352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Iyi geceler kızlar üç dört gündür okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapamıyorum umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.biz eşimle birlikteyiz 4gün nasıl geçti hiç anlamadım 3 günümüz kaldı ve ben ilk kez ayrılacakmışız gibi hissetmeye başladım tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bizim kuzu da bende sıkıntı yapmaya başladık uzun birlikteliklerden sonra tekrar ayrı kalmak çok zor geliyor ama yinede çok iyi geldi bize bu izin inanın süreyi uzatmaya değer düşünüyorduk ama şimdi kesin karar verdik bütün iznimizi kullanıcaz inş.çünkü sadece biz değil. Paşamızda çok mutlu olduböyle böyle bitireceğiz inş su askerliği birkaç gün sonra iki haneli rakamlara düşüyoruz

Canım gözün aydın ne güzel eşin ile kocaman bir hafta birlikte sin tadını çıkar ayrılacağınız ani hıc düşünme... Bebiş de sevinmiş babası yanında diye eveu canım ne güzel bir kaç gün sonra sizin iki hanelilere düşecek ve allah'in izni ile bitec bu askerlik... Birbirinizi görmek çok iyi gelmiştir size....

Kızlaar nasılsınız? Bayram gelsin şafağımız azalacak dedim ama şimdi de hiç zaman geçmiyor Sanırım çalışmak en iyisi, çok sıkıldım ben. Sizler neler yapıyorsunuz?

senin şafağın azalmış canım evet zaman geçmiyor kasım gelsin artık 2 haneler düşmek istiyorummmmm

canım ayrılacağın zamanı düşünme tadını çıkar 12 gün izin mi kullanıyorsunuz siz

gerçekten çok iyi geldi bize çok özlemişiz birbirimizi doya doya hasrt gideriyoruz:))birde dün doğum günümdü bugün evlilik yıl dönümümüz ikisinde de yanımda olması daha güzel oldu:))kızlar böyle anlatıyorum filan ama size kötü olmuyor değil mi kendimi kötü hissediyorum anlattıkça askerleriniz uzakta ya ondan...niyetim sadece sevincimi paylasmak...

Canım benim öyle düşünme biz burada hem mutlu olduğumuz zamanları hem de mutsuzluklarımızi paylaşıyoruz... Ve senin mutluluğun bizi de sevindiriyor inşallah en yakın zamanda diğer arkadaşlar da askerleri ile görüşürler.
Ayy bu arada ne kadar güzel olmuş hem doğum günü hem evlilik yıl dönümü tek başına geçmemiş canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... Doğum günün de kutlu olsun canım

canım doğumgünün ve evlilik yıl dönümün kutlu olsun..ben mutlu oluyorum sizin için

iyi ki tutmuyoruz :))) iyi ki de gitmiyoruz benim erkek arkadaşım tel. şokabildi şükür :))) cok sık gidiyor nöbete yada bana oyle geliyor .( sizinkiler tel. geçirebildi mi

evet canım benim nişanlımda tel. sokabildi.. nöbetleri sormaaa sanki koca kışlanın nöbetini sadece benim nişanlım tutuyor günde 3 defa nöbeti olduğu zamanlar oluyor..

evet canım benim nişanlımda tel. sokabildi.. nöbetleri sormaaa sanki koca kışlanın nöbetini sadece benim nişanlım tutuyor günde 3 defa nöbeti olduğu zamanlar oluyor..

hiç sorma heralde o yüzden bu kadar sinir strestleri neyseki telefon sokunca daha rahat oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…