352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Maalesef evet daha gelmeden aksam gıdecegını düşündükce aglıyorum

canım düşündüğüm şeye bak.. eşin gelecek ne güzel işte o 1 günün tadını çıkarın şimdiden gidişini düşünme.. bol bol hasret giderin her saniyeyi dolu dolu yaşayın

senin şafak 12 gün olmadan herhalde canım? pek bir güzel :) eksiliyor şükür yavaş olsa da

Evet canım sonra eklicem 12 günü Eksiltmek için neler yapıyorum ama anca bu kadar oldu Herkes gibi bana da bu aralar zaman geçmiyor.. Özlem gittikçe artıyor sabrımız azalıyorr sanırım

bence özlemek daha zor onlar orda bir yoğunluk içindeler bir şekilde zaman geçiyor ama biz her an düşünüyoruz , merak ediyoruz , bekliyoruz bu daha zor gibi

Öyle düşününce bence de özlemek daha zor. ama öte yandan onların tüm hayatları kısıtlandı. telefonu kullanmaları bile büyük bir lüks. Daha çok kişi özlüyorlar. yeme içme temizlik hep sorun. vs vs. Böyle düşününce daha bir üzüldüm yaa Galiba her ikiside çoooooooooooooook zor. Bak yine girdim depresyona ne güzel çıkmıştım sayende :)

Evet canım sonra eklicem 12 günü Eksiltmek için neler yapıyorum ama anca bu kadar oldu Herkes gibi bana da bu aralar zaman geçmiyor.. Özlem gittikçe artıyor sabrımız azalıyorr sanırım

Bizimkilere bak mutlu ol :) İnşallah düşer o 12 günde şafağın böyle olur. Galiba öyle. zaman ilerledikçe daha çok özlüyoruz özledikçe zaman yavaşlıyor. Birde bayramın hatrı sayılır etkisi var bende..

dur canım dur girme depresyona falan canım biraz zorluk yaşasınlar ki kıymetimizi anlasınlar.. bir daha üzmesinler , kırmasınlar , kızdırmasınlar

dur canım dur girme depresyona falan canım biraz zorluk yaşasınlar ki kıymetimizi anlasınlar.. bir daha üzmesinler , kırmasınlar , kızdırmasınlar

diye diye girecem sonunda Allah korusun tövbe tövbe :) Aslında o bizde işe yaradı. Eşim buradayken göremediği hatalarını farketti askerlik sayesinde. Bazen kötü olup biraz daha kalsa diyesim bile geliyor :) Siz nişanlıydınız değil mi?

evet canım nişanlıyız.. nasip olursa mayısta bizde evliler kervanına katılacağız aynen canım nişanlımda askere gittikten sonra bazı hatalarını görüp özür diledi.. bir bakıma iyi oldu yani iyice olgunlaşıyorlar

ben gidişini düşünüp korkunca görüşmeye cesaret edemedim ama siz ne güzel karar vermişsiniz morfistanın dediği gibi birlikte olacağınız bir saat bile olsa tadını çıkar eşinle olmanın. Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz de doping gibi gelir sonrası için

Evlilik öncesi çok daha iyi olmuş sizin için hem askerliği aradan çıkarması hem hatalarını farketmesi. Çok güzel bir evliliğiniz olur inşallah..

Evlilik öncesi çok daha iyi olmuş sizin için hem askerliği aradan çıkarması hem hatalarını farketmesi. Çok güzel bir evliliğiniz olur inşallah..

çok sağol canım inşallah.. Allah'ım sizin yuvanızı da sonuna kadar mutlu , huzurlu , sağlıklı eder inşallah..

bende safagimi seninki gibi duzenliycem cnmm cok Mutlu oluyorum gorunce

Ins cnm ya görünce ayrılması cok zor gelıyor cok yakınımda ama sankı cok uzakta ,ılk defa bu kadar ayrı kaldık bı an önce bıtsın artık

Evet ama gerçek şafak sizinkiler ben kendimi kandırıyorum böyle avutuyorum daha doğrusu İnşallah düşer canım

!Bugün buraya bir sey olmuş sanki. :18: nden hıc kim:se gelmedi ki

Ins cnm ya görünce ayrılması cok zor gelıyor cok yakınımda ama sankı cok uzakta ,ılk defa bu kadar ayrı kaldık bı an önce bıtsın artık
anlıyorum canım sanırım bugün görüşecektiniz. umarım çok güzel geçmiştir gününüz. Bitecek inşallah biraz daha sabredelim...

Evet ama gerçek şafak sizinkiler ben kendimi kandırıyorum böyle avutuyorum daha doğrusu İnşallah düşer canım
:) inşallah düşer..
!Bugün buraya bir sey olmuş sanki. :18: nden hıc kim:se gelmedi ki

evet kimsecikler yok. tatilin son günü herkes değerlendiriyor galiba :)

TSK edlerim cnm cok güzel gectı yapışık ıkız gıbı dolaştık cok zor geldı gıdınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…