Canım forumda belli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra özel mesaj atabiliyorsun diye biliyorum ben. Sana mesaj attım az önce
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur eşinin :18: Neyse ki 3 gün sonra yanına gelecekmiş eşini görmek sana iyi gelir çünkü
en iyisini yaptın canım içinde kalmasındansa söylemen çok daha doğru
Canim hani demistin ya kayinvalidem ve kayinpederimin arasi acik olabilir, belki kayinvaliden nisanlinla aile ici konular konusmk istedi ama senden cekindi ..
dün gece aradı nişanlım bugün doğumgünüm kutlamak için aramış biraz iyi biraz kötü konuştuk yine
günaydın kızlar :) bugün mutlu uyandım çünkü benimkinin telefonuyla uyandımaz önce aradı facede bir grup kurulmuş "kısa dönem askerlik 4 ay olsun o da kısalsın" diye. face kullananlar destek verelim belki bişeyler olur küçücük bi ihtimal ama onların oradaki askerler çok ümitliymiş aslında üzülüyorum böyle ümitlenmelerine.. neyse o sayfaya destek ver ve o hep takıldığın foruma da yaz dedi
dün gece aradı nişanlım bugün doğumgünüm kutlamak için aramış biraz iyi biraz kötü konuştuk yine
canım senın dogum gunun mu nıce mutlu senelere ıns sevdıcegınlecanını sıkma canım duzelır hersey dedıgın gıbı orda ne sıkıntılara katlanıyorlar bızımde bugun evlılık yıldonumumuz ama esım yanımda yok
yaa öyle mi doğum günün kutlu olsunnn canımm :124:artık o meseleyi açmayın canım.. bizde öyleyiz nişanlımla, her gün belli bir saat verdi bana o saatlerde evde olmam gerekiyormuş kontrol ediyor.. o kadar bunaldım ki anlatamam ama sesim çıkmıyor tartışırız mesele büyür diye mecburen susan taraf ben oluyorum .. ocağa kadar sıkacağız dişlerimizi
çok teşekkür ederim canım sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun üzülme canım kalpler bir olsun kaç yıl oldu evleneli:)
kızlar safagımda 99 yazdıgını gorunce pek bı mutlu oldum
Chp meclise sunmus kizlar suan 6aylik sure 4ay olsun diye Ören'in, TBMM Başkanlığı'na sunduğu teklif, Askerlik Kanunu'nda değişiklik öngörüyor. Teklife göre, kısa dönem askerlik süresi, 6 aydan 4 aya düşürülüyor.
canım süper haber buinşallah bi işe yarar teklifte çifte bayram ederiz:))sen yarın gidiyorsun değil mi eşinin yanına?
Ins gidecegim yarin CNm bu arada gecmis olsun kuzuna dun yazdim Uzun mesaj buraya net Koptu firsat bulamadim tekrar. Yarin gidip pazartesi donecegiz o kadar ozledim ki. Bu arada umarim iktidar muhalefetin dedigini inada bindirip ret etmez
canım senın dogum gunun mu nıce mutlu senelere ıns sevdıcegınlecanını sıkma canım duzelır hersey dedıgın gıbı orda ne sıkıntılara katlanıyorlar bızımde bugun evlılık yıldonumumuz ama esım yanımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?