- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
öfffff yaa.. yine sıkıldım haa
ya şu 12 günü bari kaldırsalardı olmazmıydı
ya zaten ben askerliğin 4 aya düşmesinden vazgeçtim.. 12 günü eklemesinler
kayınvalidenlere gittinmi canım?
yok canım.. bayramın 2. günü gidecektim kayınvalidemle öyle konuşmuştum.. nişanlımlar aslen Artvinliler kayınvalidemin annesi artvinde yaşıyor.. kayınvalidemi arayıp sitem etmiş neden gelmedin beni burada yalnız bıraktın falan demiş.. kayınvalidemde dayanamamış bayramın 2. günü artvine gitti. o yüzden gidemedim..
Selammm arkadaşalaaarrrrNasılsınız görüşmeyeli, bayaramınız umarım hepinizin çok iyi geçmiştirrr
canım nişanlımı görmediğim için buruk geçti benimdün kayınvalidemler geldi ama nişanlımın olmaması çok garibime gitti çok özledim
anladım canım.benim kayınvalidemle kayınpederimde dün geldiler bize onları ağırladık.
anladım canım.benim kayınvalidemle kayınpederimde dün geldiler bize onları ağırladık.
canım nişanlımı görmediğim için buruk geçti benimdün kayınvalidemler geldi ama nişanlımın olmaması çok garibime gitti çok özledim
Hımmm anladım canımtabi ki zor gelir ilk ayrı bayram değil mi sizin için ayrı geçen Ama İnşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuzz
Selammm arkadaşalaaarrrrNasılsınız görüşmeyeli, bayaramınız umarım hepinizin çok iyi geçmiştirrr
kayınvalidem artvine gitmeden önce aradı gideceğini söyledi ve dedi ki bende bayramın 4. günü size gelmeyi düşünüyordum ama olmadı annem hasta artvine gitmek zorundayım .. bende dedim ki olsun döndükten sonra gelirsin.. valla burada olsaydı gelirmiydi bilemiyorum
evet canım ilk bayramımız inşallah hepimiz bundan sonraki bayramlarda ve bundan sonra hep yanyana oluruz
gelirdi heralde canım yani adetler öyleymiş gelince gelir artık :)
merhaba canım.. ben pek iyi sayılmam.. benim için kötü bir bayram oldu.. ramazan bayramını hatırlayıp hatırlayıp üzüldüm
ramazanda gelmediler ya kurban bayramında da gelmezler diye düşündüm.. amaaann nişanlım yok onlar gelmiş gelmemiş kendileri bilir
ramazanda gelmediler ya kurban bayramında da gelmezler diye düşündüm.. amaaann nişanlım yok onlar gelmiş gelmemiş kendileri bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?