352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kayınvalidenlere gittinmi canım?

yok canım.. bayramın 2. günü gidecektim kayınvalidemle öyle konuşmuştum.. nişanlımlar aslen Artvinliler kayınvalidemin annesi artvinde yaşıyor.. kayınvalidemi arayıp sitem etmiş neden gelmedin beni burada yalnız bıraktın falan demiş.. kayınvalidemde dayanamamış bayramın 2. günü artvine gitti. o yüzden gidemedim..

anladım canım.benim kayınvalidemle kayınpederimde dün geldiler bize onları ağırladık.

Selammm arkadaşalaaarrrr Nasılsınız görüşmeyeli, bayaramınız umarım hepinizin çok iyi geçmiştirrr

Selammm arkadaşalaaarrrr Nasılsınız görüşmeyeli, bayaramınız umarım hepinizin çok iyi geçmiştirrr

canım nişanlımı görmediğim için buruk geçti benim dün kayınvalidemler geldi ama nişanlımın olmaması çok garibime gitti çok özledim

canım nişanlımı görmediğim için buruk geçti benim dün kayınvalidemler geldi ama nişanlımın olmaması çok garibime gitti çok özledim

Hımmm anladım canım tabi ki zor gelir ilk ayrı bayram değil mi sizin için ayrı geçen Ama İnşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuzz

anladım canım.benim kayınvalidemle kayınpederimde dün geldiler bize onları ağırladık.

kayınvalidem artvine gitmeden önce aradı gideceğini söyledi ve dedi ki bende bayramın 4. günü size gelmeyi düşünüyordum ama olmadı annem hasta artvine gitmek zorundayım .. bende dedim ki olsun döndükten sonra gelirsin.. valla burada olsaydı gelirmiydi bilemiyorum

kayınvalidem artvine gitmeden önce aradı gideceğini söyledi ve dedi ki bende bayramın 4. günü size gelmeyi düşünüyordum ama olmadı annem hasta artvine gitmek zorundayım .. bende dedim ki olsun döndükten sonra gelirsin.. valla burada olsaydı gelirmiydi bilemiyorum

Hımmm anladım canım tabi ki zor gelir ilk ayrı bayram değil mi sizin için ayrı geçen Ama İnşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuzz

evet canım ilk bayramımız inşallah hepimiz bundan sonraki bayramlarda ve bundan sonra hep yanyana oluruz

merhaba canım.. ben pek iyi sayılmam.. benim için kötü bir bayram oldu.. ramazan bayramını hatırlayıp hatırlayıp üzüldüm

gelirdi heralde canım yani adetler öyleymiş gelince gelir artık :)

merhaba canım.. ben pek iyi sayılmam.. benim için kötü bir bayram oldu.. ramazan bayramını hatırlayıp hatırlayıp üzüldüm

Nişanlın yanında yok diye mi canım Ama üzme kendini inşallah bundan sonraki bayramlar birlikte olacaksınız değil mi acısını çıkartırsınız bu ayrı günlerin Hem kasım ayı yaklaşıyor yanına gideceksin nişanlını görmeye

ramazanda gelmediler ya kurban bayramında da gelmezler diye düşündüm.. amaaann nişanlım yok onlar gelmiş gelmemiş kendileri bilir

bana geçen bayram altın küpe almışlardı annem yoktu ben onlara gitöiştim,bu bayram sadece bi bluz almışlar gittikçe azalıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…