- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
uf ya canım sıkıldı benimde eşim ayagını burkmus bacagı falan şişmiş nasıl bitecek bu askerlik ya zaman gecmio kilitlendi sanki allahtan cumartesi dağıtım iznine gelcek inş cok özledim rabbim sabır versin hepimize
İyi akşamlarrrr kızlarrrrrKimse yok muuuu :S çok sessiz burası..
bu aksam özlem oyle bi çöktü ki anlatamam oturup hüngür hüngür ağlayasim var(((
canım hayırlısı olur inşallah sen gönlünü ferah tut.ben buralardayım yemek yapıyorum annem geliyor bu akşam yazın yazlıktaydı bikaç aydır görüşemedik
uf ya canım sıkıldı benimde eşim ayagını burkmus bacagı falan şişmiş nasıl bitecek bu askerlik ya zaman gecmio kilitlendi sanki allahtan cumartesi dağıtım iznine gelcek inş cok özledim rabbim sabır versin hepimize
Canım desene aklında kuruyor sürekli sonrra da rüyalarına giriyorrrgünü birlik gideceksen sanam sorun olsun onun yanına gitmen nişanlına da kesinlikle moral olur...çünkü bildiğim kadarıyla izin kullanmayacaktıu
evet canım izin kullanmayacakbir yandan da korkuyorum gidip gördükten sonra ayrılmak daha mı zor olur döndüğümde kendimi daha mı kötü hissederim bilemedim :18:
Canım öyle deme ben de senin gibiyim çünkü :S İki gündür konuşamıyoruz da biz tam olarakCanım siz bayramda görüşecek misiniz?
nişanlım aramadı canım ararsa geç saatte arar,oluyla konuşmuştur diye olanı söyledim iki yüzlü olmak istemem ve duygularım bu şekildeydi gerçekten kırıldım ama saygıda kusur etmem.
evet canım izin kullanmayacakbir yandan da korkuyorum gidip gördükten sonra ayrılmak daha mı zor olur döndüğümde kendimi daha mı kötü hissederim bilemedim :18:
izin kullanmayacaksa git canım eğer öyle bir fırsatın varsaçünkü uzunzaman görüşememek çok kötüdür ben bilirim yani bence kötü olmaz motive olursunuz ikinizde belki sonra yine kısmet olur bir kez daha gidersin nişanlını görmeye.
valla artık nefesim kesilecek gibi hissediyorum( izne gelmiyeçekti en son ama gene de soracm bi daha belki vazgeçmiştır gelsin ya artık (
izin kullanmayacaksa git canım eğer öyle bir fırsatın varsaçünkü uzunzaman görüşememek çok kötüdür ben bilirim yani bence kötü olmaz motive olursunuz ikinizde belki sonra yine kısmet olur bir kez daha gidersin nişanlını görmeye.
evet görüşememek çok kötü.. ben onunla aynı şehirde olmaya fazlasıyla alıştım ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık..gidip görüşmeyi çok çok istiyorum.. inşallah nasip olur
evet görüşememek çok kötü.. ben onunla aynı şehirde olmaya fazlasıyla alıştım ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık..gidip görüşmeyi çok çok istiyorum.. inşallah nasip olur
Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrıydık maalesef ve onun zorlu o kadar zordur ki canım anlatılmazCanım inşallah en yakın zamanda gidip görürsün nişanlını biz de cumartesi günü buluşacağız inşalllahhhh
Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için hep ayrıydık maalesef ve onun zorlu o kadar zordur ki canım anlatılmazCanım inşallah en yakın zamanda gidip görürsün nişanlını biz de cumartesi günü buluşacağız inşalllahhhh
ayyy canımm ne güzel yaaainşallah kurada da istediğiniz yer çıkarda çifte bayram olur sizin için
ayyy canımm ne güzel yaaainşallah kurada da istediğiniz yer çıkarda çifte bayram olur sizin için
Amin canım inşallah tabi önce hayırlısı neyse o olsun ama istediğimiz bir yer var orası olursa çok sevineceğiz
Seni çok çok iyi anlıyorum canım çok zor bir durumEğer herhangi bir sorun olmayacaksa bayramda gelsin çünkü sen baya kötü olmuşsun ya da gidebilirsen sen git yanına ona da belki süpriz olur...
kısa dönem olunca izin almiyacam diyor du ya ta muş ben adanadan nasıl giderim bi de nişanlım falan değil ya annemler bilmediği icin gitmek zor olur( mecbur çekecez özlemi
Hımmm anladım canım seninle aynı durumdayız :S benim de erkek arkadaşım aileden kimse bilmediği için bi de senin gibi zorluk çekiyoruz malesefEvet Muş'a gitmek zor olabilir...İnşallah en yakın zamanda görüşebilirsiniz canım
ben bu siteden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum face adresin varsa oradan görüşelim isterim malum ikimizde adana asker bekleyen ve erkek arkadaş bekleyen olunca malum ortak yönler cok
zey11 canım ben geldimmmmsennn oralarda mısın? Hiç görüşemiyoruz seninle uzun zamandır
nişanlım aramadı canım ararsa geç saatte arar,oluyla konuşmuştur diye olanı söyledim iki yüzlü olmak istemem ve duygularım bu şekildeydi gerçekten kırıldım ama saygıda kusur etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?