Ben de basvurdum kizlar ayni gun donduler cvp vermisler calismalarimiz devam ediyor diye..
Ayyy canım ne kadar güzel bir sürpriz yapmış nişanlın sana Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Belli oldu kızlarr nereye gideceği:18: Malkara /TEKİRDAĞİnşallah hakında hayırlısı olur....
Canim hayirli olsun ins rahat ulasabileceginiz bir sehirdir
Belli oldu kızlarr nereye gideceği:18: Malkara /TEKİRDAĞİnşallah hakında hayırlısı olur....
Canım hayırlı olsunn:34:
Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa dilrum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins
Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa diliyorum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins
geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. eminim eşini gördüğünüzde hiç bir şeyiniz kalmayacaktır
Canım gitmekle iyi yapıyorsun çünkü gitmemiş olsan eşinin morali çok kötü olurdu :-( canım bu arada çok çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin inşallah...
merhaba arkadaşlar, son birkac gündür burayı takip edemedim belki konusu geçmiştir ama duymayanlar için bugün bir haber okudum. CHP kısa dönem askerliğin 4 aya indirilmesi için kanun teklifi vermiş. Bakarsınız onaylanır ve bizimkileri de etkiler :) CHP'den teklif: Ksa dnem askerlik 4 aya insin - Hrriyet GNDEM
canımmm hadi hayırlı olsun..
Cok sagol cnmm Bol Bol artik sicak icecek vs takviyesi yapicaz
Çok teşekkür ederim canımşimdide başka bir heyecan başladı Yarın inşallah yanımda olacak sevdiğim bugün akşam yola çıkıyorrrrrr
canım hayırlı olsun askerının usta bırlıgı ohh masalah bı guzel hasret gıderırsınız cok sevındım canım adınıza
Evet canım kesinlikle ihmal etmeyani yolda giderken müsait mısın bilmiyorum ama ıhlamur ve kuşburnu çayı çok iyi gelir... Eşin sizi ne kadar iyi görürse o kadar morali yerinde olur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?