canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedim
selam canım.. çok şükür bugün saat 3 buçuk itibariyle çok daha iyiyim..o geçen 2 buçuk gün yüzünden ömrümden ömür gitti.. neyse ki beyefendi daha fazla beklemeden aradı.. askerlik bitene kadar dişimi sıkacağım hele bi gelsin çok fena intikam alacağım
ah kıyamam sana biliyorum ben o durumu insanın nefesi kesiliyormuş gibi oluyor ama iyi dayanmışsın 2 buçuk gün ben olsam o hatalı bile olsa dayanamaz arardım dilerim bu son tatsızlık olur çünkü yıpratıyor bole şeyler ama benden sana bir ark.tavsiyesi hiç bir şey saklama ve en ufak şeyi bile söyle çünkü sonradan duyunca yada söyleyince inanmıyorlar erkekler bole işte
ya varya nişanlılık süper bişey tamam evlilikte güzel ama bitek eşinle evlenmiyosunki zor çok zor ele karışmak çooookkk zorr
canım kendimi tutmak zor oldu ama tuttum işte.. hatasını anlamasını istedim çünkü hiç bir kabahatim yok.. başka bir mevzu olsaydı anlatırdım da bu sapık işi olunca vereceği tepkiyi tahmin edebiliyordum ama bu kadar büyüyeceğini hiiiiç düşünmemiştim...şok oldum resmen.. inşallah son tatsızlık olur.. valla düğüne sağ salim ulaşabilirsek ne mutlu bize
Haklısın canım şimdi kardeşlerim basta olmak üzere etrafındaki bütün genclere diyorum askere gitmeden evlenmeye kalkarsanız ilk engel benım önünüzde diye)evllilik değil aslında zor olanda ah bi aileler karışmasa sıkıntı yaşatmasa......
büyüklerimiz hep hayır işi uzatılmaz derler haklılar gelince hemen yapın düğünü gerçekten şeytan çok uğraşıyo
canım kendimi tutmak zor oldu ama tuttum işte.. hatasını anlamasını istedim çünkü hiç bir kabahatim yok.. başka bir mevzu olsaydı anlatırdım da bu sapık işi olunca vereceği tepkiyi tahmin edebiliyordum ama bu kadar büyüyeceğini hiiiiç düşünmemiştim...şok oldum resmen.. inşallah son tatsızlık olur.. valla düğüne sağ salim ulaşabilirsek ne mutlu bize
Aman canım sen bilirsin ama bendede herseyi anlat normalde kızmadıgı seyleri bile...test edildi onaylandı işe yarıyorinşallah bundan sonra böyle bir sıkıntı yasamazsın anlattım ya çok ii biliyorum bu durumları tek olumlu tarafı sonrasında daha çok bağlanıyorsun birbirine
iyi yapmışın nerde kalcağımız bile problem oluyor ya ama gerçekten yine diyorum ele karışmak zor
aradığında dışarıdaydım.. beni hiç konuşturmadı hemen başladı sormaya nerdesin kimlesin ne zaman eve gideceksin.. ahh dedim bu adam hiç değişmeyecek
ilahi sen güldürdün beni. Hepsi öyle İnan...
iyi akşamlar kızlar bugün normale döndük gibi :)
çok şükür ben normale döndüm.. çene çalmayı özlemişim
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..
Arkadaşlar ben birşey soracağım özellikle kendi evinde kalmayan evli arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ya ben acayip boşa zaman harcıyorum. Kızımla ilgilenmek dışında yaptığım faydalı hiçbirşey yok resmen. Eşimi, düzenimi özledikçe hiçbir şeyden tat almıyorum. Neredeyse zamanımın tamamını nette geçiriyorum. Sonra bu durum canımı sıkıyor ve ben kısır döngüye giriyorum iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?