352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kimse yokmu bu akşam kızlar birşey anlatıcam dinlerseniz bugün nişanlımla konuştum annesi cuma günü yanına geliyormuş evci çıkarmak için tekbaşına.bugün haber vermiş kayınvalidem yemin törenine gelmemişti hem biraz rahatsızdı hemde yeni gitti diye.babasıyle gitmiştik biz.ben sonuçta nişanlısıyım sizce kayınvalidemin bana böyle bir durumu arayıp haber vermesi gerekmezmiydi en azından beni de davet etmesi adetten değilmidir ben gidemem zaten şuan çalışıyorum vs ama yinede söylememesi gücüme gitti nişanlımdan öğrendim ona sitem ettim oda sinirlendi annesini savundu ben kötü birşey demedim sadece adam yerine konmadığımı düşünüyorum dedim daha önce annesi yemin töreninden dönüşümüzde bende sonra tek giderim dedi kayınpederimde yalnız bulamazsın demişti bende benide çağırırsın demiştim şakayla karışık.kızlar yoksa doğru olan mı bu kuruntu mu yapamıyorum evli arkadaşlarda var aranızda söyleyecekleriniz benim için önemli

canım kayınvalidenle aranızda bir soğukluk var mı? genelde sana karşı tavırları nasıldır? belki de çalıştığın için senin gelemeyeceğini bildiği için hiç teklif etmemiştir.. keşke hiç nişanlına söylemeseydin.. en azından şimdi söylemeseydin.. askerlik bittikten sonra nişanlına anlatırdın.. kırıldığını dile getirirdin..

aramızda bi sorun yok canım gidemesemde telefonlaşırız hiç bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar.ya ben işte duygularımı saklıyamıyorum nişanlıma belli ettim birde uykudan uyanmıştım zaten.belki gelmeyeceğim için ama ben yinede gidecek olsam söylerdim bilmiyorum belkide ben ince düşünüyorum.gidemezdim zaten annem gelecek yarın bikaç aydır görüşmüyoruz annemle.nişanlımlada telefonu kötü kapattık sinirlendi birdaha da aramadı aramaz belki ama bende aramayacağım ben eşi olacağım sonuçta haklıyı haksızı ayırmalı beni anlamasını beklerdim

Canım kayınvalideni sen daha iyi tanırsın da benim kayınvalidem gibi çok çok düşünceli biriyse "şimdi kıza söylerim çalışıyor gelemez. Aklı kalır Üzülmesin birde ona vs" düşünceleriyle sessiz sedasız halledeyim demiş olabilir :) Yada belki oğlunu özlemekten heyecanla düşünememişte olabilir. Sen de haklısın insan lafta olsa böyle durumlarda beklentiye giriyor ister istemez. Bazen Polyanna olmak daha iyi bence. Ailesiyle ilişkin iyi olunca eşinle olan ilişkinde çok olumlu etkileniyor. Nişanlınında ciddi anlamda seni anlayabildiğini sanmıyorum. Çünkü askerlik psikolojisiyle hassasiyetleri tepkileri çok değişiyor bence.

haklısın canım ve nişanlım beni yanlış anlıyor onun annesi benimde annem olacak sonuçta ben sadece eleştiride bulundum kendi annemde ayını şeyi yapsa yine söylerdim ben her zaman iyi olmak isterim tabiki ben onun ailesiyle ne kadar iyi olursam oda aynı şekilde olur.bilmiyorum belkide kayınvalidemin evde sorunları olabilir çünkü kayınpederimde bayramda gitmeyi düşünüyordu nişanlım öyle dedi yani ayrı gitmeleride tuhaf hemde gitmeye niyeti yokken ani bir karar olduğu için şaşırdım ama ikimizde istanbuldayız o yüzden gücüme gitti biraz

canım ben nişanlımdan askerde olduğu sürece mantıklı bir davranış beklemiyorum. bence sende nişanlından beklememelisinkayınvalidene gelince düşünememiş belli ki.. galiba bizler daha ince düşünüyoruz

Kesinlikle öyle canım. Nişanlında normalde bunun farkındadır muhtemelende işte orası farklı bir yermiş gerçekten. Benim eşim çok düşünceli hassas biriydi ama şimdi bazen olaylara öyle farklı tepki veriyor ki yanlış kişiyle konuşuyorum sanıyorum :)
Kayınvalidene de aranız uygun zamanda uygun bir şekilde gücüne gittiğini ifade edersen oda sebebini izah eder. Böylece hem senin içinde kalıp "Acabalara" düşmezsin hemde onun düşüncesini anlamış olursun.

Bu ara mı ? Canım zaman 14 Agustostan beri durdu .. Hiç bir günümüz kolay geçmiyor ki

Aslında öyle. Bir hayatım yok gibi sadece zaman geçirmeye çalışıyorum tüm gün. Ben ilk günler eşime söz vermiştim kızım için güçlü olacam diye. "Bende Anne Gücü var" diye diye daha rahat geçirdim sanki. En azında bir kaç saniye de olsa daha hızlı geçiyordu :)

evet canım bir gün bile ayrı kalmamışken bir anda ayrılmak koyuyor insana
şimdilik kayınvalidemlerde kalıyorum

Aynı durumdayız desene. Bir taraftan eşimin özlemi, bir taraftan düzensizlik, bir taraftan evde olmak bazen çok geriyor beni. Rüyalarımda ya okuldayım ya evimde

Aynı durumdayız desene. Bir taraftan eşimin özlemi, bir taraftan düzensizlik, bir taraftan evde olmak bazen çok geriyor beni. Rüyalarımda ya okuldayım ya evimde

Rabbim kolaylık versin canım çok zor gerçekten kafam bazen allak bullak oluyor...eşimin ailesi el üstünde tutuyor ama insanın eşi yanında olmayınca gözü hiçbir şey görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…