evett o çarşıya çıkıcak diye özellikle hafta sonu evde oluyorum nette görüşeceğiz diye.. 2 saat görüşüyoruz sonra o gezmeye gidiyor ben evde zaman geçiyorum..
ben bazen bişeyler diyorum oda diyor ben mi askerdeyim sen mi askerdesin
ben en çok onlar gelince nasıl olcak merak ediyorum, bi garipseriz ya herhalde
ben artık evden çıkmamaya alıştım.. geldiğinde hadi buluşalım derse yok ben gelemem evden çıkamam diyeceğim
ben bazen bişeyler diyorum oda diyor ben mi askerdeyim sen mi askerdesin
ben en çok onlar gelince nasıl olcak merak ediyorum, bi garipseriz ya herhalde
gunaydın hanımlar
günaydın canımmm
ayni cümleler ayni ya askerm ben unuttun mu lafları alttan ala ala çatladım çatlıcm sırf pazar gunu çıkıyor diye ders çalışmıyorum ya o gelsin de konuşalım diye((( eski yaşantımızi özledim ama alttan almasamda sen benim zor zamanımda yanımda olmadın dicek diye korkuyorum ((
gunaydın hanımlar
Günaydın canımmEşinin izninden bir haber çıktı mı? İnşallah olumlu bir cevap alırsınız komutanından.
bugun ızın yazacaklarmıs canım cumaya kadar bellı olurmus cevabı olumlu yada olumsuzbeklemekten baska care yok
KIzlarrrr her geçen gün heyecanım daha da artıyorrr :18: cuma günü kura çekecekler ve nereye gideceği belli olacak
ayy canım tahmın edebılıyorum benım esımde bahrıyelı onunda sonradan usta bırlıgı bellı oldu bende cok stres yapmıstımıns rahat ve yakın yer cıkar canım haber ver bızede
evet çok sıkıldığı kesin. buradayken de çok yoğun çalışıyordu.. askere gitti hem yazıcı oldu hem de asker sayısı az olduğu için sık sık nöbet sırası geliyor.. sıkıntılı bir askerlik dönemi oluyor..bunu da bana fazlasıyla hissettiriyor..
Evet gerçekten çok heyecanlıymış İlk askerlik yeri belli olacağı zaman da böyle çok heyecan yapmıştımYani biz Çanakkale gelibolu olsun istiyoruz inşallah orası çıkar Çünkü bu geldiği yerde 9 ay kalacak en az
olsun canım zaman geçirecek birşeyler bulursun
evet canım ılk yerler bellı olacagı gıbı ınsan heyecan yapıyorgıdebılecegı yerler neler bellıdır sanırım hayırlısı olsun canım ıyı tarafından bak askerınde rahat edecek astegmen oluyor sabah 8 aksam 5 calısma saatlerı bellı yanına gıdersın rahat rahat telde konusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?