352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ayyy canım ne kadar güzel bir sürpriz yapmış nişanlın sana Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

amin canım hepimizin inşallah.bende heyecanlandım ya böyle beklemekte zordur biz hemen öğrenmiştik acemi usta birliğini.hadi bakalım hemen haber ver bizede

Belli oldu kızlarr nereye gideceği:18: Malkara /TEKİRDAĞ İnşallah hakında hayırlısı olur....

Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa diliyorum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins

Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa dilrum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins

Canım gitmekle iyi yapıyorsun çünkü gitmemiş olsan eşinin morali çok kötü olurdu :-( canım bu arada çok çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin inşallah...

Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa diliyorum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins

geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. eminim eşini gördüğünüzde hiç bir şeyiniz kalmayacaktır

geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. eminim eşini gördüğünüzde hiç bir şeyiniz kalmayacaktır

Cok sagol CNm ins bu arada gecen yazdim ama site hata vermisti nisanlinin ruyasina cok guldum ya bir goren olsa deli derdi ekrana bakip guldugume

Canım gitmekle iyi yapıyorsun çünkü gitmemiş olsan eşinin morali çok kötü olurdu :-( canım bu arada çok çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin inşallah...

Cok sagol cnmm Bol Bol artik sicak icecek vs takviyesi yapicaz

Ins CNm dun bende paylasmistim umarim iktidar inada bindirmez chp milletvekilinin gerekcesi cok da mantikli okununca Adam geri adim atmasin diye Manisa milletvekili Oren e mail kampanyasi bile baslatmislar aralikta yanimizda olsalar super olur ya dibine vururuz safakin

Cok sagol cnmm Bol Bol artik sicak icecek vs takviyesi yapicaz

Evet canım kesinlikle ihmal etme yani yolda giderken müsait mısın bilmiyorum ama ıhlamur ve kuşburnu çayı çok iyi gelir... Eşin sizi ne kadar iyi görürse o kadar morali yerinde olur değil mi

Çok teşekkür ederim canım şimdide başka bir heyecan başladı Yarın inşallah yanımda olacak sevdiğim bugün akşam yola çıkıyorrrrrr

canım hayırlı olsun askerının usta bırlıgı ohh masalah bı guzel hasret gıderırsınız cok sevındım canım adınıza

Evet canım kesinlikle ihmal etme yani yolda giderken müsait mısın bilmiyorum ama ıhlamur ve kuşburnu çayı çok iyi gelir... Eşin sizi ne kadar iyi görürse o kadar morali yerinde olur değil mi

2,5yasinda bir firlama ile yollardayiz CNm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…