352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Cok sagol CNm ins bu arada gecen yazdim ama site hata vermisti nisanlinin ruyasina cok guldum ya bir goren olsa deli derdi ekrana bakip guldugume

nişanlımın rüyaları şu geçmek bilmeyen günlerime moral oluyor gül canım gül bu günlerin başka türlü geçeceği yok

Çok teşekkür ederim canım şimdide başka bir heyecan başladı Yarın inşallah yanımda olacak sevdiğim bugün akşam yola çıkıyorrrrrr

ayyy ne güzell her saniyeyi değerlendirin canım..kavuşup hasret giderecek olan arkadaşları gördükçe bende seviniyorum

haklısın canım, sırf chp teklif etti diye kabul etmeyebilirler. Ben çok ümitli değilim ama düşük de olsa ihtimal olduğunu bilmek heyecanlandırıyor :)

canım yaa çok üzüldüm gerçekten kötü olmuş Allah yardımcınız olsun. Yine de gidip görecek olman güzel, moral olur.

ayyy ne güzell her saniyeyi değerlendirin canım..kavuşup hasret giderecek olan arkadaşları gördükçe bende seviniyorum

Evet canım bütütm saniyelerimizi dolu dolu yaşayacağız inşallah sen de en yakın zamanda sevdiceğin ile görürürsün canım inşallah

sizlerin adına çook sevindim canım.. inşallah bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz.. uzakta olunca daha zor oluyor

inşallah canım dün çok kötü olduğunu söyledi aramız kötüyken orda kalmak daha zor geliyormuş dayanamadım bende.gerçekten uzakta olmak zor ilk ayrılığımız bu umarım birdaha hiç ayrı kalmayız

evet canım daha zor geliyordur aklı daha fazla sende kalıyordur.. iyi yaptın canım bende nişanlım askerde olduğu sürece dikkat edeceğim özellikle araya küskünlük girmemesi için.. geldikten sonra da acısını çıkarırım aynen canım inşallah son ayrılıklarımız olur

bencede canım gelince acısını çıkarmak gerek:)geldikten sonrada düğün hazırlıkları var yine tartışmalar bizi bekler belkide:)

bencede canım gelince acısını çıkarmak gerek:)geldikten sonrada düğün hazırlıkları var yine tartışmalar bizi bekler belkide:)

orası kesin düğün hazırlıkları genelde tartışmalı oluyor.. ben onu başta uyaracağım diyeceğim ki bak ben seni 5 buçuk ay idare ettim, evlenene kadar da sen beni idare edeceksin

orası kesin düğün hazırlıkları genelde tartışmalı oluyor.. ben onu başta uyaracağım diyeceğim ki bak ben seni 5 buçuk ay idare ettim, evlenene kadar da sen beni idare edeceksin

iyi düşünmüşsün canım.nişanlımda annesiyle otelde 2 gün rahatı yerinde telefonunu getirdi annesi artık rahat konuşabileceğiz yarında internetten görüşeceğiz keyfim yerine geldi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…