Evet canım her şeyden önce hayırlısı olsun inşallah hakkında.Çünkü rahat olacağı yer her şeyden önemli benim içinCanım bir aksilik çıkmaz ise Ankara ve Ankara'dan batısı diye biliyoruz ama bizim şanımıza başka yerlerde olur mu bilmiyorum :18: İnşallah myle bir şey olmaz Evet Sabah sekiz akşam beş çalışıyor gibiler hafta sonları var 23 gün izin varmış eğer Ankara dışı çıkarsa 2 haftada orada yol izni vereceklermiş İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise göürüşürüz tabi
hayırlısı olsun canım bızede haber ver hemen
Canım her iki tarafa da Allah kolaylık versin ne diyelim zor gerçektenSen mecbur alttan alacaksın başka çare yok gibi malesef Yanına gitmeyi düşünüyor musun canım hiç? Belki o zaman düzelir biraz
bende özledim canım umarım geldiklerinde eskisi gibi olur herşey
canım senın safagın neden 121 benımkı 12 gun eklenmemıs ama senın kı ondan bıle fazla :44:
insallah canim ya gelsinler artık ne kötü şeymis bu askerlik
evet canım 9 kasım için bilet ayırttım ama henüz annemlere bişey demedim :18: gece benimle ilgili kötü bir rüya görmüş sabah bir panikle aradı korktum bişey oldu sandım.. gece 4 te rüyasında beni başkasıyla görmüş diyorki bir daha uyumadım rüya devam eder diye[/QUOT
bakar mısın rüyasında bile kıskanıyor ayyy çok güldüm ya tekrar uyumadım demiş yaa rüya devam eder diyeailen bir şey söyler mi canım gitmek istediğini söylersen. yani gidip görmek ikinize de çok iyi gelir ama
Selam kızlar nasılsnız?
ben ıyı sayılırım canım gunun bu saatlerınde daha ıyı oluyorumsen nasılsın?
Ben de iyiym canım askerlik kısalsa çok daha iyi olucam[/QUOTE
keske olsa canım ama umıdım yok benımuzun donemlerın 12 ay olmasına cok sevındım
Ben de iyiym canım askerlik kısalsa çok daha iyi olucam[/QUOTE
keske olsa canım ama umıdım yok benımuzun donemlerın 12 ay olmasına cok sevındım
Benim ümidim var canım hala kesin konuşmuyor Başbakan. Bayramdan sonra açıklayacaklar. Bir de erkek arkadaşımın komutanı sizin de kısalabilir demiş. Oyüzden hala bir umut var
Benim ümidim var canım hala kesin konuşmuyor Başbakan. Bayramdan sonra açıklayacaklar. Bir de erkek arkadaşımın komutanı sizin de kısalabilir demiş. Oyüzden hala bir umut var
ayy hadı ıns canım..bızım topıgımız cok sessız artık kımseler gelmıyor sankı
ayy hadı ıns canım..bızım topıgımız cok sessız artık kımseler gelmıyor sankı
Evett ben de çok fazla girmiyorumm. Gece geliyorlar genelde ben de uyumuş oluyorum
Evett ben de çok fazla girmiyorumm. Gece geliyorlar genelde ben de uyumuş oluyorum
evet bende aksamları kızımdan dolayı gıremıyorum erkende yatıyorum zaten
evet canım 9 kasım için bilet ayırttım ama henüz annemlere bişey demedim :18: gece benimle ilgili kötü bir rüya görmüş sabah bir panikle aradı korktum bişey oldu sandım.. gece 4 te rüyasında beni başkasıyla görmüş diyorki bir daha uyumadım rüya devam eder diye[/QUOT
bakar mısın rüyasında bile kıskanıyor ayyy çok güldüm ya tekrar uyumadım demiş yaa rüya devam eder diyeailen bir şey söyler mi canım gitmek istediğini söylersen. yani gidip görmek ikinize de çok iyi gelir ama
bu onun 2. rüyası ilkinde de kendine gelmesi biraz zaman almıştıailem bir şey demez diye ümit ediyorum.. günü birlik olacağı için sorun çıkmaz inşallah.. gerçekten birbirimizi görmek çok iyi gelecek.. çünkü gün geçtikçe kıskançlığı abartıyor
kyr01 canım sen adanalı mıydın
Şimdilik ders fln çlışoıyorum o şekilde zman geçirmeye çalışıyorum canım ama yine de evde oturmak gerçekten sıkıcıKitap falan okumayı seviyorum ve buraya gelip sohbet etmek iyi geliyor gerçekten..İyi ki tanımışım sizleri
insallah canim ya gelsinler artık ne kötü şeymis bu askerlik
evet kötü canım ama biryandan da ayrı kalma belkide iyi olur kıymetimizi anlarız daha çok buda bir imtihan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?