352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım çok üzüldüm gerçekten

insanların sabırlarını zorluyorlar.. askeriye de ne mantık , ne duygu hiç bir şey yok valla

Canım inşallah seneye nişanlınle çok güzel bir şekilde kutlarsin doğum gününü

inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum

inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum

ayy ne kadar güzel ve özel bir sürpriz olmuş.. nişanlını tebrik ediyorum

Ayyy canım ne kadar güzel bir sürpriz yapmış nişanlın sana Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

teşekkür ederim canım bayramdan sonra gidicem haber veririm dua edin

ıyıyım canım bugun daha sakınım dun cok kotuydum de sen nasılsın kura ne zaman cekıyor valla bende heyecanladım hayırlısı olsun canım ıns

Canım bu bayram olmadı ama inşallah en yakın zamanda eşin izin alabilir de görüşürsünüz canım canım galiba şu sıralar tören yapılıyor diye biliyorum... çekilecek galiba en geç bir saate falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…