352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

İnşallah sıkıntı çıkarmazlar da görüşürsünüz eşinle canım.

Kızlar biraz önce erkek arkadaşım mesj attı askerlik yaptığı yerde bir asker dün akşam nöbette kendini vurmuş ölmüş.Morali bozuldu bayaa Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın

07.10.2013
Sayın K.....,
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede; söz konusu başvuruda vurgulanan konu ile ilgili Bakanlığımızda tamamlanmış bir çalışma bulunmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -

gelen cevap

amin canım kötü oldum şimdi...hiç mi dikkat etmiyorlar acaba askerlerin psikolojilerine çocuk kendini vurana kadar hiç bir komutan farketmedimi ki....üzüldüm şimdi Allah gerie kalanlarına sabır versin

yani boşuna umutlanmayın diyorlar hiç şaşırmadım......neyse canım hayırlısı....

Canım hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah... Bence çok üzülmeyin rahat olsunlar sağ salim dönsünler de allahın izniylr bir ay daha beklenir.. Üzmeyin kendinizi.

Kızlar biraz önce erkek arkadaşım mesj attı askerlik yaptığı yerde bir asker dün akşam nöbette kendini vurmuş ölmüş.Morali bozuldu bayaa Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın

Ayyy inanmıyorum çok kötü bir durum bu.. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah... Ailesine de sabır versin... çok kötü oldum okuyunca

Ayyy inanmıyorum çok kötü bir durum bu.. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah... Ailesine de sabır versin... çok kötü oldum okuyunca

Amin canım .Benim Askerim Diyarbakırda yedek subay

Başbakan açılıştaymıs kısa dönem ve yedek subayların suresi aynı dıyor bayramdan sonra da diğerine bakacaklarmıs tamam anladık ne ne gözümüze sokup duruyorlar sanki yazıcılık, revir, kantin vs çok önemli işlerde 4 ay yetmez 6 ay lazım

inşallah canım gider görürsün eşini ben bugün daha iyiyim sende iyi olmaya çalış

cnm Allah ailesine sabır versin çok acı off kimbilir nasıl bir ruh hali vardı :2: umarım senin askerinde kısa surede toparlar ister istemez çok etkilenmişlerdir

olsun canım zaman çabuk geçsede yanında olmak güzel olur keşke bende nişanlımı görebilsem 1 gün bile yeter

inanmıyorum canım neden uzun dönemmiymiş ne kadar kötü bir durum

katılıyorum canım sana gerçekten önemli görevlerde olsalar neyse

offff poffff puffff ne sıkıcı bir gün ya... o da yetmezmiş gibi nişanlımla henüz konuşamadık.. ya da galiba bana kızgın ve aramamayı tercih ediyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…