352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cok şükür ya gittiğinden beri ilk defa bu kadar görüşebildik ama alttan almaktan bi hal oldum :s ama olsun o mesaj atınca bütün sinir strest akıp gidiyor :))

umarım askerden döndüklerinde eski huylarına geri dönerler.. aksi halde benim nişanlım çekilecek gibi değil

Gunaydin kizlar herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum askerlerimizden ayri son bayramimiz olur ins bir sonrakileri hep birlikte gecirmek dilegiyle.... Bizim 3gun su gibi akti gecti bugun donecegiz..anladim ki guzel saatler su gibi akiyor ama onlarsiz dakikalar Zor geciyor .Darisi tez zamanda tezkere bulusmalarimiza... Bayramda bulusacak arkadaslara birde...

iyi sayılırım canım her şey dünün aynısı hatta ondan önceki günün ...... sen nasılsın, bayramı nası gecırceksın ?

bayramda 1 gün iznim var diğer günler çalışıyorum canım.bayram bitiminde de arkdaşımın düğünü var bu hafta birz koşturmaca olacak sanırım:)sen neler yapıcaksın bayramda

kızlar günaydın...eşimin gelmesine sadece saatler kaldı az sonra yola çıkıcam terminalde karşılamak için acayip heyecanlıyım ve mutluyum...Rabbim en kısa zamanda hepinize yasatsın bu heyecanı inş bu bayram askerleriniz olmadan geçen son bayram olsun..şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar....

canım gözün aydın çok sevindim sizin için.bayramda insan daha çok istiyor sevdiğinin yanında olmasını.sanda iyi bayramlar canım

Gozun aydin CNm benim dolu dolu gecirmeniz dilegiyle...

yorulmuşum akşam erken uydum canım bayramda ne yapacaksın nişanlının ailesi gelecek değilmi önce size adet böyleymiş sanırım

yok canım yaa.. ramazan bayramında gelmemişlerdi.. sadece nişanlım bize gelmişti sonrada birlikte nişanlımın ailesine gitmiştik.. bende bayramın 2. günü nişanlımın ailesiyle bayramlaşmak için giderim diye düşündüm. ailesinin bize geleceğini sanmıyorum

canım ramazan bayramında nişanlımın aileside gelmedi çünkü annem yanımda değildi ben gittim annesi demişti annen olsaydı biz gelirdik diye.o yüzden bekliyorum sordum birilerinede adet öyle dediler nişanlımda olsaydı keike daha bi heyecanlı olurdum

bayramda 1 gün iznim var diğer günler çalışıyorum canım.bayram bitiminde de arkdaşımın düğünü var bu hafta birz koşturmaca olacak sanırım:)sen neler yapıcaksın bayramda

Ben evdeyim, en keyif aldığım şeyi yapıcam yatıcam ama sana sevındım vakıt cabuk gecer ..Neyse seneye kurbanda evli oluruz artık

ben bayramın 2. günü gideceğim.. sonraki gün gelip ailenin bayramını kutlayalım derler mi bilemiyorum amaa hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…