bir sonraki gelişinde hiçbir yere gitmesin inşallah :)
Kızlar günaydıınnn
Günaydın kızlar nasılsınız? bayram nasıl geçti? bazı arkadaşların 100 den aşağı düşmüş :) ne güzel
günaydın canım.evet benimde düşsün artık.arkadaşımın düğünü vardı haftasonu üşüttüm sanırım biraz rahatsızım sen nasılsın
Günaydın kızlar nasılsınız? bayram nasıl geçti? bazı arkadaşların 100 den aşağı düşmüş :) ne güzel
gunaydın canım bayram bayram gıbı degıldıesımle 2 gun carsı ıznınde bırlıkteydık ama sonrası cok kotuydu nasıl gececek bu zaman offf offff..esınle guzel hasret gıdermıssınızdır canım ne guzel
Bizim çok şükür iyi geçti canım birlikte olmak iyi geldi ama tekrar ayrılık kötüydü çok zor ama yinede daha iyiyim bak 100 den düşücez artık az kaldı sen düştün zatende :) normalde ocak sonunda bitiyor ama eşim 7 gün izin kullandı ondan şubat ,sizin ocak sonunda biticek eşimin yol izni verdiler 2+2 şubat 7de biticek ama yine 2 gün yol vericekler 5inde bitiyor inşallah. Senin neden kötüydü canım?
esımı gormek cok guzeldı tabı de kızımı goturemedım o babasını gormedı oyuzden bayram gıbı gelmedı demek ıstedım.. evcı ıznımız yoktu aksam 6 da teslım oldu ben yalnız kaldım sabah yanıma geldı esım ama aynı sehırde yalnız kalmak cok uzdu benıevet ayrılık cok zor ama bıraz hasret gıderdık en azından artı 12 gun umarım eklenmez canım ya daha cıkıs tarıhlerı bellı degıl benım hala umudum var
Komutanından dolayı demi çok sinir gerçekten ya Allah onları bildiği gibi yapsın.eşimde anlatıyor acemiden sonra ayrıldığı arkadaşlarından dayak yiyenler varmış ustada şuan almışlar onları ordan ama adam psikopatmış Allah yardımcıları olsun.Bitsin artık hepimiz kavuşalım
Nerdesinizz kızlaaaaaaaaarrrr, bugün nöbet sırası bende sanırım:)
ben burdayım elimde mendil gözümde yaş:2:bu izin işi iyi mi kötü mü bilemedim ben bir hafta önce napıyordum unuttum nasıl vakit geçiyordu bilmiyorum
Canım dağıtım izninde aynı şeyleri yaşamıştım.. 1 haftada anca kendime gelebilmiştimAma ozaman daha yolun başındaydık.. Üzme kendini lütfen.. Sabrederek bitiricez bu günlerii inşallah, güçlü olmalıyız onlar bizden daha kötü durumda.. Bizde tersi oluyor ama biz onlara moral vermeliyiz. Üzülmek, ağlamak yok lütfen Mutlu sona ne kaldı şurdaaa
Ilk birkaç gün sıkıntılı geçecek gibi ama daha çabuk toparlanırım inş.ilk zamanlar gibi olmaz.....ben eşime öyle çok nazlanıyorum ki sanki asker o değil benim:)akşamdan beri gözlerim şişti yaya bide oğluma hissettirmesek için gizli gizli ağladım....inş bi gün bunları hatırlayıp gülücezz anı olarak kalacak hepsi bize:)bu arada mutlu son a gercekten az kaldı iki hafta sonra yarılmış olucaz süreyiCanım dağıtım izninde aynı şeyleri yaşamıştım.. 1 haftada anca kendime gelebilmiştimAma ozaman daha yolun başındaydık.. Üzme kendini lütfen.. Sabrederek bitiricez bu günlerii inşallah, güçlü olmalıyız onlar bizden daha kötü durumda.. Bizde tersi oluyor ama biz onlara moral vermeliyiz. Üzülmek, ağlamak yok lütfen Mutlu sona ne kaldı şurdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?