canım tekrar ayrılmak zor oluyor ama olsun yanında oldu ya.ben tecrübe ettim 1 hafta yanımdaydı gittikten sonra ilk günler çok zordu ama 1 ay geçmiş.zaman bir şekilde geçiyor.
CNm bnm ya bende dun sen gibiydim bugun toparlamaya calisiyorum Allah kavustursun sizin astek ti sanirim resmi tatiller de falan yine gelir yada sen gidebilirsin ins. Bizimde tek evci iznimiz kalmis ona radar sabredicez sonra tezkere cok slklldlm su askerlikten artik
inşallah canım istediğiniz gibi olur.benim nişanlımında 11 eylül doğumgünü.o yüzden 11 eylül istiyordu ama 2016 da haftasonuna geliyor:)beklesem mi:):):)
iyi akşamlar herkese...bayram diye kimsecikler yok burada
evet yaa kimseler uğramaz oldu.. giriyorum bakıyorum kimsecikler yok bende gidiyorum
evet bende öyle.günaydınnnn herkeseeee
günaydın canım günaydın.. yine sadece biz varız galiba :44:
evet canım herkes eşini gördü bayramda biz yalnız kaldık buralarda:)
evet yaaa bende görmek istiyorummm
valla canım herşeyin hayırlısını isteyin bende eşimi çok görmek istiyodum ama babasının taziyesinde görüşmek nasip oldu
evet canım hayırlısı tabiki.. yeter ki Allah öyle acılar yaşatmasın ocağa kadar beklerim
kıyamam beklycez mecbur benim eşim izin kullandı ya onun uzar biraz
hmm izin kullandıysa uzayabilir.. bazen bakıyorum hmm evet zaman geçiyor diyorum bazende şafak hep aynı sayıda kalmış gibi geliyor.. mesela bayramdan önce eylülde falan diyordum ki şu bayramı atlatalım pek bir şey kalmıyor..şimdi bayramın 3. günündeyiz hala çooooook var..
valla canım herşeyin hayırlısını isteyin bende eşimi çok görmek istiyodum ama babasının taziyesinde görüşmek nasip oldu
evet yaaa bende görmek istiyorummm
bende gitmek istiyordum ama vazgeçtim şimdilik çünkü gördükten sonra daha zor gelecek biliyorum
bir yanım gitmek istiyor bir yanımda dönmek zor olacak diyor.. kasımda gitmeyi düşünüyordum aynı gün içinde gidip döneceğim koskoca 2 buçuk ay kalmış olacak.. zorlanacakmışım gibi geliyor.. o yüzden bende hep vazgeçiyorum
bende öyleyim canım izinden o döndüğü zaman çok zorlandım daha yeni yeni alıştım gidip gelirsem yine aynısı olacak şimdilik düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?