Eğitim hayatı iş hayatına geç girme hayat düzeni yaşanan bazı sıkıntılardan dolayıNeden kimseyle görüşmediniz? Çok ilginç. Görüşmek isteyenler olunca kabul edip görüşün olanlar zaten size sorular soracaktır. Laf lafı açar diye bir deyim var. Gerçekten açar
Muhafazakâr biri misiniz? Bu yaşa kadar neden görüşmediniz? İstediğiniz gibi birisi çıkmadı mı hiç? Bu durum tanışma şeklinize bağlı. Sosyal medyadan tanışıyorsanız selamlaşma sonrası karşılıklı olarak kendinizden bahsedersiniz fotoğraf paylaşımı olur sohbet o şekilde ilerler ve görüşmek için plan yapılır. Sosyal bir ortamda tanışırsanız önce bir flört süreci olur ve duruma göre ilerler ya da iletişim biter.35 yaşındayım çalışıyorum. Bu zamana kadar kimse ile görüşmedim, erkeklerle çok muhabbetim yok. Artık evlenmeyi düşünüyorum. Taliplerim görüşmek isteyenler oluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bu konuda sıfırım. İlk defa tanışacağın kişi ile neler konuşuyorsunuz ? Öncelikle birbirlerine fotoğraf mı göndermek yoksa buluşup konuşmak mı ?
Bence bu konu bir planlama dahilinde olmamalı. Süreç içinde şekillenir zaten. Yeter ki bir adım atarak tanımak isteğinizi söyleyin. Ben planlı olmasından ziyade akışta olan şeyleri severim.35 yaşındayım çalışıyorum. Bu zamana kadar kimse ile görüşmedim, erkeklerle çok muhabbetim yok. Artık evlenmeyi düşünüyorum. Taliplerim görüşmek isteyenler oluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bu konuda sıfırım. İlk defa tanışacağın kişi ile neler konuşuyorsunuz ? Öncelikle birbirlerine fotoğraf mı göndermek yoksa buluşup konuşmak mı ?
Ben öncelikle yaşını,işini, nerde yaşadığını, boşanmış mı çocuklu mu , hayvansever birisi mi, memleketini, hobilerini, huyunu, suyunu, aile yapısını, kardeş sayısı, aile olan bağı, zararlı bir alışkanlığı olup olmadığını vs. öğrenmeye çalışıyorum. Sonrasında sohbet ilerledikçe daha detaylı konuşuyorum35 yaşındayım çalışıyorum. Bu zamana kadar kimse ile görüşmedim, erkeklerle çok muhabbetim yok. Artık evlenmeyi düşünüyorum. Taliplerim görüşmek isteyenler oluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bu konuda sıfırım. İlk defa tanışacağın kişi ile neler konuşuyorsunuz ? Öncelikle birbirlerine fotoğraf mı göndermek yoksa buluşup konuşmak mı ?
Hiç mi birilerinin ilişkisine şahit olmadınız? Belki kız arkadaşlarınızın sevgilileri filan vardı. Görmüşsünüzdür
Hiç mi birilerinin ilişkisine şahit olmadınız? Belki kız arkadaşlarınızın sevgilileri filan vardı. Görmüşsünüzdür
Çok şahit oldum fakat insanlar bu konuda tecrübelerHiç mi birilerinin ilişkisine şahit olmadınız? Belki kız arkadaşlarınızın sevgilileri filan vardı. Görmüşsünüzdür bir şeyler.
Biraz kapalı bir toplumdayımMuhafazakâr biri misiniz? Bu yaşa kadar neden görüşmediniz? İstediğiniz gibi birisi çıkmadı mı hiç? Bu durum tanışma şeklinize bağlı. Sosyal medyadan tanışıyorsanız selamlaşma sonrası karşılıklı olarak kendinizden bahsedersiniz fotoğraf paylaşımı olur sohbet o şekilde ilerler ve görüşmek için plan yapılır. Sosyal bir ortamda tanışırsanız önce bir flört süreci olur ve duruma göre ilerler ya da iletişim biter.
Kapalı derken muhafazakar mı, dışardan kız alıp vermeyen bi aile mi, örneğin ailenizle mi yaşıyorsunuz, dışarı çıkarken haber veriyor musunuz, mali durmunuzu siz mi başkası mı kontrol ediyor , gezilere , gruplara katılabiliyor musunuz ?Biraz kapalı bir toplumdayım
Bu yoruma çok katılıyorum.35 yaşına kadar görüşmeme sebebiniz nedir? Kusura bakmayın bana biraz ilginç geldi. 35 yaşında bekar olmaya okeyim ama hiçkimse ile görüşmemek nasıl ve neden oluyor.
Yani erkeklerle birlikte çalışıyoruz okuyoruz vs. Hiç mi kimseyi sevmediniz ya da sizinle ilgilenen olmadı, neden görüşmediniz? Bu hayatın olağan akışına ters.
Evet dışarıdan pek kız alınıp verilmiyor.Kapalı derken muhafazakar mı, dışardan kız alıp vermeyen bi aile mi, örneğin ailenizle mi yaşıyorsunuz, dışarı çıkarken haber veriyor musunuz, mali durmunuzu siz mi başkası mı kontrol ediyor , gezilere , gruplara katılabiliyor musunuz ?
Maalesef hayatımızda pürüzlükler varken olmuyor35 yaşına kadar görüşmeme sebebiniz nedir? Kusura bakmayın bana biraz ilginç geldi. 35 yaşında bekar olmaya okeyim ama hiçkimse ile görüşmemek nasıl ve neden oluyor.
Yani erkeklerle birlikte çalışıyoruz okuyoruz vs. Hiç mi kimseyi sevmediniz ya da sizinle ilgilenen olmadı, neden görüşmediniz? Bu hayatın olağan akışına ters.
Ee peki bu yanitlari vermezseniz, yani kendinizi ve yasantinizi anlatmazsaniz insanlar size nasil yardimci olsun.Maalesef hayatımızda pürüzlükler varken olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?