352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım tekrar ayrılmak zor oluyor ama olsun yanında oldu ya.ben tecrübe ettim 1 hafta yanımdaydı gittikten sonra ilk günler çok zordu ama 1 ay geçmiş.zaman bir şekilde geçiyor.

Evet canım çok zor böyle tekrar ayrılmak... Alışamadım hâlâ :-(

Ben de bugün toparlanmaya çalışıyorum canım ama cidden ayrılık çok zor geldi :-( sizi de allah kavuştursun canım... Evet astek ikihafta sonra mezun oluyor kısmet olursa görüşeceğiz yine... Onun mutluluğu var biraz

kıyamam beklycez mecbur benim eşim izin kullandı ya onun uzar biraz

hmm izin kullandıysa uzayabilir.. bazen bakıyorum hmm evet zaman geçiyor diyorum bazende şafak hep aynı sayıda kalmış gibi geliyor.. mesela bayramdan önce eylülde falan diyordum ki şu bayramı atlatalım pek bir şey kalmıyor..şimdi bayramın 3. günündeyiz hala çooooook var..

evet haklısın geçmiyor zaman

bende gitmek istiyordum ama vazgeçtim şimdilik çünkü gördükten sonra daha zor gelecek biliyorum

bir yanım gitmek istiyor bir yanımda dönmek zor olacak diyor.. kasımda gitmeyi düşünüyordum aynı gün içinde gidip döneceğim koskoca 2 buçuk ay kalmış olacak.. zorlanacakmışım gibi geliyor.. o yüzden bende hep vazgeçiyorum

bende öyleyim canım izinden o döndüğü zaman çok zorlandım daha yeni yeni alıştım gidip gelirsem yine aynısı olacak şimdilik düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…