35 yaş üstü bekar bayanlar..

Benimki de on yaş küçük biriyle büyük ihti al görücü usuluyle evlendi.Bana ise on yaş küçük biri hoşumıza da gitse sevilsek de zinhar haram.
Bu zihniyette emeği geçen kim varsa hakkım zehir zıkkım olsun.Helal etmiyorum ahiret gününde.
Yokkk canım bıze tövbe haşa!!!günaha gırerız mumkun mu ya yerle gok bırlesse aslaaa!!! bu arada benım ex. de 7 yas küçüğe gıttı...ustelık de cok egıtımlı kulturlu akıllı mesleklı goya...doktor kendısı...yaaaa ıste böyle..derın meseleler kardeş ınce ısler ınsanın ıcıne ısler...

Yakın aılesınde boşanma olanlar evlılıge zor ıkna oluyo zaten...haklısınız

Ay ben bu yazdigimi unutmusum bile. Bizimkiler hangi kavgasinda yazdim acaba. Cok sukur epeydir iyiler. Ama hala ayni dusunuyorum. Olmuyorsa olmaz. Zorlamanin anlami yok. Sadece bunun icin de degil hayatin her anlaminda zorlamaya gerek yok cunku olmuyorsa olmuyor

Yok ya bu nasıl ters ısleyen adaletsız bı çarksa akıl hafsala almıyor asla; adamlar bızlerın aksıne her durumda odullendırılıyolar..PLANLADIKLARI yasa kadar gezıp tozup sonrasında da sozgelımı 5olerdeyken hele de bıraz varlıklı ve mınyonlarsa yok evde kaldın kızkurusu oldundu baskısına yaftalamasına yenılıp yok aman bebek vaktım gecıyodu tabıat ana dayatmasıyla hatta gayet donanımlı bı hanım bayanı bıle ıkna edebılıyolar...YANI ASLINDA ONLARIN YASLARININ GECMESI BILE ISLERINE GELIYO CUNKU 30KEN 20LIK ALACAKLARKEN 5OLERDEYKEN 30LARINI SUREN BI KADINI USTELIK HIC DE GOCUNMADAN ES YAPIVERIYOLAR..NE GUZEL DI MI AMA!! TUM SOZLERIN TUKENDIGI YERDEYIZ...

Yok ya bu nasıl ters ısleyen adaletsız bı çarksa akıl hafsala almıyor asla; adamlar bızlerın aksıne her durumda odullendırılıyolar..PLANLADIKLARI yasa kadar gezıp tozup sonrasında da sozgelımı 5olerdeyken hele de bıraz varlıklı ve mınyonlarsa yok evde kaldın kızkurusu oldundu baskısına yaftalamasına yenılıp yok aman bebek vaktım gecıyodu tabıat ana dayatmasıyla hatta gayet donanımlı bı hanım bayanı bıle ıkna edebılıyolar...YANI ASLINDA ONLARIN YASLARININ GECMESI BILE ISLERINE GELIYO CUNKU 30KEN 20LIK ALACAKLARKEN 5OLERDEYKEN 30LARINI SUREN BI KADINI USTELIK HIC DE GOCUNMADAN ES YAPIVERIYOLAR..NE GUZEL DI MI AMA!! TUM SOZLERIN TUKENDIGI YERDEYIZ...
kendi yaşıtında evlilik yapan yok mu ya ... cidden bence çıkarımların çok mantıksız .. evet dediğin gibi evlilikler var .. dünyanın her yerinde var ama herkes de kendinden 15 yaş küçük bir kızla evlenmiyor . ..

yoo ne alaka anlamadım .kendilerüi buldular . 35 yaş normal bir yaş ki ... tabi kültür seviyesi ve eğitim önemli ..[/QUOCogunlukla bellı yası gecmıs bayanın kendı halıne bırakılırda bırılerı aracı olmazsa artık oyle dısardan bırılerı ıle karşılaşıp evlenmesı cok zor anlamında demıstım...yoksa ben de kültürel duzeyı dusuk bı ortamdan gelmiyorum..tabı bu ısler bırazda kısmet ıllakı...yastan da ote olmayınca olmuyo...

yoo niye zor olsun . ya dediğim gibi kültür eğitim seviyesi yaşantı çok önemli ...
çevre vs yani nasıl bir çevre aile yapısı var ..
kapalı bir çevredeyse kadın tabi görücü vs olmadan olmaz ...
sana tavsiyem nacizane bende 30 lu yaşların başında bir kadın olarak içini karartma . evlenmedende güzel bir hayatın olabilir . ben mesela yabancı diller öğreniyorum dünyayı geziyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum . dostlarım var onlarla görüşmek sohbetler etmek hoşuma gidiyor ... kendimce hep hayatı zevkli hale getirmeye çalışıyorum . arada görüştüğüm çıktığım insanlar oluyor ama olmayınca bırakıyorum kendime çektirmiyorum . bir kere geldim dünyaya . ben böyle düşünüyorum ... zaten çoğu insan çıkar evliliği yapıyor artık bu devirde ..

kendi yaşıtında evlilik yapan yok mu ya ... cidden bence çıkarımların çok mantıksız .. evet dediğin gibi evlilikler var .. dünyanın her yerinde var ama herkes de kendinden 15 yaş küçük bir kızla evlenmiyor .
Sana mantıksız gelmıs olabılır, anlarım ama bana gore de bu saptamalar bu toplumda cogunlukla yaşanan gerceklıkler...kaldı kı bız burada su yastakı kesınlıkle %100 bu yastakıyle evlenir demiyoruz tabıkıde

evet Jeneroma cıgım Ufff evet Sınan Ozen dıyecektım..yanlış olmuş..:) Yok olgunluk yasla cok alakalı degıl acılardan geçmek ders alma kapasıtesı ve karakterle ılgılı bence kesınlıkle..ıns. dılegın gerceklesır...ama su kadarını dıyım yaşıtın da gozu daha dışarı kayıyo maalesef...hele kı orta yas azgın teke sendromuyla:) ayrıca kadın buyuk oluncada yıne bu toplumda soyle bı sey var; erkek sahıplenmıyo benımsemıyo abla gıbı goruyo sankı...ve tabıatıyla kadın da bı sure sonra ılgısızlıkten bezıp adamı terk edıyo..olmuyo...sıkıntılı olur bence hele kı 2.evlılıkte cok buyuk rısk ...mesela benım etrafımda erkegın kucuk olduğu hangı evlılık varsa yurumuyo bırı bıttı bitecek..:KK43:
Çok katılmıyorum buna..Kendinden büyükle evlenme düşünmüyorum.Ben gencecik duruyorum o da gencecik dursun İçimden gwlmiyor elinde değil.Kanım akmıyor .Yaşıtım ve yedi yaş küçüğe kadar sınırım var..Güzel örnekler de çok....Erkeklerde yaş ilerledikçe arızalık artıyor zaten .Kadınları bu kategoriye koymuyorum çünkü nekadar seçse de en başta seçiliyor sonra seçiyor.Bir eekepin evlenememişliğiyle bir kadının aynı olamaz.Ha belki istediği biri çıkmamış olabilir Ama okadar nimet içinde ne bu beceriksizlik diye sorarlar adama.Kadınlar herzaman daha güzel daha donanımlı daha bol oldu ortalıkta çünkü.Ha tabi buyüzden belli yaştan sonra bekar erkek az.Boşanmışları mümkündür görmek.Ama nerde onlar.Çocukluysa zaten sorun.Niye ayrıldı falan.Eekeklerin arızalığı malum.İyiyse tabş olabilir.Ama 35 yaş bekar erkek popülasyonu sanki daha mı iyi olur..Ay olsa da gördüpümüz yok ki.Nerdeler?

Pff. İçimdeki zehiri kustum rahatladım biraz .Belki farkındalık da oluşur diğer hanımlarda toplumda.Birbirimizi düşünür köstek olmayız belki.

benim çevremdede çoğu insan yaşıtıyla evlendi ..
o senin dediğin durumlar bana göre daha az ..
senin başına bu tür olaylar geldi diye herkes aynı sanıyorsun sanırım ..
neyse buda senin düşüncen ..

yoo niye zor olsun . ya dediğim gibi kültür eğitim seviyesi yaşantı çok önemli ...
çevre vs yani nasıl bir çevre aile yapısı var ..
kapalı bir çevredeyse kadın tabi görücü vs olmadan olmaz ...
sana tavsiyem nacizane bende 30 lu yaşların başında bir kadın olarak içini karartma . evlenmedende güzel bir hayatın olabilir . ben mesela yabancı diller öğreniyorum dünyayı geziyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum . dostlarım var onlarla görüşmek sohbetler etmek hoşuma gidiyor ... kendimce hep hayatı zevkli hale getirmeye çalışıyorum . arada görüştüğüm çıktığım insanlar oluyor ama olmayınca bırakıyorum kendime çektirmiyorum . bir kere geldim dünyaya . ben böyle düşünüyorum ... zaten çoğu insan çıkar evliliği yapıyor artık bu devirde ..
Sagol canım güzel tespıtlerın ıcın...yok ben ve aılem modernız... benım zaten oldum olası hep yabancı dıle ılgım olmuştur..ıyı derecede ıngılızcem var zaten...uzerıne Rusca gırıs kursuna gıdıyorum...benım etkınlıklerımde de gozukuyodur zaten...

Sagol canım güzel tespıtlerın ıcın...yok ben ve aılem modernız... benım zaten oldum olası hep yabancı dıle ılgım olmuştur..ıyı derecede ıngılızcem var zaten...uzerıne Rusca gırıs kursuna gıdıyorum...benım etkınlıklerımde de gozukuyodur zaten...
profiline bakmadım . ama yazdıklarından farklı bir tip olduğunu düşündüm . neyse iyi akşamlar . umarım evlenirsin ..

benim çevremdede çoğu insan yaşıtıyla evlendi ..
o senin dediğin durumlar bana göre daha az ..
senin başına bu tür olaylar geldi diye herkes aynı sanıyorsun sanırım ..
neyse buda senin düşüncen ..
Yooo oyle bı sey sanmadığımı vurgulamıstımkı ben ...sadece o gerceklıge karsı doluluğumu burada boşalttım burada hem hem de boylelıkle vurgulamış oldum..

profiline bakmadım . ama yazdıklarından farklı bir tip olduğunu düşündüm . neyse iyi akşamlar . umarım evlenirsin ..
Sagol canımcıgım evet ben de farklı ve ınandıklarını savunan gozlemledıklerını paylasan olduğumu dusunmusumdur zaten hep...

Çok katılmıyorum buna..Kendinden büyükle evlenme düşünmüyorum.Ben gencecik duruyorum o da gencecik dursun İçimden gwlmiyor elinde değil.Kanım akmıyor .Yaşıtım ve yedi yaş küçüğe kadar sınırım var..Güzel örnekler de çok....Erkeklerde yaş ilerledikçe arızalık artıyor zaten .Kadınları bu kategoriye koymuyorum çünkü nekadar seçse de en başta seçiliyor sonra seçiyor.Bir eekepin evlenememişliğiyle bir kadının aynı olamaz.Ha belki istediği biri çıkmamış olabilir Ama okadar nimet içinde ne bu beceriksizlik diye sorarlar adama.Kadınlar herzaman daha güzel daha donanımlı daha bol oldu ortalıkta çünkü.Ha tabi buyüzden belli yaştan sonra bekar erkek az.Boşanmışları mümkündür görmek.Ama nerde onlar.Çocukluysa zaten sorun.Niye ayrıldı falan.Eekeklerin arızalığı malum.İyiyse tabş olabilir.Ama 35 yaş bekar erkek popülasyonu sanki daha mı iyi olur..Ay olsa da gördüpümüz yok ki.Nerdeler?

Pff. İçimdeki zehiri kustum rahatladım biraz .Belki farkındalık da oluşur diğer hanımlarda toplumda.Birbirimizi düşünür köstek olmayız belki.
Eeee napcaz bacım senınle...aynı durumdayız aslında ben de gencecık cıtır duruyorumda bı ıs cıkmıyo gel gor kı...ama evet dıger taspıtlerıne katılıyorum kadın zaman gectıkce tabır caızse bıraz kırık tıplere kalıyo...aman onlarla da bı zahmet ölünceye kadar olmasın zaten...

Yaa aslında tabı ne kadar konuşulsa da bos bu konuları...her nasıp kendı vaktine esırdır mısalı gene olacak olan zaten basına gelıyo olmayacağı varsa da tövbe bısmıllah...o yüzden Allah herkese ıstedıgını hayırlısıyla tez zamanda nasıp etsın dıyelım...

Pff. İçimdeki zehiri kustum rahatladım biraz .Belki farkındalık da oluşur diğer hanımlarda toplumda.Birbirimizi düşünür köstek olmayız belki.[/QUOTE]

Aynen al benden de o kadar Tulıpa...yoksa bu ıslerı kım ne zaman formüle edebılırkı bız sadece burada gayet net sekılde toplumsal bazı olgulardan derlemeler cozumlemeler yapmaya calıstık bı yerde...hayırlısı ne demelı..ya nasıp ya kısmet

Benim es arizali mesela bence kisilik cunku o yaslardada cevremde insanlar var boyle deyiller,cok aileciligi yedi bitirdi beni,kac yasina gelmis yuvam olsun esim olsun dediginde tatli duygulara kapildim sahip cikar ailesinin benim yerimi bilir dedim,sanki 18 yasinda annesinden ayirdim cocugu iyice dustuler birbirlerine bence cokta incelememek lazim biseyleri,ben onceden yoksu yokbu dedim noldu kismetde ne varsa onu gordum,baska biriyle evli olsaydim inanin pesime dort donerdi ,ne ugrastim ya adam kendini prens sandi bolca dua etmeliyiz rabbim iyi insanlarla karsilastirsin diye.

Benim es arizali mesela bence kisilik cunku o yaslardada cevremde insanlar var boyle deyiller,cok aileciligi yedi bitirdi beni,kac yasina gelmis yuvam olsun esim olsun dediginde tatli duygulara kapildim sahip cikar ailesinin benim yerimi bilir dedim,sanki 18 yasinda annesinden ayirdim cocugu iyice dustuler birbirlerine bence cokta incelememek lazim biseyleri,ben onceden yoksu yokbu dedim noldu kismetde ne varsa onu gordum,baska biriyle evli olsaydim inanin pesime dort donerdi ,ne ugrastim ya adam kendini prens sandi bolca dua etmeliyiz rabbim iyi insanlarla karsilastirsin diye.
Evlenmeden önce nasıldı?

Back
X