Ben geldimcanım
Iyi geceler kızlar üç dört gündür okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapamıyorum umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.biz eşimle birlikteyiz 4gün nasıl geçti hiç anlamadım 3 günümüz kaldı ve ben ilk kez ayrılacakmışız gibi hissetmeye başladım tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bizim kuzu da bende sıkıntı yapmaya başladık uzun birlikteliklerden sonra tekrar ayrı kalmak çok zor geliyor ama yinede çok iyi geldi bize bu izin inanın süreyi uzatmaya değer düşünüyorduk ama şimdi kesin karar verdik bütün iznimizi kullanıcaz inş.çünkü sadece biz değil. Paşamızda çok mutlu olduböyle böyle bitireceğiz inş su askerliği birkaç gün sonra iki haneli rakamlara düşüyoruz
Kızlaar nasılsınız? Bayram gelsin şafağımız azalacak dedim ama şimdi de hiç zaman geçmiyorSanırım çalışmak en iyisi, çok sıkıldım ben. Sizler neler yapıyorsunuz?
Iyi geceler kızlar üç dört gündür okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapamıyorum umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.biz eşimle birlikteyiz 4gün nasıl geçti hiç anlamadım 3 günümüz kaldı ve ben ilk kez ayrılacakmışız gibi hissetmeye başladım tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bizim kuzu da bende sıkıntı yapmaya başladık uzun birlikteliklerden sonra tekrar ayrı kalmak çok zor geliyor ama yinede çok iyi geldi bize bu izin inanın süreyi uzatmaya değer düşünüyorduk ama şimdi kesin karar verdik bütün iznimizi kullanıcaz inş.çünkü sadece biz değil. Paşamızda çok mutlu olduböyle böyle bitireceğiz inş su askerliği birkaç gün sonra iki haneli rakamlara düşüyoruz
Günaydın canım...Sen geldin ama ben uyuyup kalmışım
günaydın canım..gece bizim sayfanın nöbetini ben tutuyorum kimsecikler olmuyor
canım ayrılacağın zamanı düşünme tadını çıkar 12 gün izin mi kullanıyorsunuz siz
ikiye böldük canım 12 günü bu sefer 5 gün +2 gün yol izni oldu birde ocak bası gibi kullanacağız inş.
Canım gözün aydın ne güzel eşin ile kocaman bir hafta birlikte sin tadını çıkar ayrılacağınız ani hıc düşünme... Bebiş de sevinmiş babası yanında diyeeveu canım ne güzel bir kaç gün sonra sizin iki hanelilere düşecek ve allah'in izni ile bitec bu askerlik... Birbirinizi görmek çok iyi gelmiştir size....
anladım canım iyi yapmışsınız bi dağıtımda kullandığımız için yok izni vermediler 7 gün izin kullandık 5 gün kaldı
Kısa dönem askerlikte yeni gelişme - Türkiye Haberleri - Radikal...... Umut fakirin ekmeği.
Ben de biraz nöbet tutayım dedim amma uykum daha baskın geldi sanırım
iyi ki bizleri askere almıyorlar
gerçekten çok iyi geldi bize çok özlemişiz birbirimizi doya doya hasrt gideriyoruz:))birde dün doğum günümdü bugün evlilik yıl dönümümüz ikisinde de yanımda olması daha güzel oldu:))kızlar böyle anlatıyorum filan ama size kötü olmuyor değil mi kendimi kötü hissediyorum anlattıkça askerleriniz uzakta ya ondan...niyetim sadece sevincimi paylasmak...
gerçekten çok iyi geldi bize çok özlemişiz birbirimizi doya doya hasrt gideriyoruz:))birde dün doğum günümdü bugün evlilik yıl dönümümüz ikisinde de yanımda olması daha güzel oldu:))kızlar böyle anlatıyorum filan ama size kötü olmuyor değil mi kendimi kötü hissediyorum anlattıkça askerleriniz uzakta ya ondan...niyetim sadece sevincimi paylasmak...
iyi ki bizleri askere almıyorlar
iyi ki tutmuyoruz :))) iyi ki de gitmiyoruz benim erkek arkadaşım tel. şokabildi şükür :))) cok sık gidiyor nöbete yada bana oyle geliyor .( sizinkiler tel. geçirebildi mi
evet canım benim nişanlımda tel. sokabildi.. nöbetleri sormaaa sanki koca kışlanın nöbetini sadece benim nişanlım tutuyorgünde 3 defa nöbeti olduğu zamanlar oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?