352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar arkadaşlar hatta geceler :) Nasılsınız? Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram telaşından giremedim. Askerleriyle görüşenler olmuş.Onlar adına çok sevindim. Benim için bayramın sadece telaşı vardı onun dışında hiç bayram gibi değildi Sanırım bizim için bayram ocak sonunda olacak.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar keyifler nasıl şafak yavaş yavaş geçiyor bayramda geldi geçti
Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada

Hayırlı akşamlar arkadaşlar keyifler nasıl şafak yavaş yavaş geçiyor bayramda geldi geçti

Sevgilimden ayrı iyi olmaya çalışıyorum canım sende keyifler nasıl?
Evet hıc deme baya yavaş ilerliyor şafak...
Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun canım.

hayırlı akşamlar canım.. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun keyifler burada takıldığım sürece iyi.. ama kimseler yokken depresyonlara giriyorum

Sevgilimden ayrı iyi olmaya çalışıyorum canım sende keyifler nasıl?
Evet hıc deme baya yavaş ilerliyor şafak...
Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun canım.
Bende iyiyim canım çok şükür daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bazen ruh gibi dolanıyorum evde öyle ya da böyle geçiyor zaman
hayırlı akşamlar canım.. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun keyifler burada takıldığım sürece iyi.. ama kimseler yokken depresyonlara giriyorum

Eşim bayramdan iki gün önce geldi iki gün kaldı arefe günü gitti o gittikten sonra bende de bir depresyon havası oldu:18:Ne kadar zor beklemek tek ayrılığımız askerlik olur inş.

Evet birlikte zaman geçirdikten sonra ayrılınca insan ruh gibi olup depresyona giriyor :-( amin canım inşallah tek ayrılıklar bu olur.

:-( ben de hep özlem ile geçirdim o yüzden bu askerlik hem iyi hem de kötü oldu benim için :-( ama yine de askerlik olması insanı strese sokuyor e

Gerçekten öyle. Çok şükür rahatlar aslında tehlike anlamında yani. Ama günde iki üç nöbet, bazen gecelere kadar yazı işleri, zaten zayıf olan eşimin yemekleri yiyememesi vs bile yeterince üzüyor beni.

Kızlar sizce düşer mi bu askerlik süresi Rabbim acısın bizlere de düşsün İnşallah tez vakitte kavuşalım sevdiklerimize

Benim sevgilim biraz daha farklı canım sizin askerlerinizden :-( çünkü eğitimleri biraz farklı bazen ağır :-( dediğin gibi yemekler bizde de sıkıntı yiyemiyor :-(

Benim sevgilim biraz daha farklı canım sizin askerlerinizden :-( çünkü eğitimleri biraz farklı bazen ağır :-( dediğin gibi yemekler bizde de sıkıntı yiyemiyor :-(

evet biliyorum canım. inan şafağını her gördüğümde Allah kolaylık versin çabucak kavuştursun diye dua ediyorum sana. Rabbim askerine de kolaylık sabır versin.

evet biliyorum canım. inan şafağını her gördüğümde Allah kolaylık versin çabucak kavuştursun diye dua ediyorum sana. Rabbim askerine de kolaylık sabır versin.

Allah razı olsun canım benim. İnşallah ben de sizler gibi yüzlü günleri göreceğim inşallah. Amin canım amin bütün askerlerimiz rahat bir askerlik yapıp gelirler inşallah yanlarımıza.

Yarın eşmi yanıma gelecek bır günlüğüne âma ıcımde bı sıkıntı var kendımız cok garıp hıssedıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…