napıyosun canım nasılsın
cok şükür ya gittiğinden beri ilk defa bu kadar görüşebildik ama alttan almaktan bi hal oldum :s ama olsun o mesaj atınca bütün sinir strest akıp gidiyor :))herkes askeriyle mi yahu burası ne kadar sessiz
cok şükür ya gittiğinden beri ilk defa bu kadar görüşebildik ama alttan almaktan bi hal oldum :s ama olsun o mesaj atınca bütün sinir strest akıp gidiyor :))
ben buralardayım canım
bende burdayım kızlar ama gerçekten çok sessiz burası bugün
iyi sayılırım canım her şey dünün aynısı hatta ondan önceki günün ......sen nasılsın, bayramı nası gecırceksın ?
işte yine yoksunbende kendimi temizliğe adadım.. bu bayram hazırlıkları epey oyalıyor
kızlar günaydın...eşimin gelmesine sadece saatler kaldı az sonra yola çıkıcam terminalde karşılamak için acayip heyecanlıyım ve mutluyum...Rabbim en kısa zamanda hepinize yasatsın bu heyecanı inş bu bayram askerleriniz olmadan geçen son bayram olsun..şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar....
kızlar günaydın...eşimin gelmesine sadece saatler kaldı az sonra yola çıkıcam terminalde karşılamak için acayip heyecanlıyım ve mutluyum...Rabbim en kısa zamanda hepinize yasatsın bu heyecanı inş bu bayram askerleriniz olmadan geçen son bayram olsun..şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar....
canım gözün aydın çok sevindim sizin için.bayramda insan daha çok istiyor sevdiğinin yanında olmasını.sanda iyi bayramlar canım
umarım askerden döndüklerinde eski huylarına geri dönerler.. aksi halde benim nişanlım çekilecek gibi değil
yorulmuşum akşam erken uydum canım bayramda ne yapacaksın nişanlının ailesi gelecek değilmi önce size adet böyleymiş sanırım
yok canım yaa.. ramazan bayramında gelmemişlerdi.. sadece nişanlım bize gelmişti sonrada birlikte nişanlımın ailesine gitmiştik.. bende bayramın 2. günü nişanlımın ailesiyle bayramlaşmak için giderim diye düşündüm. ailesinin bize geleceğini sanmıyorum
bayramda 1 gün iznim var diğer günler çalışıyorum canım.bayram bitiminde de arkdaşımın düğünü var bu hafta birz koşturmaca olacak sanırım:)sen neler yapıcaksın bayramda
tek temennim bu valla düzelir gelince diye umuyorum yüzüme tükürse yarabbi şükür dicem o konuma geldim artık ya Polyanna gibi oldum .(((
yaa çokk güldümmmm .. Bi gelsinler eminim hepimiz Polyannalıktan Cadılığa terfi etcezz
Ben evdeyim, en keyif aldığım şeyi yapıcam yatıcamama sana sevındım vakıt cabuk gecer ..Neyse seneye kurbanda evli oluruz artık
canım ramazan bayramında nişanlımın aileside gelmedi çünkü annem yanımda değildi ben gittim annesi demişti annen olsaydı biz gelirdik diye.o yüzden bekliyorum sordum birilerinede adet öyle dediler nişanlımda olsaydı keike daha bi heyecanlı olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?