352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

her adımımda izin almam gerekiyormuş gibi davranıyor.. şuraya gideceğim diyorum iyi git tabi bana hiç bir şey sorma gerek yok ki falan diyip laf sokuyor.. çok zor bir dönem çooook

oyle canım aynı durum bizdede var normalde karışmadıgı şeylere karışıyor

sırf evden çıkmayayım diye sana bir paket gönderdim bugün sana teslim ederler sakın bir yere gitme dedi bende saf gibi bekledim kargo 3 gün sonra geldi

iyi yöntem bulmuş benmki de devam zorunluluğu olmasa derse gitme diyecek son senen diye katlanıyorum diyo bi de sanki gezmeye gidiyom okula staja falan gidiyorum yani

iyi yöntem bulmuş benmki de devam zorunluluğu olmasa derse gitme diyecek son senen diye katlanıyorum diyo bi de sanki gezmeye gidiyom okula staja falan gidiyorum yani

ona da engel olur canım.. bu saatten sonra ben her şeyi bekliyorum artık mantık kalmamış yani.. neyse hele bi gelsinler bakalım düzelirler mi

................

evet canım abartılı bir kıskançlık söz konusu.. 1 hafta önce bir özel numara sürekli arayıp duruyordu bende o arıyor sandım her aramasında açtım.. baktım ses gelmiyor tel. bozuk falan sandım.. nişanlıma dedim ki aradın ama bir türlü konuşamadık ne araması ben seni aramadım falan dedi.. bir sürü laf saydı bir daha gizli numaraları açmayacaksın dedi.. artık her gün soruyor gizli numara aradı mı diye o günden sonra gizli numara bir kaç gün daha aradı ama söylemedim bu psikolojiyle telefonu kapattırır bana

valla benim nişanlımda işer gitme demiyor tabi aileme ben baktığım için sanırım yoksa evde bekle derdi belkide

ben artık her şeyi bekliyorum nişanlımdan.. sakın balkona çıkma diyordu yakında da pencerenin yakınından bile geçme diyecek

ben artık her şeyi bekliyorum nişanlımdan.. sakın balkona çıkma diyordu yakında da pencerenin yakınından bile geçme diyecek

bende şimdi konuştum gece santralde olduğu için.2 gündür izinliydim bugün ne yaptın dedi evdeyim dedim çok hoşuna gitti sanki dışarıda olsam ne olacaksa alemler ya onlar bile çarşıya çıkıyorken biz hep evde olalım zaten

Ben de benimkine kadın komutan fln var mı hiç dedim yokmuş çarşıya çıktığında da aklım hep onda ama ses etmıyorum tabı off askerde bıle kıskanıyorum onu

evett o çarşıya çıkıcak diye özellikle hafta sonu evde oluyorum nette görüşeceğiz diye.. 2 saat görüşüyoruz sonra o gezmeye gidiyor ben evde zaman geçiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…