352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ay canım yaa stres yapma bak bayramda esınle goruseceksın sanırım ızın alıyordu dımı..uzme kendını de bır doktorun dedıgıne bakma sen baska doktorlara da gıt ama herseyın bası stres stres yapacak bıseyde yok kuzum Allah ın ıznıyle gelecekler ve bak gerıye kac gunumuz gectı oyuzden kendını uzme sakın

evet geliyor canım cumartesi günü burada. Ben iyiyim stres yapmıyorum bana sorarsan, ama demek ki yapıyormuşum farkında değilim kolay değil tabi ki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende beklemiyorum artık canım aramadı zaten bugünde aramaz belki.sen konuştun dimi nişanlınla aranızda sorun yok çalıştığın için bi sıkıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

evet canım bir sorun olmuştu o akşam aradı konuştuk kısmen de olsa sorunu hallettik.. senin nişanlında arar canım sıkıntı etme.. artık biz kızlar naz yapmıyoruz erkekler naz yapar oldu

önemli birşey yok canım benim kuzu dün biraz ateslendi bugünde var biraz çok deil ama insan kocası yanında olsun istiyor işte......

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin.. evet insanın eşi yanında olduğunda her şey çok daha kolay oluyor..

evet canım bir sorun olmuştu o akşam aradı konuştuk kısmen de olsa sorunu hallettik.. senin nişanlında arar canım sıkıntı etme.. artık biz kızlar naz yapmıyoruz erkekler naz yapar oldu

anladım canım sevindim .nişanlımın annesi aradı az önce yarın yola çıkıyorum sende gel diyor,bende oğlundan öğrendim ondan değil önce senden duymak isterdim dedim içime atmadım.ani karar vermiş gitmeyi düşünmüyormuş oğlu istemiş gelmesinim anlamadım hangisine inanacağımı.kışlık kıyafet falan istemiş nişanlım.sanki kargoyla kıyafet yollanmıyorda bahaneye bakın.bende annem geliyor ve iş yerinden zaten izin alamam dedim yalnız yollamazdım farklı bir zaman olsa yol arkadaşı olurdum dedim kırmadan.kesin nişanlım söylemiştir aramasını bilemiyorum artık

nişanlın seni aradı mı canım? kırıldığını kayınvalidene hissettirmekle iyi yaptın.. evet gitme bahanesi biraz garip olmuş ama demekki bir sıkıntı var yalnız gitmek istemiş..

Nasılsınız kızlar diyecem kimsecikler yok burada. Ben çok mutlu oldum bugün. Eşimin birlikte denetim vardı iş yaptırmışlardı baya sonra sağolsun komutan çok çalıştılar ödül verelim demiş ve bugün çarşıya çıkarmışlar sürpriz olarak. Tabi oda bana yaptı :) iki haftada birde olsa görebilmek iyi geliyor insana...

iyi akşamlar canım ben geldim ben iyiyim şükür. Sen nasılsın diyeceğim ama ne güzel sen de mutlusun :) çarşı izni çok iyi gelmiştir eşine

Canım çok geçmiş olsunnn Öyle hemen umutsuz olma başka doktoro da git bakalım o ne diyecek.. Stres çok kötü yaa her şeyi takıyoruz kafamıza Diğer doktor nasıl bir şey diyecek gidince haber ver canım bize de...

İyi akşamlarrrr kızlarrrrr Kimse yok muuuu :S çok sessiz burası..

Kızlar bu arada ben çok heyecanlıyım cumaya az kaldı ve kura çekilecek artık ve kurada hangi yerler olduğu belli olmuş galiba (Tekirdağ,Gelibolu ve Ankara) İNşallah hakkında hayırlısı olurrr

nişanlın seni aradı mı canım? kırıldığını kayınvalidene hissettirmekle iyi yaptın.. evet gitme bahanesi biraz garip olmuş ama demekki bir sıkıntı var yalnız gitmek istemiş..

nişanlım aramadı canım ararsa geç saatte arar,oluyla konuşmuştur diye olanı söyledim iki yüzlü olmak istemem ve duygularım bu şekildeydi gerçekten kırıldım ama saygıda kusur etmem.

Kızlar bu arada ben çok heyecanlıyım cumaya az kaldı ve kura çekilecek artık ve kurada hangi yerler olduğu belli olmuş galiba (Tekirdağ,Gelibolu ve Ankara) İNşallah hakkında hayırlısı olurrr

canım hayırlısı olur inşallah sen gönlünü ferah tut.ben buralardayım yemek yapıyorum annem geliyor bu akşam yazın yazlıktaydı bikaç aydır görüşemedik

çok iy düşünmüşler canım en azından yüzünü görmek bile yetiyor insana bazen.sen eşinle bayramda görüşecekmiydin

uf ya canım sıkıldı benimde eşim ayagını burkmus bacagı falan şişmiş nasıl bitecek bu askerlik ya zaman gecmio kilitlendi sanki allahtan cumartesi dağıtım iznine gelcek inş cok özledim rabbim sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…