iyi akşamlar canım.. ben yarın görüşeceğim inşallahhh
Zey11 canım sen ne iş yapıyordun?
Avukatım canım ben..
Canım şimdiden gözün aydın.... Seni yarın daha mutlu görürüz o zaman
Himm allah allah kolaylık versin canım. Zor bir meslek galiba...
gunaydın hanımlar gecmıs bayramınız mubarek olsun bayramda gıremedım hıc..bayramda esımle gorustuk 2 gunduz carsıya cıktı cok ıyı geldıbayram gelsın azalacak dıyordum ama sımdı 90 gun var dıyorum nasıl gecırecegız acaba
Sağol canım evet zor yanları var her meslek gibi ama mesleğimi seviyorum canım mutluyum o yüzdenSen ne iş yapıyorsun canım ?
inşallah canım çünkü bu hafta çoooook sıkıldım
Tabi canım sevmeden yapılmaz galiba bir meslekömrümüzü veriyoruz çünkü... Ben de inşallah edebiyat öğretmeni olacağım canım
Bayram olması ve nişanlınin yanında olmaması senin canını sıkmışti baya :-( :-( ama inşallah yarın bütün moralin düzelir canım
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşüninşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşünbundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi
evet canım eşimle geçecek inşallahnişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın [/QUOT
Ha ha çok güzel demişsin canımsensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış
evet canım eşimle geçecek inşallahnişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın [/QUOT
Ha ha çok güzel demişsin canımsensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış
şu anda özlem olduğu için gerçekten diğer odaya gitmesine bile izin vermeyebilirimevlendiğimizde işler değişir mi bilemiyorum..
şu anda özlem olduğu için gerçekten diğer odaya gitmesine bile izin vermeyebilirimevlendiğimizde işler değişir mi bilemiyorum..
Bunu evli arkadaşlara sormak gerekir galibabana kalsa ben de izin vermem yani benden ayrı başka odaya gitsin
Bunu evli arkadaşlara sormak gerekir galibabana kalsa ben de izin vermem yani benden ayrı başka odaya gitsin
hep onlar mı bizi sıkacak, birazda biz onları sıkalım
slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz
slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz
slm canım.. en iyisini yapıyorsun.. zaten onca zaman ayrı kalıyoruz, onlar başka odaya giderken peşlerinden gitmeye de hakkımız olsun yani
hep onlar mı bizi sıkacak, birazda biz onları sıkalım
galiba biz onları bazen daha mi çok sıkıyoruz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?