merhaba hanımlar nasılsınız benım yıne keyfım yok sanırım pazartesı dıyeesımın komutanı bugun gelıyormus komutanına soracak evcı ıznı ıcın umarım hayır demezler :26::26: derlersede yıne gıtmeyı dusunuyorum bı daha boyle tatıl fırsatı yakalayamam
07.10.2013
Sayın K.....,
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede; söz konusu başvuruda vurgulanan konu ile ilgili Bakanlığımızda tamamlanmış bir çalışma bulunmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -
gelen cevap
kızlar şu konu başlığı değişilse olmazmı 352. dönem sadece kısa dönemler yok burda uzun dönem çıkan askerlerimizde var
07.10.2013
Sayın K.....,
Bakanlığımıza intikal eden elektronik başvurunuz incelenmiştir. Yapılan incelemede; söz konusu başvuruda vurgulanan konu ile ilgili Bakanlığımızda tamamlanmış bir çalışma bulunmamaktadır. Değerlendirmelerin mevcut mevzuat çerçevesinde yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir.
Bilgilerinize.
Milli Savunma Bakanlığı -
gelen cevap
Kızlar biraz önce erkek arkadaşım mesj attı askerlik yaptığı yerde bir asker dün akşam nöbette kendini vurmuş ölmüş.Morali bozuldu bayaa Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın
kızlar şu konu başlığı değişilse olmazmı 352. dönem sadece kısa dönemler yok burda uzun dönem çıkan askerlerimizde var
Ayyy inanmıyorum çok kötü bir durum bu.. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah... Ailesine de sabır versin... çok kötü oldum okuyunca
merhaba hanımlar nasılsınız benım yıne keyfım yok sanırım pazartesı dıyeesımın komutanı bugun gelıyormus komutanına soracak evcı ıznı ıcın umarım hayır demezler :26::26: derlersede yıne gıtmeyı dusunuyorum bı daha boyle tatıl fırsatı yakalayamam
Kızlar biraz önce erkek arkadaşım mesj attı askerlik yaptığı yerde bir asker dün akşam nöbette kendini vurmuş ölmüş.Morali bozuldu bayaa Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın
biliyor musun nasıl değiştirileceğini?:26:
kızlar nasılsınız?şafağımız 7 ye düştü bizim çok şükür haftaya bugün birlikteyiz sevdiğimle inşaallah:)zaman yaklaştıkça daha zor geçiyor sanki...o burdayken de su gibi akar geçer zaman kesin...ya su askerliğin kısalması konusunda iç ümidim yok benim yazılan mailleri de umursayacaklarını hiç sanmıyorum olursa büyük süpriz olacak hepimize........
canım zaten bizde 353/1 dönemiyiz 352 değil
Başbakan açılıştaymıs kısa dönem ve yedek subayların suresi aynı dıyor bayramdan sonra da diğerine bakacaklarmıs tamam anladık nene gözümüze sokup duruyorlar sanki yazıcılık, revir, kantin vs çok önemli işlerde 4 ay yetmez 6 ay lazım
sistemle birlikte değişti cnmm 352 gözüküyoruz yerlerimiz açıklandıgında 352. dönem denmişti burada neden oyle olduguda yer alıyor teknık acıklaması https://www.facebook.com/353.kisadonem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?