352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

neden canım,bayramda görüşebilecekmisin eşinle

ahhh keşke öyle olsaydı ben cumartesine bilet almıştım bayramda 4 gün evci çıkaracaktım rahat bi şekilde görüşmüş olacaktık ama olmadı olamadı kayın babam vefat etti ve sonuç olarak böyle bi yerde bi araya geldik eşim çok mutsuz beni görmüyo bile bu durum beni çooookk üzüyorr

iyi düşünmüşsün canım.nişanlımda annesiyle otelde 2 gün rahatı yerinde telefonunu getirdi annesi artık rahat konuşabileceğiz yarında internetten görüşeceğiz keyfim yerine geldi biraz

çok güzel o zaman canım.. biz hafta içi 2 defa nette görüştük hafta sonu izni yok.. ben tekrar görüşebilmek için salı ya da çarşambayı bekleyeceğim canım sizin düğün tarihiniz bellimiydi?

canım başınız sağolsun üzme canım kendini tabiki babası bu durumda normal davranmasını bekleme destek ol herşey düzelir zamanla zor bir durum eşin için hem askerlik hem babasının vefatı Allah sabır versin

canım biz ağustos eylül gibi düşünüyoruz ama aileler bi araya gelip konuşulmadı henüz askerden geldikten sonra belli olacak iş durumuna göre umarım istediğimiz gibi olur düğün salonları dolmaz.sizin mayıstı değilmi siz düğün salonu tuttunuzmu

Allah rahmet eylesin.. eşin için çok çok zor bir durumdur canım.. ailesinden uzaktayken babasının vefat haberini almak çok ağır gelmiştir.. sana düşen eşine destek olmak.. inşallah eşin de kendini bir an önce toparlayabilir

inşallah her şey hayırlısıyla gönlünüzden geçtiği gibi olur canım.. nişanlın gelir gelmez düğün tarihini belirlerseniz salon konusunda da sorun yaşamazsınız bence.. evet biz salonu tuttuk nasip olursa düğünümüz mayısın 18 inde

canım saol ya eşim babası yoğun bakımdayken gelmişti

haklısında insana zor geliyor işte

canım seni anlayabiliyorum nişanlımla tatildeyken babannesinin vefat ettiğini öğrenmiştik nişanlımda babannesiyle kalmış çocukken çok düşkündür çok etkilenmişti insan yaşamadan anlayamaz o duyguları Allah kimseyede yaşatmasın kendinde değildir sen güçlü ol eşinde senden güç alsın

sizin az kalmış canım ya nişanlın geldikten sonra zaman hemen geçer siz ne zaman nişanlandınız bu arada

sizin az kalmış canım ya nişanlın geldikten sonra zaman hemen geçer siz ne zaman nişanlandınız bu arada

evet canım nişanlım geldiğinde epey bir yol almış olacağız.. 3 buçuk ay gibi bir zaman kalacak.. ben düğün için hiç bir hazırlık yapmıyorum nişanlımı bekliyorum biz 19 mayısta nişanlandık

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun CNm esin Icin cok zor bir durum Rabbim sabir versin ins guzel gunleriniz olur uzulmekte cokk haklisin ama tez zamanda atlatirsiniz umarim

Bu arada biz askerimle kavustuk isimleri tutamiyorum ama nicklerle dun gece hepinize dua ettim...

gerçekten yazılanları okumak iyi geliyo çok saol desteğin için teşekkür ederim

tam 1 sene dolunca da düğünümüz olacak nasip olursa.. özellikle 18 mayısı istedim bazen pişman oluyorum düğün mart ya nisanda mı olsaydı diyorum.. mayısa çooook varmış gibi geliyor

canım bence güzel tarih havalarda iyi olur hemde anca hazırlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…