Ben bayramdan sonra sanırım iyice depresyona girdim. Önceden çok neşeli yerinde duramayan biriyken şimdi konuşmak dahi hoş gelmiyor.
Çalışmayı, okulu, öğrencilerimi çok severken Nisan'dan beri evdeyim. Ve daha Eylüle kadar da evde olacağımKızımı büyütecek olmak çok iyi hissettirse de evde olmaya alışkın değilim ve bu beni bazen çok geriyor. Bununla birlikte hamilelik ve doğum sonrası kendini yitirmiş hormonların etkisiyle reklama bile duygusallaşan, her söze harekete alınan bir kişiliğe döndüm. Üstüne eşimin yanımda olmayışı, evimizden uzak düzensiz bir hayat yaşıyor olmak tuz biber oldu iyice sanırım. Ve bu durum bende olumsuz etki yapıyor. Sütüm azalmaya başladı. Kızımı ihmal etmiyorum onunla ilgileniyorum ama onun dışında hiçbir uğraşım yok. Önceden kitap okumadan duramazdım. Sürekli bir meşgalem olurdu. Ama şimdi hep uyumak istiyorum
Konuyla çok ilgisi yok kusura bakmayın kızlar ama yazınca rahatlayacakmışım gibi geldi.
Ben bayramdan sonra sanırım iyice depresyona girdim. Önceden çok neşeli yerinde duramayan biriyken şimdi konuşmak dahi hoş gelmiyor.
Çalışmayı, okulu, öğrencilerimi çok severken Nisan'dan beri evdeyim. Ve daha Eylüle kadar da evde olacağımKızımı büyütecek olmak çok iyi hissettirse de evde olmaya alışkın değilim ve bu beni bazen çok geriyor. Bununla birlikte hamilelik ve doğum sonrası kendini yitirmiş hormonların etkisiyle reklama bile duygusallaşan, her söze harekete alınan bir kişiliğe döndüm. Üstüne eşimin yanımda olmayışı, evimizden uzak düzensiz bir hayat yaşıyor olmak tuz biber oldu iyice sanırım. Ve bu durum bende olumsuz etki yapıyor. Sütüm azalmaya başladı. Kızımı ihmal etmiyorum onunla ilgileniyorum ama onun dışında hiçbir uğraşım yok. Önceden kitap okumadan duramazdım. Sürekli bir meşgalem olurdu. Ama şimdi hep uyumak istiyorum
Konuyla çok ilgisi yok kusura bakmayın kızlar ama yazınca rahatlayacakmışım gibi geldi.
CNm seni okurken beni yazmissin dedim Rabbim ins yavrularimiz icin su kisa donem suresini azaltsa yada bize sabir versin zamanin gecmesini anlamayalim
Slm kizlar bir depresifte benim bu ara icim slklliyor bir garip hallerdeyim gunler azaldikca daha cabuk gecer diyirdum ama zaman durdu benim icin daha Yeni gorustuk gorusmeyen arkadaslarima haksizlik etmek istemem ama boyle daha Zor oldu kokusunu duyup ayrilmak... Nerdeyse sigara tiryakisi olcam kendimi taniyamiyorum belki evim den de uzagim oda etken kpss calismm lazim uzmanlik icin esim gelmeden ona da bakacak arzu istek yok;(;(
canım senin için her şey çok fazla üst üste gelmiş.. Allah güç kuvvet versin.. bırakma kendini minicik evladın var.. inşallah hayırlısıyla tez zamanda geçecek günler herkes sevdiğine kavuşacak
Yarın eşmi yanıma gelecek bır günlüğüne âma ıcımde bı sıkıntı var kendımız cok garıp hıssedıyorum,
amin canım hepimize inşllah.. Çok da polyannayım bu ara :) hesap yaparken çabucak bitiriyorum günleri. "yarın askerim geliyor" diye yazacağız inşallah..
inşallah canım inşallah.. hesaplarla askerliği bitirmesek şafağın bitmeye niyeti yok
öyle ama biz daha inatçıyız :). iki gün sonra iki basamağa düşeceğiz. sonra plakalar ve sonra bittiiiiiiiiiiiiiiii diyeceğiz :)
yenecez seni şafak panosuuuuu
asker psikolojisine iyice girdik haa gece gece savaşa bile girdik :)
bizimkiler bu kadar depresif değildir haa askerde olan onlar çıldıran biziz
eee onlara alttan al alttan al göçen biz olduk :)
veeeeee şafağımız 1 gün daha attı kızlaaarrrr
evet yaa neler çekiyoruz haa.. keşke askere biz gitseydik
canım eşin daha gelmeden gidişini mi düşünüyorsun ki için sıkıldı :44:
onların işi de zor öyle olmasa alttan alır mıyız hiç :) merak etmiyor değilim acaba özlemek mi daha zor orada olmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?