352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Aynı durumdayız desene. Bir taraftan eşimin özlemi, bir taraftan düzensizlik, bir taraftan evde olmak bazen çok geriyor beni. Rüyalarımda ya okuldayım ya evimde

Canım evli arkadaşlarımız için durum extra zor, ama böyle de zor.. Mesela benim çok gidip göresim var ama aileme ben özledim gidiyorum diyemiyorum işte .. Evli olsaydım basar giderdim diye düşünüyorum ..

Rabbim kolaylık versin canım çok zor gerçekten kafam bazen allak bullak oluyor...eşimin ailesi el üstünde tutuyor ama insanın eşi yanında olmayınca gözü hiçbir şey görmüyor

amin amin hepimize. Benim de kayınvalidem kayınpederim sağolsun düzenimi aramayayım diye evimde yaptıklarımı, yediklerimi sağlamaya çalışıyorlar sürekli. Ama eşim olmadan hiçbirşey hoş gelmiyor ki. Dışarı çıkınca sanki oralarda daha önce eşim olmadan yürümemişim, yaptığım şeyleri yapmamışım gibi geliyor. Çok dertlenmişim ben bugün herhalde kusura bakma canım :)

Aynı dertli durum bende de var canım sorun değilbizi başka kim anlayabilir ki...

Son düzenleme:
Canım evli arkadaşlarımız için durum extra zor, ama böyle de zor.. Mesela benim çok gidip göresim var ama aileme ben özledim gidiyorum diyemiyorum işte .. Evli olsaydım basar giderdim diye düşünüyorum ..

Öyle tabi canım her durumun ayrı bir zorluğu var. Birimizin birimizden iyi yanı yok. Herkes hayırlısıyla çabucak kavuşsun askerlerine inşallah.

bende beklemiyorum artık canım aramadı zaten bugünde aramaz belki.sen konuştun dimi nişanlınla aranızda sorun yok çalıştığın için bi sıkıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

yarın akşam yola çıkacak annesi bakalım haber verecek mi yapıcak bişeyim yok zaten durumu kabullenmekten başka canım

ıyıyım canım sen nasılsın yuzeysel okumaya calıstım da bence kayınvalıden gıdemeyecegın ıcın soylememıstır canım askerıne de kırılma psıkolojılerı cok kotu durumda

ben pek iyi değilim nişanlım arayana kadarda iyi olamayacağım sanırım canım

erık merhaba nerelerdesın canım pek gorunmuyorsun

Merhaba canım moralim bozuk bugünlerde doktora gittim felaket tellalı gibi konuştu benimle hormonlarım yüksekmiş hemen bebek yapmalıymışım geç kalabilirmişim eşim askerde bakalım başka doktor buldum bayramdan sonra ona gidicem. stresden yükselebiliyormuş anladığım kadarıyla ama stresliydim şimdi dahada stres oldum.herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…