352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedıler dıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok

askerlikte mantık aranmaz diye buna diyorlar sanırım canım üzülme yaa vardır bir hayır...gidecektin değil mi yine de en azından gün içinde görüşürsünüz

askerlikte mantık aranmaz diye buna diyorlar sanırım canım üzülme yaa vardır bir hayır...gidecektin değil mi yine de en azından gün içinde görüşürsünüz

gıdecegım canım erteletıp baska zamanda gıdemem ısten dolayı mecbur gıdecegım yanı..kesınlıkle mantık aramayacakmıssın

gitmen en iyisi zaten iyi gelir ikinizede belli mi olur belki insafa gelirler....izin kullanmayacakk mı eşin sonra

yok canım kesınlesmıs malesef ızın yok yanı ızın kullanmayı dusunmuyoruz sımdılık canım bır an once bıtsın ıstıyoruz suanlık boyle dusunuyoruz ama ılerde ne dusunuruz bılmıyorum

Canim ne desem cok uzuldum ne sebebi var ya saka gibi adamlarda mantik gidiyormussun yine o bile moral olur

Canim ne desem cok uzuldum ne sebebi var ya saka gibi adamlarda mantik gidiyormussun yine o bile moral olur

bende ne dıyecegımı bılmıyorum canım sasırdım yanı ıste moral bulmaya calısacagız bu sınırle esım cok kotu oldu caresız kaldı nasıl bırakacagım gece senı dıyo

cnmm benimkinin de bölüğü az hatta yazıcı açığı da olmadığı için normal uzun dönemler ne yapıosa o da öle yapıo... sürekli nöbet sürekli ayakta çok stresli. bi de evci almıştık 3 gün ben uçak biletimi aldım gidiş dönüş.şimdi orda 1 gün fazladan yalnız kalcam çok sinirlerimiz bozuldu oynatıyorlar insanları...

tesekkürler canım iim dio ama inanmıyorum bacagı falan şişmiş cumartesi bi gelsinde bakalım hayırlısıyla

Canım inşallah dediği gibi iyidir gönlünü ferah tut.. Allah'ın izniyle de cumartesi gelecekmiş görünce için rahat eder

Canım üzülme diyeceğim ama bu durumda üzülmememk elinde değil ki kendini alıştırıyor insan yine de sıkma canını hayırlısı olsun canım :S Ama saçmalaık şu diğer bölüğe verirken bunlara vermemem sebebi ne

evet canim gorusemiyoruz ben geldigmde sen olmuyorsun hic. NAsil gidiyor?

Evet canım aynı saatlere den gelemedik seninle hiç :) Çok şükür canım iyi gidiyor. işte yarını sabırsızlıkla bekliyorum kura çekilcek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…