neden canım,bayramda görüşebilecekmisin eşinle
iyi düşünmüşsün canım.nişanlımda annesiyle otelde 2 gün rahatı yerinde telefonunu getirdi annesi artık rahat konuşabileceğiz yarında internetten görüşeceğiz keyfim yerine geldi biraz
ahhh keşke öyle olsaydı ben cumartesine bilet almıştım bayramda 4 gün evci çıkaracaktım rahat bi şekilde görüşmüş olacaktık ama olmadı olamadı kayın babam vefat etti ve sonuç olarak böyle bi yerde bi araya geldik eşim çok mutsuz beni görmüyo bile bu durum beni çooookk üzüyorr
çok güzel o zaman canım.. biz hafta içi 2 defa nette görüştük hafta sonu izni yok.. ben tekrar görüşebilmek için salı ya da çarşambayı bekleyeceğimcanım sizin düğün tarihiniz bellimiydi?
ahhh keşke öyle olsaydı ben cumartesine bilet almıştım bayramda 4 gün evci çıkaracaktım rahat bi şekilde görüşmüş olacaktık ama olmadı olamadı kayın babam vefat etti ve sonuç olarak böyle bi yerde bi araya geldik eşim çok mutsuz beni görmüyo bile bu durum beni çooookk üzüyorr
canım başınız sağolsun üzme canım kendini tabiki babası bu durumda normal davranmasını bekleme destek ol herşey düzelir zamanla zor bir durum eşin için hem askerlik hem babasının vefatı Allah sabır versin
canım biz ağustos eylül gibi düşünüyoruz ama aileler bi araya gelip konuşulmadı henüz askerden geldikten sonra belli olacak iş durumuna göre umarım istediğimiz gibi olur düğün salonları dolmaz.sizin mayıstı değilmi siz düğün salonu tuttunuzmu
Allah rahmet eylesin.. eşin için çok çok zor bir durumdur canım.. ailesinden uzaktayken babasının vefat haberini almak çok ağır gelmiştir.. sana düşen eşine destek olmak.. inşallah eşin de kendini bir an önce toparlayabilir
haklısında insana zor geliyor işte
inşallah her şey hayırlısıyla gönlünüzden geçtiği gibi olur canım.. nişanlın gelir gelmez düğün tarihini belirlerseniz salon konusunda da sorun yaşamazsınız bence.. evet biz salonu tuttuk nasip olursa düğünümüz mayısın 18 inde
sizin az kalmış canım ya nişanlın geldikten sonra zaman hemen geçer siz ne zaman nişanlandınız bu arada
canım saol ya eşim babası yoğun bakımdayken gelmişti
evet canım nişanlım geldiğinde epey bir yol almış olacağız.. 3 buçuk ay gibi bir zaman kalacak.. ben düğün için hiç bir hazırlık yapmıyorum nişanlımı bekliyorumbiz 19 mayısta nişanlandık
anladım canım bizde 22 aralıkta nişanlandık
Canım allah bagislasin bebişiniallah bize de öyle fırlaoma nasip etsin inşallah
canım seni anlayabiliyorum nişanlımla tatildeyken babannesinin vefat ettiğini öğrenmiştik nişanlımda babannesiyle kalmış çocukken çok düşkündür çok etkilenmişti insan yaşamadan anlayamaz o duyguları Allah kimseyede yaşatmasın kendinde değildir sen güçlü ol eşinde senden güç alsın
tam 1 sene dolunca da düğünümüz olacak nasip olursa.. özellikle 18 mayısı istedimbazen pişman oluyorum düğün mart ya nisanda mı olsaydı diyorum.. mayısa çooook varmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?