- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedılerdıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok
cnmm benimkinin de bölüğü az hatta yazıcı açığı da olmadığı için normal uzun dönemler ne yapıosa o da öle yapıo... sürekli nöbet sürekli ayakta çok stresli. bi de evci almıştık 3 gün ben uçak biletimi aldım gidiş dönüş.şimdi orda 1 gün fazladan yalnız kalcam çok sinirlerimiz bozuldu oynatıyorlar insanları...
teşekkür ederim canım keşke nişanlım yanımda olsaydı daha mutlu olurdum
Canım inşallah seneye nişanlınle çok güzel bir şekilde kutlarsin doğum gününü
inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum
kısa dönemin düşmesi için Akim Başvuru Formu buraya ya talepte bulunalım
ayy ne kadar güzel ve özel bir sürpriz olmuş.. nişanlını tebrik ediyorum
inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum
Günaydın canımnasılsın canım bugün?
Ben de basvurdum kizlar ayni gun donduler cvp vermisler calismalarimiz devam ediyor diye..ben 4 gün önce başvurumu yaptım canım.. en kısa sürede beni bilgilendireceklermiş
Canım çok geçmiş olsunnnÖyle hemen umutsuz olma başka doktoro da git bakalım o ne diyecek.. Stres çok kötü yaa her şeyi takıyoruz kafamıza Diğer doktor nasıl bir şey diyecek gidince haber ver canım bize de...
Günaydın canımnasılsın canım bugün?
ıyıyım canım bugun daha sakınım dun cok kotuydum desen nasılsın kura ne zaman cekıyor valla bende heyecanladım hayırlısı olsun canım ıns
canim gunaydin heyecanla brkliyoruz senden gelicek guzel haberikacta belli olacak?
teşekkür ederim canım bayramdan sonra gidicem haber veririm dua edin
sağol canım 1hafta önce çarşı izninde ayarlamış gerçekten çok mutlu oldum aramızda düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?