352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

CNm polis evi telde 30demisti kisi basi burada diger arkadas memur onun misafiri gozuktuk 20lira oldu gunluk 40lira temiz guvenli biz ankaraya kacalim demistik ihtiyac bile duymadik kasim sonu aralik basimi olsa diyoruZ ama denkde getirebiliriz

oooo süper olur kasım yirmi gibi düşünüyorduk bizde bakalım su bayram izni bi geçsinde kesinleşir inşaalah

Kucuk oldugu Icin biraz cekindi CNm ama cok Mutlu oldu ayrica bizi birbirimizden kiskaniyor aile odasinda ben annemle uyucaz diye kendi yerinde uyumadi su surecte bizi hem Anne hem baba yerine koyuyorlar

benimki bile çekiniyor ilk gördüğünde ama yarım saati bulmuyor düzelmesi:))benim yavrum babası gelince beni kıskandıracakmıs ben hep babamla durucam sende kıskaaaaannnn diyor tam baba asığı:))geçici bir süre şükür ki sonra yine hersey eski düzende olacak inş

az önce hem akim'e hem de bimer'e başvuruda bulundum.Sürenin düşmesi konusunda temkinli olmakla birlikte umudumuzu kaybetmeyelim.Bol bol dua edelim.Seçim öncesi belli olmaz...

canım sagol ben gruba katıldım,ordan takıp edıyorum.. herkes cok aktıf gorunuyor umarım oyledır ..

orası kesin düğün hazırlıkları genelde tartışmalı oluyor.. ben onu başta uyaracağım diyeceğim ki bak ben seni 5 buçuk ay idare ettim, evlenene kadar da sen beni idare edeceksin

süperr ben de öyle yapcam senın fıkırlerıne bayılıyorum morfıstan

kızlar günaydın nasılsınız?eşim yarın geliyor inşallah bu gün çok telaşlıyım o yüzden evdeki bütün işleri bitirmem lazım tatlı filanda yapıcam çok işim var yani hadi bana kolay gelsin:))Rabbim hepimize teskerelerini alıp geldikleri günleri de göstersin inş.

canım baya geç oldu ama bu mesajını yeni görüyorum:))şu askerlik bitsin en kısa zamanda bekleriz bursaya ,gelim misafirimiz olun birkaç gün; bol bol gezeriz yemeklerini yeriz:))istanbulu hiç sevmiyorum bende yani yaşamak anlamında yoksa gezmek için süper...senin evin orda düzenin orda dediğin gibi eşinle de özdeşleştiği için çok haklısın Rabbim en kısa zamanda yuvanada eşine de kavuşturur inş.

günaydın canım iyiyim çalışıyorum senin yerinde olmayı isterdim:)kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…