352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canim hani demistin ya kayinvalidem ve kayinpederimin arasi acik olabilir, belki kayinvaliden nisanlinla aile ici konular konusmk istedi ama senden cekindi ..

canım olabilir bilmiyorum son anda karar verdim dedi kayınvalidem bende kasımda nişanlımın yanına gitmeyi düşünüyordum ama artık istek kalmadı son günlerde yaşadıklarım yüzünden.nişanlımın canıda sıkkındı gazinoda sigara herkes içiyormuş komutanlar birşey demiyormuş dün içtiler diye iki askere benim nişanlımda dahil ceza vermişler heryeri baştan aşağı temizlemişler morali bozuktu gerçekten askerlikte kolay değil bende biraz huyuna gideceğim artık

dün gece aradı nişanlım bugün doğumgünüm kutlamak için aramış biraz iyi biraz kötü konuştuk yine

canım senın dogum gunun mu nıce mutlu senelere ıns sevdıcegınle canını sıkma canım duzelır hersey dedıgın gıbı orda ne sıkıntılara katlanıyorlar bızımde bugun evlılık yıldonumumuz ama esım yanımda yok

günaydın kızlar :) bugün mutlu uyandım çünkü benimkinin telefonuyla uyandım az önce aradı facede bir grup kurulmuş "kısa dönem askerlik 4 ay olsun o da kısalsın" diye. face kullananlar destek verelim belki bişeyler olur küçücük bi ihtimal ama onların oradaki askerler çok ümitliymiş aslında üzülüyorum böyle ümitlenmelerine.. neyse o sayfaya destek ver ve o hep takıldığın foruma da yaz dedi

gunaydin canim. ben de umitliyim walla:)) yazabilecegim her yere yazdim, insallah kisaliirr..

dün gece aradı nişanlım bugün doğumgünüm kutlamak için aramış biraz iyi biraz kötü konuştuk yine

yaa öyle mi doğum günün kutlu olsunnn canımm :124: artık o meseleyi açmayın canım.. bizde öyleyiz nişanlımla, her gün belli bir saat verdi bana o saatlerde evde olmam gerekiyormuş kontrol ediyor.. o kadar bunaldım ki anlatamam ama sesim çıkmıyor tartışırız mesele büyür diye mecburen susan taraf ben oluyorum .. ocağa kadar sıkacağız dişlerimizi

çok teşekkür ederim canım sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun üzülme canım kalpler bir olsun kaç yıl oldu evleneli:)

teşekkür ederim canım.açmayız inşallah yoksa gereksiz yere tartışığ duracağız.alttan al canım bende deneyeceğim:)

Chp meclise sunmus kizlar suan 6aylik sure 4ay olsun diye Ören'in, TBMM Başkanlığı'na sunduğu teklif, Askerlik Kanunu'nda değişiklik öngörüyor. Teklife göre, kısa dönem askerlik süresi, 6 aydan 4 aya düşürülüyor.

canım süper haber bu inşallah bi işe yarar teklifte çifte bayram ederiz:))sen yarın gidiyorsun değil mi eşinin yanına?

canım süper haber bu inşallah bi işe yarar teklifte çifte bayram ederiz:))sen yarın gidiyorsun değil mi eşinin yanına?

Ins gidecegim yarin CNm bu arada gecmis olsun kuzuna dun yazdim Uzun mesaj buraya net Koptu firsat bulamadim tekrar. Yarin gidip pazartesi donecegiz o kadar ozledim ki. Bu arada umarim iktidar muhalefetin dedigini inada bindirip ret etmez

Ins gidecegim yarin CNm bu arada gecmis olsun kuzuna dun yazdim Uzun mesaj buraya net Koptu firsat bulamadim tekrar. Yarin gidip pazartesi donecegiz o kadar ozledim ki. Bu arada umarim iktidar muhalefetin dedigini inada bindirip ret etmez

umarım canım bu sefer bu konuda inat etmesin inşaallah...bu arada sağolasın canım dün gece 39 derece ateşi gördük öyle telaşlandım ki anlatamam şimdi daha iyi çok şükür.canım inşaallah çok güzel vakt gecirirsiniz özlem giderirsiniz benim eşimde pazartesi geliyor bir hafta bizimle naspse burnumda tütüyor oğlum bile gün sayıyor...bu izinler bize cok iyi gelecek.........

canım yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim ömür boyu birarada olmayı 30. 40. yıldönümlerinizi güzel anılarla birlikte kutlamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…