Cok sagol CNm ins bu arada gecen yazdim ama site hata vermisti nisanlinin ruyasina cok guldum ya bir goren olsa deli derdi ekrana bakip guldugume
Çok teşekkür ederim canımşimdide başka bir heyecan başladı Yarın inşallah yanımda olacak sevdiğim bugün akşam yola çıkıyorrrrrr
Ins CNm dun bende paylasmistim umarim iktidar inada bindirmez chp milletvekilinin gerekcesi cok da mantikli okununca Adam geri adim atmasin diye Manisa milletvekili Oren e mail kampanyasi bile baslatmislar aralikta yanimizda olsalar super olur ya dibine vururuz safakin
kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedılerdıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok
2,5yasinda bir firlama ile yollardayiz CNm
ayyy ne güzellher saniyeyi değerlendirin canım..kavuşup hasret giderecek olan arkadaşları gördükçe bende seviniyorum
Belli oldu kızlarr nereye gideceği:18: Malkara /TEKİRDAĞİnşallah hakında hayırlısı olur....
sizlerin adına çook sevindim canım..inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz.. uzakta olunca daha zor oluyor
Slm kizlar nasilsiniz biz yollara dustuk sifa diliyorum o kadar kotuyuz ki soguk alginligi gitmezsek esim uzulur dedim bakalim onu gorunce gecer ins
canım hayırlı olsun
kimsenin sesi çıkmıyor bu akşam
merhaba canım iyi akşamlar
inşallah canım dün çok kötü olduğunu söyledi aramız kötüyken orda kalmak daha zor geliyormuş dayanamadım bende.gerçekten uzakta olmak zor ilk ayrılığımız bu umarım birdaha hiç ayrı kalmayız
Evet canım bütütm saniyelerimizi dolu dolu yaşayacağız inşallahsen de en yakın zamanda sevdiceğin ile görürürsün canım inşallah
evet canım daha zor geliyordur aklı daha fazla sende kalıyordur.. iyi yaptın canım bende nişanlım askerde olduğu sürece dikkat edeceğim özellikle araya küskünlük girmemesi için.. geldikten sonra da acısını çıkarırımaynen canım inşallah son ayrılıklarımız olur
iyi akşamlar canım nasılsın
eh işte iyi sayılırım mutsuzum
bencede canım gelince acısını çıkarmak gerek:)geldikten sonrada düğün hazırlıkları var yine tartışmalar bizi bekler belkide:)
orası kesin düğün hazırlıkları genelde tartışmalı oluyor.. ben onu başta uyaracağım diyeceğim ki bak ben seni 5 buçuk ay idare ettim, evlenene kadar da sen beni idare edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?