaşındayım hiç evlenmedim. Eskiden evlenmeyi çok isterdim, şimdi ise geç olmadan çocuk sahibi olma isteğim arttı.Bunun için de evlenmem gerek tabi. Eskiden evliliği, kocayı güzel hoş bir şey sanıyordum ama o kadar da güzel değilmiş be! Meşakkatli bir işmiş evlilik dedikleri. Ve kesinlikle erkeğe yarayan bir şeymiş....Her türlü sıkıntı sorumluluk kadının üstündeymiş... yaşım ilerledikçe evlilikleri gözlemledikçe anladım bunları. 20'li yaşlarda aklım bir karış havadaydı o yaşlarda nasıl birisine kanmamışım ona da şaşıyorum ha! belki de iyi olurdu şimdiye birkaç çocuğum olurdu kim bilir? Asıl sorunumuza geleyim: Arkadaşım, bekarlık da bazen çekilmiyor. Bayan olarak her yere rahat rahat girip çıkamıyorsun, Her işin üstesinden gelemiyorsun.Araban bozuluyor, sanayiye gitmeye çekiniyorsun. En basitinden diğer odadaki ahşap masanı beriki odaya tek başına taşıman mümkün değil. Tek başına bir restoranta yemeğe bile gidilmiyor be ya! Bayan arkadaşların olsa da istediğin zaman sana eşlik edemiyor, çoğu evli çocuklu zaten. Evlilerin olduğu ortamda ise sürekli çocuk, koca muhabbeti yapılıyor ister istemez sıkılıyorsun, geriliyorsun ya da için cız ediyor. Aslında evliliğin de bekarlığın da iyi ve kötü yönleri var. Sevdiğin sevildiğin ve biraz da mantığına yatan bir erkek bulduğun an basacaksın nikahı.İşte bütün mesele o erkeği bulamamakta...Her şey gönlünce olsun konu sahibesi...

Zepkin ben de 31 yaşındayım 5 yıllık ilişkim vardı gecen nisan ayında nişan yaptık çok kısa sürdü anası yüzünden.Senle aynı durumdayız ama ben toparlandım gibi inş hayırlı insanlar çıkar karşımıza

Aynı adama talip olmuşuz bu bi işaret bence oturup iki kadeh atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…