- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
dur önce ben talip olduydumKardeşin varsa talibem
işte bebişi alalım sırtımıza kucağımıza tatillerde gezelim istiyorum.Çocukla ora senin bura benim nere geziosn kız
ben senin hikayene zaten bayılıyorumBoşandığım zaman 25 yaşında genç ve çok alımlı bir çocuk annesi kadınsdım.
O zaman tek istediğim boşanmak ve bir daha evlenmemekti taki 35 yaşıma kadar 10 yıl asosyal geçen monoton hayatımın içine şimdiki eşim girene dek.
Eşimle tanışıp evlenmemiz 3 ay sürdü
İşin açıkcası flört dönemini çok uzatmak istemedim netice de 3 ay yada 3 yıl kendini sakladıktan sonra nasılsa evlenmeden gerçek yüzünü göremeyeceğim dedim ve hiç düşünmeden evlendim.
İlk 4 ay müthiş güzel geçti ondan sonra fikir çatışmaları karakter zıtlaşmaları inatlar vs başladı fakat ben bunları hiç sorun etmedim.
Evlilikte karşılıklı sevgi saygı sadakat ve güven olduğu sürece gerisi teferruartır.
Velhasıl eşimle 5 yılımız bitti ve eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz.
İlk bebeğimiz öldü şimdi 2. Bebeğimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Eşimle anlayabiliyormuyuz peki tabisi de HAYIR
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir.
Ben şu an ki mutluluğumun geleceğine asla ihtimal vermeyip tam 10 yılımı çöpe attım hemde en verimli en güzel zamanım yok olup gitti.
Şimdi düşünüyorum da keşke o giden 10 yılımı da şimdiki eşimle geçirseydim ama geçmiş bitmiş zaman için bir telafi yok ne yazık ki.
En iyisi ANIN tadını çıkartmak.Hesapsız ve plansız.
Hayattan beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar mutlu olursunuz.
tam da bunları yazıcaktım ki senin yazını okudum.Ben bu konuya gelip sakin evlenmeyin diyenleri de anlamiyorum. Woohoo evlilik cok kotu , bekarlik sultanliktir diye teselli verilecek bir konu degil bu. Evlenmemek bir secimdir. Bu kadar bikiyorsaniz/biktiysaniz bosanmak gibi bi seceneginiz var degil mi.
Erkekler de cocuk sikintisi yok ama kadinlarin cocuk dusundukleri takdirde evlenmeleri bi nevi sart.
Ben de bencil biriyle evlenmek istemem ki bugune kadar geciktirmemin nedeni de buydu. Yalniz doga ana aleyhimize isliyor.
Evlatlik edinmeyi de dusunuyordum fakat onlarin kosullari ve baska bi sorun beni ondan vazgecirdi.
Sonuc olarak bu sene evlenirsem evlenirim yoksa hayatimin sonuna kadar eglenirim.
Sürekli bahaneler bahaneler. Ailesine en sonunda aramayı kesti. Bende son kez bayramda arayim dedim. Tel almadılar. Bende aradım eski nisanliyi yolunun üzeri gel vereyim emanetleri dedim. Saçmalama falan deyip kapattı. Ayrilmamali bile izin vermiyor. Ağız tadıyla ayrılamadim. Valla arkadaşlar hala çok seviyor keşke düzelse içinde ne varsa yense ama olmuyor mahvettim 6 yılımı. ..2 yıl nişanlılık olur mu tatlım. Neden o kadar uzadı ki?
Sürekli bahaneler bahaneler. Ailesine en sonunda aramayı kesti. Bende son kez bayramda arayim dedim. Tel almadılar. Bende aradım eski nisanliyi yolunun üzeri gel vereyim emanetleri dedim. Saçmalama falan deyip kapattı. Ayrilmamali bile izin vermiyor. Ağız tadıyla ayrılamadim. Valla arkadaşlar hala çok seviyor keşke düzelse içinde ne varsa yense ama olmuyor mahvettim 6 yılımı. ..
canım çok üzüldüm durumunaSürekli bahaneler bahaneler. Ailesine en sonunda aramayı kesti. Bende son kez bayramda arayim dedim. Tel almadılar. Bende aradım eski nisanliyi yolunun üzeri gel vereyim emanetleri dedim. Saçmalama falan deyip kapattı. Ayrilmamali bile izin vermiyor. Ağız tadıyla ayrılamadim. Valla arkadaşlar hala çok seviyor keşke düzelse içinde ne varsa yense ama olmuyor mahvettim 6 yılımı. ..
ALLAH bebişini sağsalim kuccağına almayı nasip etsin :)Evlilik bence mükemmel iyiki evlenmişim iyiki çok sevdigim ve beni çok seven kocamla evlenmişim5 yıllık evliyim ve evliligimizi canımızın parçası bebegimizle taçlandırcaz inşallah evlilikte birbirini anlamak çok önemli ama sevince aşıyosun hiçbişey sorun olamıyo bile evlenmek istemeyenlere saygım var ben aile yuva düzenli bi hayatı sevdigm için evlendim hiçte pişman degilim çok şükür.Hatta an itibariyle eşim temizlik yapıyo(utanmasam resim çekip atarım ) ben uzanıyorum tv izliyorum canım kocam bu arada düşük tehlikem var kanamam geliyo oyüzden yatıyorum
Arkadaşlar ben o kadar çok emek verdim ki. Yani benim yerimde kim olsa bu kadar dayanmazdi. Bu kul çok acımasız. Ne heves bıraktı ne başka bir şey. Ben 30 yasimdayim. İyi bir mesleğim var. Nisanlim 45 yasinda. 1 evlilik yapmış. 1 tane evladı var. Buna rağmen hep itinayla davrandım. Ailem sırf ben seviyorum hasta olmayım diye tek birşey soylemediler. Ona kalsa vardır her şeyin sebebi. İnsan sevse böyle eziyet etmez. Ama yetti artık. 6 yıl mahvetti beni.canım çok üzüldüm durumunao acı nasıldır iyi bilirim.ama inan ki üzgün geçirdiğin tek güne değmiyor erkek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?