352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

geçmiş olsun canım usta birliği neresiydi eşinin

bu aksam özlem oyle bi çöktü ki anlatamam oturup hüngür hüngür ağlayasim var (((

Canım öyle deme ben de senin gibiyim çünkü :S İki gündür konuşamıyoruz da biz tam olarak Canım siz bayramda görüşecek misiniz?

canım hayırlısı olur inşallah sen gönlünü ferah tut.ben buralardayım yemek yapıyorum annem geliyor bu akşam yazın yazlıktaydı bikaç aydır görüşemedik

Amin canım hayırlısı olsun her şeyden önce kesinlikle kolay gelsin canım... gözün aydın bu arada anneyle hasret giderirsin

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur eşinin :18: Neyse ki 3 gün sonra yanına gelecekmiş eşini görmek sana iyi gelir çünkü

Canım öyle deme ben de senin gibiyim çünkü :S İki gündür konuşamıyoruz da biz tam olarak Canım siz bayramda görüşecek misiniz?

valla artık nefesim kesilecek gibi hissediyorum ( izne gelmiyeçekti en son ama gene de soracm bi daha belki vazgeçmiştır gelsin ya artık (

nişanlım aramadı canım ararsa geç saatte arar,oluyla konuşmuştur diye olanı söyledim iki yüzlü olmak istemem ve duygularım bu şekildeydi gerçekten kırıldım ama saygıda kusur etmem.

en iyisini yaptın canım içinde kalmasındansa söylemen çok daha doğru

valla artık nefesim kesilecek gibi hissediyorum ( izne gelmiyeçekti en son ama gene de soracm bi daha belki vazgeçmiştır gelsin ya artık (

Seni çok çok iyi anlıyorum canım çok zor bir durum Eğer herhangi bir sorun olmayacaksa bayramda gelsin çünkü sen baya kötü olmuşsun ya da gidebilirsen sen git yanına ona da belki süpriz olur...

Seni çok çok iyi anlıyorum canım çok zor bir durum Eğer herhangi bir sorun olmayacaksa bayramda gelsin çünkü sen baya kötü olmuşsun ya da gidebilirsen sen git yanına ona da belki süpriz olur...

kısa dönem olunca izin almiyacam diyor du ya ta muş ben adanadan nasıl giderim bi de nişanlım falan değil ya annemler bilmediği icin gitmek zor olur ( mecbur çekecez özlemi

kısa dönem olunca izin almiyacam diyor du ya ta muş ben adanadan nasıl giderim bi de nişanlım falan değil ya annemler bilmediği icin gitmek zor olur ( mecbur çekecez özlemi

Hımmm anladım canım seninle aynı durumdayız :S benim de erkek arkadaşım aileden kimse bilmediği için bi de senin gibi zorluk çekiyoruz malesef Evet Muş'a gitmek zor olabilir...İnşallah en yakın zamanda görüşebilirsiniz canım

ben bu siteden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum face adresin varsa oradan görüşelim isterim malum ikimizde adana asker bekleyen ve erkek arkadaş bekleyen olunca malum ortak yönler cok

ben bu siteden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum face adresin varsa oradan görüşelim isterim malum ikimizde adana asker bekleyen ve erkek arkadaş bekleyen olunca malum ortak yönler cok

Canım forumda belli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra özel mesaj atabiliyorsun diye biliyorum ben. Sana mesaj attım az önce

nişanlım aramadı canım ararsa geç saatte arar,oluyla konuşmuştur diye olanı söyledim iki yüzlü olmak istemem ve duygularım bu şekildeydi gerçekten kırıldım ama saygıda kusur etmem.

Canim hani demistin ya kayinvalidem ve kayinpederimin arasi acik olabilir, belki kayinvaliden nisanlinla aile ici konular konusmk istedi ama senden cekindi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…