canım tut kendini... dediğin gibi psikolojik o yüzden... benim eşimde de oluyordu ilk zamanlar...bir an önce biitirseler de bizde rahatlasak...:)
Ben de sürekli evdeyim çalışmıyorum malesefsıkıntıdan patlıyortm ve dediğiniz gibi zaman çalışmadan hıc geçmiyor
her adımımda izin almam gerekiyormuş gibi davranıyor.. şuraya gideceğim diyorum iyi git tabi bana hiç bir şey sorma gerek yok ki falan diyip laf sokuyor.. çok zor bir dönem çooook
sırf evden çıkmayayım diye sana bir paket gönderdim bugün sana teslim ederler sakın bir yere gitme dedi bende saf gibi bekledim kargo 3 gün sonra geldi
oyle canım aynı durum bizdede var normalde karışmadıgı şeylere karışıyor
keşke askere ben gitseydim.. bekleyen kişi olmak askerde olmaktan daha zor
iyi yöntem bulmuşbenmki de devam zorunluluğu olmasa derse gitme diyecek son senen diye katlanıyorum diyo bi de sanki gezmeye gidiyom okula staja falan gidiyorum yani
oyle canım aynı durum bizdede var normalde karışmadıgı şeylere karışıyor
ona da engel olur canım.. bu saatten sonra ben her şeyi bekliyorum artık mantık kalmamış yani..neyse hele bi gelsinler bakalım düzelirler mi
................
valla benim nişanlımda işer gitme demiyor tabi aileme ben baktığım için sanırım yoksa evde bekle derdi belkide
ben artık her şeyi bekliyorum nişanlımdan.. sakın balkona çıkma diyordu yakında da pencerenin yakınından bile geçme diyecek
ben artık her şeyi bekliyorum nişanlımdan.. sakın balkona çıkma diyordu yakında da pencerenin yakınından bile geçme diyecek
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben de benimkine kadın komutan fln var mı hiç dedimyokmuş çarşıya çıktığında da aklım hep onda ama ses etmıyorum tabı off askerde bıle kıskanıyorum onu
bende kıskanıyorum canım ama kötüyü düşünmek istemiyorum
bende şimdi konuştum gece santralde olduğu için.2 gündür izinliydim bugün ne yaptın dedi evdeyim dedim çok hoşuna gitti sanki dışarıda olsam ne olacaksa alemler ya onlar bile çarşıya çıkıyorken biz hep evde olalım zaten
55 gündür trip atamıyorum canım hep alttan ala ala yakında çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?