- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Bu arada biz askerimle kavustuk isimleri tutamiyorum ama nicklerle dun gece hepinize dua ettim...
gerçekten yazılanları okumak iyi geliyo çok saol desteğin için teşekkür ederim
kızlar cok şükür benim eşim geldi cok mutluyumdarısı hepimize teskereye inş
Bu arada biz askerimle kavustuk isimleri tutamiyorum ama nicklerle dun gece hepinize dua ettim...
canım bence güzel tarih havalarda iyi olur hemde anca hazırlanırsınız
evet canım çok doğru hazırlıklar var bir sürü.. ben hiç bir şeye el sürmüyorum.. hayırlısıyla gelsinler de bir an önce düğün telaşına kapılalım
evet canım ama aralıkta gelseler çok daha iyi olur dimi:)
canım gözün aydın...nasıl oldun hastalığın geçti mi biraz..bu arada duaların için sağolasın Rabbim dualarimizı kabul etsin
evet canım ama aralıkta gelseler çok daha iyi olur dimi:)
Sagol CNm bnm darisi sana kuzucuk nasil ben toparladim cok sukur bu arada esin Emire cikolata yollamis cok tesekkur ederiz emir adina
ayy inş. bizde pzt si birlikteyiz:)kuzum iyileşti şükür ama ne bitkiçayı kaldı ne keçi sütü bulduğumu içirdim iyilessin diye:))eşim çok sever çocukları elindeki imkanlarla sevindirmek istemiştir emir paşayı afiyet olsum:)))
Size de az kalmis masallah cnmm bu arada cok sevindim iyi olmasana pasa nin bnde keci boynuzu tozu aldim bagisikligi icin... Epey sevindi CNm ben cok yedirmiyorum cikolata iki gundur doydu yemeyeBu arada bizimkiler resmen koydeler CNm bilgin olsun o kadar kucuk ki burasi
gerçekten mi? eşim anlatıyor bursanın bir ilçesi var onun kadarmış ama il havası var yine de diyor:)bizimkiler birlikte pikniğe gittiler ya orasını çok beğenmiş benimki.:) siz çıktınız mı hiç dışarı bende kasımda gidicem inşaallah bana fikir verirsin.
gerçekten mi? eşim anlatıyor bursanın bir ilçesi var onun kadarmış ama il havası var yine de diyor:)bizimkiler birlikte pikniğe gittiler ya orasını çok beğenmiş benimki.:) siz çıktınız mı hiç dışarı bende kasımda gidicem inşaallah bana fikir verirsin.
başınız sağolsun canım Rabbim eşine sabır versin.ahhh keşke öyle olsaydı ben cumartesine bilet almıştım bayramda 4 gün evci çıkaracaktım rahat bi şekilde görüşmüş olacaktık ama olmadı olamadı kayın babam vefat etti ve sonuç olarak böyle bi yerde bi araya geldik eşim çok mutsuz beni görmüyo bile bu durum beni çooookk üzüyorr
kızlar cok şükür benim eşim geldi cok mutluyumdarısı hepimize teskereye inş
Bana cok kucuk geldi CNm polis evini tavsiye ederim evci cikaracaksan o piknik alanina gittik bugun piknige ama golun suyu cekilmis ben yarinda gezeyim de sana epey fikir toplarimkeske birlikte denk getirebilseydik
emir babasını görünce nasıl tepki verdi çekindi mi hiç?bizimki yerinde duramıyor şimdiden
Ins su yazdiklarin dua saatine denk gelir CNm bnm esim ve asker arkadasinin hic umidi yok kisalacagina umarim supriz olur
eşim eşine demiş bir ay sonra gelebilirlerse aynı zamanda gelsinler birlikte takılırız diye keşke uygun olsa da o zaman dA sende gelsen o zaman ne güzel olur.gez gez canım fikirlerini bekliyorum malum erkekler için böyle seyler önemli değil ben eşime söylerim artık suraya da gidelim filan diye:))polis evini eşinde söylemiş bakalım hem bize daha hesaplı gelir iki aile olucaz hem rahat olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?