352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

tek temennim bu valla düzelir gelince diye umuyorum yüzüme tükürse yarabbi şükür dicem o konuma geldim artık ya Polyanna gibi oldum .(((

merak etme canım yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız.. nişanlım öyle anlamsız şeyler istiyor ki şok oluyorum.. neyse ki tek anormal olan benim nişanlım değilmiş

İyi akşamlar hanımlar... Nasılsınız???
Cumartesi günü bayram izni için sevgilım geldi yanıma üç gün birlikteydik... Bugün yolcu ettim öyle zor geldi ki onun yokluğu çok kötü oldum.14

yaa çokk güldümmmm .. Bi gelsinler eminim hepimiz Polyannalıktan Cadılığa terfi etcezz

süpürgesiz uçacam inan :))) bazen tak ediyor canıma ama kendi kendime sus diyorum ona çatamiyorm diye hiç tanımadigm insanlara içimden söylemem gereken bi şeyi dışımdan söylüyorum ekmek aldım bugun adam parayi sert koydu döndüm kafama atsaydın dedim :)) askerden helene kadar esnafn çekeceği var .)

merak etme canım yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız.. nişanlım öyle anlamsız şeyler istiyor ki şok oluyorum.. neyse ki tek anormal olan benim nişanlım değilmiş

bende yalnız olmadigima seviniyorum . bunlar iyi. ki uzun dönem değil ya kesin ruh sağlığı olurdu sonum .)

Cumartesi günü bayram izni için sevgilım geldi yanıma üç gün birlikteydik... Bugün yolcu ettim öyle zor geldi ki onun yokluğu çok kötü oldum.14

iyi akşamlar canım..çok şükür ben iyiyim.. üzülme canım ne güzel gelmiş çok güzel 3 gün geçirmişsiniz.. Allahın izniyle askerliklerini bitirsinler bir daha hiç birimiz ayrılmayacağız inşallah.

Evet canım çok şükür geldi çok güzel üç gün geçirdik... İnşallah en yakın zamanda sen de nişanlınin yanına gidip hasret giderirsinız...amin canım hıc ayrılmayıwinşallah onlardan

CNm bnm ya bende dun sen gibiydim bugun toparlamaya calisiyorum Allah kavustursun sizin astek ti sanirim resmi tatiller de falan yine gelir yada sen gidebilirsin ins. Bizimde tek evci iznimiz kalmis ona radar sabredicez sonra tezkere cok slklldlm su askerlikten artik

canım tekrar ayrılmak zor oluyor ama olsun yanında oldu ya.ben tecrübe ettim 1 hafta yanımdaydı gittikten sonra ilk günler çok zordu ama 1 ay geçmiş.zaman bir şekilde geçiyor.

Bizimkinin uğurlu sayısı 7 .. O yüzden seneye sadece 7 eylül haftasonuna geliyor Allahtan bir mani çıkmazsa 7 eylül

inşallah canım istediğiniz gibi olur.benim nişanlımında 11 eylül doğumgünü.o yüzden 11 eylül istiyordu ama 2016 da haftasonuna geliyor:)beklesem mi:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…