35 yaş üstü bekar bayanlar..

eğer gerçekten istiyorsanız dua edin çokca ve çok isterseniz hakkınızda da hayırlısıysa zaten olur inşallah kalbinizi anlayabilecek birini en kısa zamanda bulur ve ailenizle mutlu mesut yaşarsınız

Valla arkadaşlar evlilik cok ama cok zor dedıgım gibi yumuşak huylu efendi ve anlayışlı biri çıkarsa evlenın size evde yardım edecek cocuk ıcın yardım edecek bir koca olursa yoksa zor kafaların uyuşması lazım bekarlık cok guzel evet ama yaş gidince oda zor oluyor insana evlat lazım yada senın nazını çekecek bırı yegenler oluyor ama evlat gibi olmazlar kendı annnerlınn yanına güderler sonuçta . Bekarlıgında zor yanları bunlar . Saygı ve bırbrını idare ederek evlılık ancak gidiyor aslında mutluluk çiftlerin anlayışına baglı . Benım cok farklı sorunlarım oldugu ıcın mutsuzum inşAllah düzeltiriz Aminnnnn bakalım zaman

Bekarken evli ve cocuklu arkadaslara ozenirdim. Tatile gidince kumsalda oturup bebekleriyle oynayan ciftlerden olmak hayalimdi. Nerede bi cocuk gorsem ailesine imrenirdim ne guzel bi mucizeleri var diye
.. Evlendim iki cocugum var. Anyayi konyayi gordum. Simdi bekarlara ozeniyorum. Hangi durumda olursaniz olun mutluluk icinizde. Mutlu olmayi bilen mutlu kardesim. Mutlu olmayi beceremeyene bahaneymis bunlar. Her iki durumun da guzel ama her iki durumun da berbat yonleri var. Iyi yonlerinin tadini cikarin.

arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışsınız hepinize teşekkür ederim.
yorumlardan çıkardığım ortak sonuç insan önce kendi içinde mutlu olmalı mutluluk bir adamın hayatına girmesiyle kazanabileceğin bir şey değil.

Allah yuva kurmak isteyen herkese mutlu bir yuva nasip etsin. Mutsuz olan evlilere de huzur mutluluk versin. Herkesin derdi farkli. Kimi bosanmak ister kimi evlenmek. Ben 2 yildir evliyim suan 28 yasindayim ve esim ayni zamanda benim bu hayattaki en yakin arkadasim. En buyuk destekcim. Evlilik guzeldir dogru insanla. Herkesin dogru insani bulmasi dilegiyle guzel dusunurseniz guzel olur hersey

Senden çok var bende öyleyim ama kader bize bunu layık gördü bizd isterdik eşimizle Mutlu olalım çocuğumuz olsun ama tek taraflı evlilik yürümüyor karşı tarafta evliliğinin yıkılmamasını isteyecek .yani ayrılmak kadına daha zor .şimdi benim korkularım olduğundan bi daha evliliği düşünemiyorum ya bu da biterse diye çok yıprandım çünkü kaderimiz kötüymüş ne yapalım

ben senin hikayene zaten bayılıyorum

tam da bunları yazıcaktım ki senin yazını okudum.
aynen ya , buraya gelip de ay nolur evlenme diyenlere söylüyorum. boşanmak bir dilekçe kadar yakınınızda. lütfen hemen gidip boşanma dilekçesi verin. yani çaresiz bir derdiniz yok.

Canım 40 yaklaştım,şu evlılerın yazdıkları başıma gelmesın dıye evlenmedım,istemedım,halen de istemıyırum,çok mutluyum,bekarlıpıb kıymetinş bılıyorum,bu zaman kadar evlenmedipime laf eden anam ıkıdır dıyorki en ıyısını sen etmilin kızım ,ğzlüyordum ama şimdi ıyıkıde evlenmedın dıye sevınıyorum dıyor,torunların dertlerını gördükçe,evlilik çocuk ıns aı yıpratıyor,geçen bırı ile tanıştım,çok mutluluk bır evlilik tapmış,85 yaşında,dunyanın en ıyı adamı ile evliydi. Dıyor,çocuklarından çokmemnun torunlarındanda,ama benı çok tebrık etti,çok akıllısın kızım dedı,evlenmedığım için,zıra çocuklar yuzunden saplıpı gitmış,ıkız doğurmuş,beli kaymış,amelşyat operasyın,fılan fılan,bır aile dostumuz var,çok varlıklı,yalıları var,galatasaray mezunu ,dunyayı gezmiş,çokuk çocuk,bana dedıkı bır daha dunyaya gelsem asla evlenmem,hadi evlenırım belki,asla çocuk yapmam,ıkı çocuğu var,servet yıklıuor,sölediği bu,bak eteafına,herkesın sorunu evliliği,kocasının ailesi,kocası ,çocukları,ciftler kendı arasında sorun yoksa bıle çocuk yuzunden bıle tartışıyor,bu listeyı uzatır giderim,ama evlencem dıye yaşıyor mıllet,çok ilginç

2 yıl nişanlılık olur mu tatlım. Neden o kadar uzadı ki?
Sürekli bahaneler bahaneler. Ailesine en sonunda aramayı kesti. Bende son kez bayramda arayim dedim. Tel almadılar. Bende aradım eski nisanliyi yolunun üzeri gel vereyim emanetleri dedim. Saçmalama falan deyip kapattı. Ayrilmamali bile izin vermiyor. Ağız tadıyla ayrılamadim. Valla arkadaşlar hala çok seviyor keşke düzelse içinde ne varsa yense ama olmuyor mahvettim 6 yılımı. ..

Çok saçma bir bahane bile yok bekle. Çocuk oyuncagımı bu

canım çok üzüldüm durumuna o acı nasıldır iyi bilirim.ama inan ki üzgün geçirdiğin tek güne değmiyor erkek için

Evlilik bence mükemmel iyiki evlenmişim iyiki çok sevdigim ve beni çok seven kocamla evlenmişim 5 yıllık evliyim ve evliligimizi canımızın parçası bebegimizle taçlandırcaz inşallah evlilikte birbirini anlamak çok önemli ama sevince aşıyosun hiçbişey sorun olamıyo bile evlenmek istemeyenlere saygım var ben aile yuva düzenli bi hayatı sevdigm için evlendim hiçte pişman degilim çok şükür.Hatta an itibariyle eşim temizlik yapıyo(utanmasam resim çekip atarım ) ben uzanıyorum tv izliyorum canım kocambu arada düşük tehlikem var kanamam geliyo oyüzden yatıyorum

ALLAH bebişini sağsalim kuccağına almayı nasip etsin :)
evliliğini de ALLAH nazarlardan esirgesin :)

canım çok üzüldüm durumuna o acı nasıldır iyi bilirim.ama inan ki üzgün geçirdiğin tek güne değmiyor erkek için
Arkadaşlar ben o kadar çok emek verdim ki. Yani benim yerimde kim olsa bu kadar dayanmazdi. Bu kul çok acımasız. Ne heves bıraktı ne başka bir şey. Ben 30 yasimdayim. İyi bir mesleğim var. Nisanlim 45 yasinda. 1 evlilik yapmış. 1 tane evladı var. Buna rağmen hep itinayla davrandım. Ailem sırf ben seviyorum hasta olmayım diye tek birşey soylemediler. Ona kalsa vardır her şeyin sebebi. İnsan sevse böyle eziyet etmez. Ama yetti artık. 6 yıl mahvetti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…