hiç sorma heralde o yüzden bu kadar sinir strestleri neyseki telefon sokunca daha rahat oldu .
Kısa dönem askerlikte yeni gelişme - Türkiye Haberleri - Radikal...... Umut fakirin ekmeği.
aynen öyle canım bu arada senin şafak kaç
https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx
kısa dönem askerliğin düşürülmesi için başlayan imza dilekçesini siz de imzalayın kızlar, yakınlarımıza da imzalatalım bi umut...
evet canım çok daha rahat oldu.. en azından sabahları günaydın mesajıyla güne başlıyorum
gunaydın hanımlar gecmıs bayramınız mubarek olsun bayramda gıremedım hıc..bayramda esımle gorustuk 2 gunduz carsıya cıktı cok ıyı geldıbayram gelsın azalacak dıyordum ama sımdı 90 gun var dıyorum nasıl gecırecegız acaba
günaydın canımmseninde geçmiş bayramın mübarek olsun.. ne güzel eşinle 2 gün geçirdiniz bende hep bayram geçsin az kalıyor diyip kendimi teselli ediyordum ama yok hala çooook var.. şimdi de ekim bitsin az kalacak diyorum
Kızlar nasılsınız nerelerdesiniz çok boş burası
aynen ben de ekım ve kasımın bıtmesını dort gozle beklıyorummm:18:
çok şükür ben iyiyim canım..sen nasılsın?? bayram geldi böyle oldu.. bi türlü kızları toparlayamadık
İyiyim canım ben de ama tatil bana yaramadı.. Çok sıkıldım zaman geçmiyor hiç. Şafak da hep aynı sankiMoral olsun diye 12 günü eksilttim yine daha bir güzel oldu şimdi
ayyy çok güzel olduyaa sanki çok şey istiyoruz şu 12 günü eklemesinler bari
Kızlaaaarrr yarın 70 gün olacak.. koskocaaa 70 gün geçmiş askerlerimizi göndereli...Umarım bundan sonrası daha da hızlı geçerr..
İyi akşamlar arkadaşlar... Nasılsınız bugün? Askerleriniz haftasonu iznine çıkmıştır inşallah görüşmüşsünüzdüre
İyiyim canım ben de ama tatil bana yaramadı.. Çok sıkıldım zaman geçmiyor hiç. Şafak da hep aynı sankiMoral olsun diye 12 günü eksilttim yine daha bir güzel oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?