352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın hanımlar gecmıs bayramınız mubarek olsun bayramda gıremedım hıc..bayramda esımle gorustuk 2 gunduz carsıya cıktı cok ıyı geldı bayram gelsın azalacak dıyordum ama sımdı 90 gun var dıyorum nasıl gecırecegız acaba

günaydın canımm seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.. ne güzel eşinle 2 gün geçirdiniz bende hep bayram geçsin az kalıyor diyip kendimi teselli ediyordum ama yok hala çooook var.. şimdi de ekim bitsin az kalacak diyorum

aynen ben de ekım ve kasımın bıtmesını dort gozle beklıyorummm:18:

çok şükür ben iyiyim canım..sen nasılsın?? bayram geldi böyle oldu.. bi türlü kızları toparlayamadık

İyiyim canım ben de ama tatil bana yaramadı.. Çok sıkıldım zaman geçmiyor hiç. Şafak da hep aynı sanki Moral olsun diye 12 günü eksilttim yine daha bir güzel oldu şimdi

Kızlaaaarrr yarın 70 gün olacak.. koskocaaa 70 gün geçmiş askerlerimizi göndereli... Umarım bundan sonrası daha da hızlı geçerr..

İyiyim canım ben de ama tatil bana yaramadı.. Çok sıkıldım zaman geçmiyor hiç. Şafak da hep aynı sanki Moral olsun diye 12 günü eksilttim yine daha bir güzel oldu şimdi

ayyy çok güzel oldu yaa sanki çok şey istiyoruz şu 12 günü eklemesinler bari

İyi akşamlar arkadaşlar... Nasılsınız bugün? Askerleriniz haftasonu iznine çıkmıştır inşallah görüşmüşsünüzdür e

Kızlaaaarrr yarın 70 gün olacak.. koskocaaa 70 gün geçmiş askerlerimizi göndereli... Umarım bundan sonrası daha da hızlı geçerr..

Amin canım inşallah. Askerlerimiz döner de daha mutlu zamanlarımız olur onlarla...

Zey11 canım sen ne iş yapıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…