slm canım.. en iyisini yapıyorsun.. zaten onca zaman ayrı kalıyoruz, onlar başka odaya giderken peşlerinden gitmeye de hakkımız olsun yani
evet zaten yeterince ayrı kaldık... Ben nereye o oraya... Eşim nereye ben oraya ama sonra benden sıkılmasin
galiba biz onları bazen daha mi çok sıkıyoruz ne
yok canım yaaa.. şu 70 gündür beni öyle sıkıyor ki elinde olsa nefes alma dicek.. ben ne kadar sıkarsam sıkayım o konuda onun eline su dökemem
slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz
tamam canım ben de kesin sizin gibi olurum
evet zaten yeterince ayrı kaldık... Ben nereye o oraya... Eşim nereye ben oraya ama sonra benden sıkılmasin
yok canım sıkılmazlar.. sıkılırlarsa ayıp ederlerbiz 170 gün bekleyelim onlar ilgimizden sıkılsın yok daha nelerr
Bunu evli arkadaşlara sormak gerekir galibabana kalsa ben de izin vermem yani benden ayrı başka odaya gitsin
İzin vermek durumunda kalınsa da açıkçası ben eşimi yanımdayken başka odada olduğunda dahi özlüyordum. O dönemleri düşününce askerlik sürecini epey kolay geçiriyorum :)
yok canım sıkılmazlar.. sıkılırlarsa ayıp ederlerbiz 170 gün bekleyelim onlar ilgimizden sıkılsın yok daha nelerr
Canım benim üç yüz gün :-( ve bunun öncesinde altı yıl var :-( sürekli hasret ile geçti benim sevgim :-(
iyi akşamlar arkadaşlar hatta geceler :) Nasılsınız? Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram telaşından giremedim. Askerleriyle görüşenler olmuş.Onlar adına çok sevindim. Benim için bayramın sadece telaşı vardı onun dışında hiç bayram gibi değildiSanırım bizim için bayram ocak sonunda olacak.
İzin vermek durumunda kalınsa da açıkçası ben eşimi yanımdayken başka odada olduğunda dahi özlüyordum. O dönemleri düşününce askerlik sürecini epey kolay geçiriyorum :)
:-( ben de hep özlem ile geçirdim o yüzden bu askerlik hem iyi hem de kötü oldu benim için :-( ama yine de askerlik olması insanı strese sokuyore
Canım benim üç yüz gün :-( ve bunun öncesinde altı yıl var :-( sürekli hasret ile geçti benim sevgim :-(
canım senin için çooook zordur.. inşallah sizde hayırlısıyla yuvanızı kurup hep bir arada olursunuz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar keyifler nasıl şafak yavaş yavaş geçiyor bayramda geldi geçti
Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada
Hayırlı akşamlar arkadaşlar keyifler nasıl şafak yavaş yavaş geçiyor bayramda geldi geçti
Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada
Bende iyiyim canım çok şükür daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bazen ruh gibi dolanıyorum evde öyle ya da böyle geçiyor zamanSevgilimden ayrı iyi olmaya çalışıyorum canımsende keyifler nasıl?
Evet hıc deme baya yavaş ilerliyor şafak...
Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun canım.
hayırlı akşamlar canım.. seninde geçmiş bayramın mübarek olsunkeyifler burada takıldığım sürece iyi.. ama kimseler yokken depresyonlara giriyorum
Bende iyiyim canım çok şükür daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bazen ruh gibi dolanıyorum evde öyle ya da böyle geçiyor zaman
Eşim bayramdan iki gün önce geldi iki gün kaldı arefe günü gitti o gittikten sonra bende de bir depresyon havası oldu:18:Ne kadar zor beklemek tek ayrılığımız askerlik olur inş.
:-( ben de hep özlem ile geçirdim o yüzden bu askerlik hem iyi hem de kötü oldu benim için :-( ama yine de askerlik olması insanı strese sokuyore
Gerçekten öyle. Çok şükür rahatlar aslında tehlike anlamında yani. Ama günde iki üç nöbet, bazen gecelere kadar yazı işleri, zaten zayıf olan eşimin yemekleri yiyememesi vs bile yeterince üzüyor beni.
Benim sevgilim biraz daha farklı canım sizin askerlerinizden :-( çünkü eğitimleri biraz farklı bazen ağır :-( dediğin gibi yemekler bizde de sıkıntı yiyemiyor :-(
evet biliyorum canım. inan şafağını her gördüğümde Allah kolaylık versin çabucak kavuştursun diye dua ediyorum sana. Rabbim askerine de kolaylık sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?