352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım nasip olursa seneye ramazan bayramında evli olacağız kasım yaklaşıyor ama gidip gitmeme konusunda çok kararsızım gidip nişanlımı görüp döndükten sonra zaman çok daha zor geçecekmiş gibi geliyor bana

Bak canım böyle güzel şeyleri düşün bence zaman senin için çok daha güzel geçer Canım şu bir gerçek gördükten sonra tekrar ayrılmak gerçekten çok zor ama görmek de çok iyi geliyor ve motive oluyorsun... ortaya karışık bir şey yani

bana geçen bayram altın küpe almışlardı annem yoktu ben onlara gitöiştim,bu bayram sadece bi bluz almışlar gittikçe azalıyor:)

canım bana ne ramazanda ne kurbanda bir şey almadılar.. ramazan bayramında kayınvalideciğim nişanlıma söylemiş bayramlık almamız gerekiyor diye..nişanlımda bana dedi gidip sana bir şeyler alalım diye ben istemedim.. bu bayram öyle bir konu hiç geçmedi..

Canım bence kötü gelin olmakla alakası yok . Etkiye tepki, onlar sana nasıl davranıyorsa sen de karşılığını veriyorsun

evet canım aynen öyle.. ben ramazan bayramında gelirler diye bekledim gelmediler.. bu bayram gelecektik olmadı falan dediler.. bende bozuldum doğal olarak.. bende erkek tarafı kız tarafına gider diye biliyorum ama zahmet edip gelmediler..

Aslında asıl nişanlın yokken gelmelilerdi seni yalnız bırakmamak için

Aslında asıl nişanlın yokken gelmelilerdi seni yalnız bırakmamak için

valla aslında iyiler çok şükür bir zararlarını görmedim ama bu ziyaret konularında biraz eksikler.. nişanlım askere gittikten sonra 3 defa ziyaretlerine gittim kayınvalidem 1 defa bize geldi.. nişanlımın üzülmeyeceğini bilsem o gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum..

Ama haklısın bu konuda .. Nesye biz küçük olarak saygımızı gösterelim, sonuçta onların en kıymetlilerini alıyoruz

önemli olan bişey alınmasıda değil tabi ama insan değerli olduğunu hissetmek istiyor yani oğlunun yanına gitti masraf yaptı ama bana gelince durum değişti oğullarının yokluğunu hissettirmemeliler bence neyse en azından geldiler bunada şükür manevi şeyler daha iyi

evet canım kesinlikle.. çok şükür ben kendime isteğimi alabilecek durumdayım. burada önemli olan onlarında düşünebiliyor olmaları ama onlar onu da yapmıyorlar..

Kızlaar nasılsınız? Bayram gelsin şafağımız azalacak dedim ama şimdi de hiç zaman geçmiyor Sanırım çalışmak en iyisi, çok sıkıldım ben. Sizler neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…