- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
iyiyim canım sen nasılsın
CNm polis evi telde 30demisti kisi basi burada diger arkadas memur onun misafiri gozuktuk 20lira oldu gunluk 40lira temiz guvenli biz ankaraya kacalim demistik ihtiyac bile duymadik kasim sonu aralik basimi olsa diyoruZ ama denkde getirebiliriz
Kucuk oldugu Icin biraz cekindi CNm ama cok Mutlu oldu ayrica bizi birbirimizden kiskaniyor aile odasinda ben annemle uyucaz diye kendi yerinde uyumadisu surecte bizi hem Anne hem baba yerine koyuyorlar
günaydın kızlar :) bugün mutlu uyandım çünkü benimkinin telefonuyla uyandımaz önce aradı facede bir grup kurulmuş "kısa dönem askerlik 4 ay olsun o da kısalsın" diye. face kullananlar destek verelim belki bişeyler olur küçücük bi ihtimal ama onların oradaki askerler çok ümitliymiş aslında üzülüyorum böyle ümitlenmelerine.. neyse o sayfaya destek ver ve o hep takıldığın foruma da yaz dedi
orası kesin düğün hazırlıkları genelde tartışmalı oluyor.. ben onu başta uyaracağım diyeceğim ki bak ben seni 5 buçuk ay idare ettim, evlenene kadar da sen beni idare edeceksin
süperr ben de öyle yapcamsenın fıkırlerıne bayılıyorum morfıstan
canım çok mutlu oldum.. fikirlerim bi işe yarıyorsa ne mutlu bana
Bursayı ilk bu sene gördüm eşimin işi dolayısıyla gelmiştik çok gezmedik ama çok şirin bir yer yemekleri de oyle tıka basa yemekten çatlıycaktık
bende İstanbuldan nefret ediyorum diyordum ama şuan o kadar özledim ki belki de eşimle özdeşleştiği için özlem çekiyorum İstanbula
kızlar günaydın nasılsınız?eşim yarın geliyor inşallah bu gün çok telaşlıyım o yüzden evdeki bütün işleri bitirmem lazım tatlı filanda yapıcam çok işim var yani hadi bana kolay gelsin:))Rabbim hepimize teskerelerini alıp geldikleri günleri de göstersin inş.
günaydın canım iyiyim çalışıyorum senin yerinde olmayı isterdim:)kolay gelsin.
sağol canım inşallah sende en kısa zamanda görürsün askerini:)
herkes askeriyle mi yahu burası ne kadar sessiz
ben buralardayım canım
bende burdayım kızlar ama gerçekten çok sessiz burası bugün
Kızlaarr ben de geldim ama kimse yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?