canım yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim ömür boyu birarada olmayı 30. 40. yıldönümlerinizi güzel anılarla birlikte kutlamayı nasip etsin
Evet canim senin safagin supeerr:)) cift hanelere dustun sonunda:))
kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedılerdıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok
askerlikte mantık aranmaz diye buna diyorlar sanırım canım üzülme yaa vardır bir hayır...gidecektin değil mi yine de en azından gün içinde görüşürsünüz
gıdecegım canım erteletıp baska zamanda gıdemem ısten dolayı mecbur gıdecegım yanı..kesınlıkle mantık aramayacakmıssın
gitmen en iyisi zaten iyi gelir ikinizede belli mi olur belki insafa gelirler....izin kullanmayacakk mı eşin sonra
kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedılerdıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok
Canim ne desem cok uzuldum ne sebebi var ya saka gibi adamlarda mantik gidiyormussun yine o bile moral olur
dustum canım benımkı erken bı mutluluk ama olsunartı 12 yi ocakta eklıyecegım
Insallah biz 2 ay duseriz canim da sen eklemezsin
geçmiş olsun canım usta birliği neresiydi eşinin
evet çok iyi geldi gerçketen. yok canım biz cesaret edemiyoruz tekrar ayrılık anına. o daha zor geliyor bize.çok iy düşünmüşler canım en azından yüzünü görmek bile yetiyor insana bazen.sen eşinle bayramda görüşecekmiydin
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur eşinin :18: Neyse ki 3 gün sonra yanına gelecekmiş eşini görmek sana iyi gelir çünkü
evet çok sıkıldığı kesin. buradayken de çok yoğun çalışıyordu.. askere gitti hem yazıcı oldu hem de asker sayısı az olduğu için sık sık nöbet sırası geliyor.. sıkıntılı bir askerlik dönemi oluyor..bunu da bana fazlasıyla hissettiriyor..
tesekkürler canım iim dio ama inanmıyorum bacagı falan şişmiş cumartesi bi gelsinde bakalım hayırlısıyla
evet canim gorusemiyoruz ben geldigmde sen olmuyorsun hic. NAsil gidiyor?
sağol canım günaydın bu arada:)
Canım doğum günün kutlu olsunnnnnişanlınla birlikte mutlu yıllar :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?