352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ne olduki canım tartıştınızmı

ya kuzenim bir kaç günlüğüne başka bir şehre gitti.. mağazası var ve orada çalışan elemanla bir kaç gün mağazada durmamı rica etti göz kulak olmamı istedi.. bende hiç düşünmeden tamam dedim çünkü kuzenim benim ablam gibidir.. bende dün akşam nişanlıma durumu anlattım mağazaya gideceğim haberin olsun dedim.. o da kızdı neden bana sormadan tamam diyorsun dedi.. şu askerlik psikolojisi onu felaket kıskanç yaptı o kadar anlamsız kıskançlıkları var ki beni arayan kız arkadaşlarıma bile kafayı takmış durumda.. akşam 9 da arıyorlar neden gecenin bu vaktinde seni arıyorlar diyor kızıyor.. patlamamak için kendimi zor tutuyorum

CNm orada ki psikilojisinden oyle davraniyordur umarim atlatirsiniz tez zamanda gidene Zor ama biz bekleyenlere daha zor hem ozlem hasret onlarin morali bozulmasin diye kac takla atiyoruz

canım senin yaptığında yanlış bişey yok boşver sen oda durumun farkına varır evet askerde daha değişik düşünüyolar benim nişanlımda dışarı çıkmama hiçbirşey demezdi git gez kız arkadaşlarınla derdi hep ama şimdi evde oturdum dediğimde iyi diyor dışarda bintürlü şey olabilir diyor bende şaşırıyorum

Canım sen doğru olanı yapmışsın. Ama ışte nişanlının davranışı askerlik psikolojisijisindendir, çünkü kaç aydır seni görmüyor ve sürekli kapalı bir yerdeler malesef galiba biz daha da anlayışlı olmalıyız şu sıralar onlara karşı... Çünkü gün geçtikçe daha da sıkılıyorlar orada

benimki de aynen öyle canım ya hep evde oturayım istiyo.. kız kıza toplanıyorz niye toplandınız ne konuşuyonuz diye başımın etini yiyo askerlik insanı çok kıskanç hale getiriyor sanırım..

bende izinliyim evdeyim canım zaman geçsin diye yemek yapıyorum kek falan pişirdim kitap okuyacağım şimdi boş durunca daha kötü oluyor

Ben de sürekli evdeyim çalışmıyorum malesef sıkıntıdan patlıyortm ve dediğiniz gibi zaman çalışmadan hıc geçmiyor

Kızlar iyi akşamlar başbakan az önce yine haberlerde askerlik kısalması ile ilgili konuştu yine aynı şeyleri söyledi... Yedek subaylar ve kısa dönemler için bir sey söz konusu değıl dedi... Belki siz de dinlemişsinizdir haberi

CNm orada ki psikilojisinden oyle davraniyordur umarim atlatirsiniz tez zamanda gidene Zor ama biz bekleyenlere daha zor hem ozlem hasret onlarin morali bozulmasin diye kac takla atiyoruz

aynen öyle bazen o kadar saçma şeylere kafa takıyor ki yeterki onun morali bozulmasın diye ben kendi kendimi yiyorum.. artık bitsin şu askerlik onun psikolojisini düşünürken benim psikolojim bozuldu valla

her adımımda izin almam gerekiyormuş gibi davranıyor.. şuraya gideceğim diyorum iyi git tabi bana hiç bir şey sorma gerek yok ki falan diyip laf sokuyor.. çok zor bir dönem çooook

evet çok sıkıldığı kesin. buradayken de çok yoğun çalışıyordu.. askere gitti hem yazıcı oldu hem de asker sayısı az olduğu için sık sık nöbet sırası geliyor.. sıkıntılı bir askerlik dönemi oluyor..bunu da bana fazlasıyla hissettiriyor..

benimki de aynen öyle canım ya hep evde oturayım istiyo.. kız kıza toplanıyorz niye toplandınız ne konuşuyonuz diye başımın etini yiyo askerlik insanı çok kıskanç hale getiriyor sanırım..

sırf evden çıkmayayım diye sana bir paket gönderdim bugün sana teslim ederler sakın bir yere gitme dedi bende saf gibi bekledim kargo 3 gün sonra geldi

canım tut kendini... dediğin gibi psikolojik o yüzden... benim eşimde de oluyordu ilk zamanlar...bir an önce biitirseler de bizde rahatlasak...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…