tek temennim bu valla düzelir gelince diye umuyorum yüzüme tükürse yarabbi şükür dicem o konuma geldim artık ya Polyanna gibi oldum .(((
yaa çokk güldümmmm .. Bi gelsinler eminim hepimiz Polyannalıktan Cadılığa terfi etcezz
merak etme canım yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız.. nişanlım öyle anlamsız şeyler istiyor ki şok oluyorum.. neyse ki tek anormal olan benim nişanlım değilmiş
İyi akşamlar hanımlar... Nasılsınız???
Cumartesi günü bayram izni için sevgilım geldi yanıma üç gün birlikteydik... Bugün yolcu ettim öyle zor geldi ki onun yokluğu çok kötü oldum.14
iyi akşamlar canım..çok şükür ben iyiyim.. üzülme canım ne güzel gelmiş çok güzel 3 gün geçirmişsiniz.. Allahın izniyle askerliklerini bitirsinler bir daha hiç birimiz ayrılmayacağız inşallah.
Cumartesi günü bayram izni için sevgilım geldi yanıma üç gün birlikteydik... Bugün yolcu ettim öyle zor geldi ki onun yokluğu çok kötü oldum.14
Kizlar gunaydin.. Herkesin bayrami mubarek olsun opuyorum hepinizii)
bencede:)ya dün iş çıkışı mağazalara bakayım biraz dedim evdede kimse yoktu.yok yok eve git diyor boşver mağazalara bakma dedi tamam dedim bende eve gittim
inşallah canım siz ne zaman düşünüyosunuz belli mi tarih
Canım pek bi uysallaştık , noluyor bize böyle
Canım pek bi uysallaştık , noluyor bize böyle
Bizimkinin uğurlu sayısı 7 .. O yüzden seneye sadece 7 eylül haftasonuna geliyorAllahtan bir mani çıkmazsa 7 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?