352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun. Bu arada gözün aydın eşinle iki gün görüşmüşsün gündüz bile olsa onunla olmak iyi gelmiştir sanırım size...

Sağol canım evet zor yanları var her meslek gibi ama mesleğimi seviyorum canım mutluyum o yüzden Sen ne iş yapıyorsun canım ?

Tabi canım sevmeden yapılmaz galiba bir meslek ömrümüzü veriyoruz çünkü... Ben de inşallah edebiyat öğretmeni olacağım canım

Bayram olması ve nişanlınin yanında olmaması senin canını sıkmışti baya :-( :-( ama inşallah yarın bütün moralin düzelir canım

inşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim

inşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşün bundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi

Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşün bundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi

evet canım eşimle geçecek inşallah nişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…