352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evett o çarşıya çıkıcak diye özellikle hafta sonu evde oluyorum nette görüşeceğiz diye.. 2 saat görüşüyoruz sonra o gezmeye gidiyor ben evde zaman geçiyorum..

ben en çok onlar gelince nasıl olcak merak ediyorum, bi garipseriz ya herhalde

ben bazen bişeyler diyorum oda diyor ben mi askerdeyim sen mi askerdesin

ayni cümleler ayni ya askerm ben unuttun mu lafları alttan ala ala çatladım çatlıcm sırf pazar gunu çıkıyor diye ders çalışmıyorum ya o gelsin de konuşalım diye ((( eski yaşantımızi özledim ama alttan almasamda sen benim zor zamanımda yanımda olmadın dicek diye korkuyorum ((

ben en çok onlar gelince nasıl olcak merak ediyorum, bi garipseriz ya herhalde

gelince düzeleceklermi cok merak ediyorum ya valla gelsinler ve düzelsinler artık yani gideli bi buçuk aya yakın olduysa bi de bunun gitmeden 1 ay öncesi var gidicem ne olucak falan 2 buçuk aydır boyle pazarlari bekle bekle sonra gelsin 2 saat cik sonra geziyor (( bende bekliym burada bi tek benim askerim sanıyordum hepimizde varmış (

bende özledim canım umarım geldiklerinde eskisi gibi olur herşey

KIzlarrrr her geçen gün heyecanım daha da artıyorrr :18: cuma günü kura çekecekler ve nereye gideceği belli olacak

KIzlarrrr her geçen gün heyecanım daha da artıyorrr :18: cuma günü kura çekecekler ve nereye gideceği belli olacak

ayy canım tahmın edebılıyorum benım esımde bahrıyelı onunda sonradan usta bırlıgı bellı oldu bende cok stres yapmıstım ıns rahat ve yakın yer cıkar canım haber ver bızede

ayy canım tahmın edebılıyorum benım esımde bahrıyelı onunda sonradan usta bırlıgı bellı oldu bende cok stres yapmıstım ıns rahat ve yakın yer cıkar canım haber ver bızede

Evet gerçekten çok heyecanlıymış İlk askerlik yeri belli olacağı zaman da böyle çok heyecan yapmıştım Yani biz Çanakkale gelibolu olsun istiyoruz inşallah orası çıkar Çünkü bu geldiği yerde 9 ay kalacak en az

Canım her iki tarafa da Allah kolaylık versin ne diyelim zor gerçekten Sen mecbur alttan alacaksın başka çare yok gibi malesef Yanına gitmeyi düşünüyor musun canım hiç? Belki o zaman düzelir biraz

Son düzenleme:

evet canım ılk yerler bellı olacagı gıbı ınsan heyecan yapıyor gıdebılecegı yerler neler bellıdır sanırım hayırlısı olsun canım ıyı tarafından bak askerınde rahat edecek astegmen oluyor sabah 8 aksam 5 calısma saatlerı bellı yanına gıdersın rahat rahat telde konusursun

Son düzenleme:
olsun canım zaman geçirecek birşeyler bulursun

Şimdilik ders fln çlışoıyorum o şekilde zman geçirmeye çalışıyorum canım ama yine de evde oturmak gerçekten sıkıcı Kitap falan okumayı seviyorum ve buraya gelip sohbet etmek iyi geliyor gerçekten..İyi ki tanımışım sizleri

Evet canım her şeyden önce hayırlısı olsun inşallah hakkında.Çünkü rahat olacağı yer her şeyden önemli benim için Canım bir aksilik çıkmaz ise Ankara ve Ankara'dan batısı diye biliyoruz ama bizim şanımıza başka yerlerde olur mu bilmiyorum :18: İnşallah myle bir şey olmaz Evet Sabah sekiz akşam beş çalışıyor gibiler hafta sonları var 23 gün izin varmış eğer Ankara dışı çıkarsa 2 haftada orada yol izni vereceklermiş İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise göürüşürüz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…