Nişanlın yanında yok diye mi canımAma üzme kendini inşallah bundan sonraki bayramlar birlikte olacaksınız değil mi acısını çıkartırsınız bu ayrı günlerin Hem kasım ayı yaklaşıyor yanına gideceksin nişanlını görmeye
evet canım nasip olursa seneye ramazan bayramında evli olacağızkasım yaklaşıyor ama gidip gitmeme konusunda çok kararsızım gidip nişanlımı görüp döndükten sonra zaman çok daha zor geçecekmiş gibi geliyor bana
bana geçen bayram altın küpe almışlardı annem yoktu ben onlara gitöiştim,bu bayram sadece bi bluz almışlar gittikçe azalıyor:)
Çok fena gördüm seni canımArtvin dönüşü gelirse kayınvaliden seni şaşırtır
kötü gelin miyim neyim yahuuvalla Artvin dönüşü gelirse çok fena kapak olur
Amin canım benim inşallah
kötü gelin miyim neyim yahuuvalla Artvin dönüşü gelirse çok fena kapak olur
Dönüşte senden haber bekliyoruz canım
Canım bence kötü gelin olmakla alakası yok . Etkiye tepki, onlar sana nasıl davranıyorsa sen de karşılığını veriyorsun
evet canım aynen öyle.. ben ramazan bayramında gelirler diye bekledim gelmediler.. bu bayram gelecektik olmadı falan dediler.. bende bozuldum doğal olarak.. bende erkek tarafı kız tarafına gider diye biliyorum ama zahmet edip gelmediler..
Aslında asıl nişanlın yokken gelmelilerdi seni yalnız bırakmamak için
valla aslında iyiler çok şükür bir zararlarını görmedim ama bu ziyaret konularında biraz eksikler.. nişanlım askere gittikten sonra 3 defa ziyaretlerine gittim kayınvalidem 1 defa bize geldi.. nişanlımın üzülmeyeceğini bilsem o gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum..
canım bana ne ramazanda ne kurbanda bir şey almadılar.. ramazan bayramında kayınvalideciğim nişanlıma söylemiş bayramlık almamız gerekiyor diye..nişanlımda bana dedi gidip sana bir şeyler alalım diye ben istemedim.. bu bayram öyle bir konu hiç geçmedi..
Ama haklısın bu konuda .. Nesye biz küçük olarak saygımızı gösterelim, sonuçta onların en kıymetlilerini alıyoruz
Ama haklısın bu konuda .. Nesye biz küçük olarak saygımızı gösterelim, sonuçta onların en kıymetlilerini alıyoruz
önemli olan bişey alınmasıda değil tabi ama insan değerli olduğunu hissetmek istiyor yani oğlunun yanına gitti masraf yaptı ama bana gelince durum değişti oğullarının yokluğunu hissettirmemeliler bence neyse en azından geldiler bunada şükür manevi şeyler daha iyi
Canım buarada senin de şafak 200lere düşmüş , hayırlı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?