Aynı durumdayız desene. Bir taraftan eşimin özlemi, bir taraftan düzensizlik, bir taraftan evde olmak bazen çok geriyor beni. Rüyalarımda ya okuldayım ya evimde
Rabbim kolaylık versin canım çok zor gerçekten kafam bazen allak bullak oluyor...eşimin ailesi el üstünde tutuyor ama insanın eşi yanında olmayınca gözü hiçbir şey görmüyor
amin amin hepimize. Benim de kayınvalidem kayınpederim sağolsun düzenimi aramayayım diye evimde yaptıklarımı, yediklerimi sağlamaya çalışıyorlar sürekli. Ama eşim olmadan hiçbirşey hoş gelmiyor ki. Dışarı çıkınca sanki oralarda daha önce eşim olmadan yürümemişim, yaptığım şeyleri yapmamışım gibi geliyor. Çok dertlenmişim ben bugün herhalde kusura bakma canım :)
Canım evli arkadaşlarımız için durum extra zor, ama böyle de zor.. Mesela benim çok gidip göresim var ama aileme ben özledim gidiyorum diyemiyorum işte .. Evli olsaydım basar giderdim diye düşünüyorum ..
Aynı dertli durum bende de var canım sorun değilbizi başka kim anlayabilir ki...
ne kadarlık evlisiniz?
1 sene 3 ay oldu
Yeni evli sayılırız biz daha :) Bizimde şubatta iki yıl olacak. Biraz doysaydık daha kolay mı geçerdi diyecem ama daha eski arkadaşlar var sanırım burada
İnsan eşini sevdikten sonra aynı hasreti yaşar sanırım
Amin canımAllah o sevgisiz bırakmasın..
Amin canım
Ben yatayım artık geç oldu malum bizde asker sayılırız sabahları istediğimiz kadar uyuyamıyoruz:18:
canım ben nişanlımdan askerde olduğu sürece mantıklı bir davranış beklemiyorum. bence sende nişanlından beklememelisinkayınvalidene gelince düşünememiş belli ki.. galiba bizler daha ince düşünüyoruz
Kesinlikle öyle canım. Nişanlında normalde bunun farkındadır muhtemelende işte orası farklı bir yermiş gerçekten. Benim eşim çok düşünceli hassas biriydi ama şimdi bazen olaylara öyle farklı tepki veriyor ki yanlış kişiyle konuşuyorum sanıyorum :)
Kayınvalidene de aranız uygun zamanda uygun bir şekilde gücüne gittiğini ifade edersen oda sebebini izah eder. Böylece hem senin içinde kalıp "Acabalara" düşmezsin hemde onun düşüncesini anlamış olursun.
günaydın kızlar nasılsınız bugün
ıyıyım canım sen nasılsınyuzeysel okumaya calıstım da bence kayınvalıden gıdemeyecegın ıcın soylememıstır canım askerıne de kırılma psıkolojılerı cok kotu durumda
ben pek iyi değilim nişanlım arayana kadarda iyi olamayacağım sanırım canım
erık merhabanerelerdesın canım pek gorunmuyorsun
selam canım çok şükür ben iyiyim de senin canım neden sıkılıyor hayırdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?