352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ah kıyamam sana biliyorum ben o durumu insanın nefesi kesiliyormuş gibi oluyor ama iyi dayanmışsın 2 buçuk gün ben olsam o hatalı bile olsa dayanamaz arardım dilerim bu son tatsızlık olur çünkü yıpratıyor bole şeyler ama benden sana bir ark.tavsiyesi hiç bir şey saklama ve en ufak şeyi bile söyle çünkü sonradan duyunca yada söyleyince inanmıyorlar erkekler bole işte

ya varya nişanlılık süper bişey tamam evlilikte güzel ama bitek eşinle evlenmiyosunki zor çok zor ele karışmak çooookkk zorr

canım kendimi tutmak zor oldu ama tuttum işte.. hatasını anlamasını istedim çünkü hiç bir kabahatim yok.. başka bir mevzu olsaydı anlatırdım da bu sapık işi olunca vereceği tepkiyi tahmin edebiliyordum ama bu kadar büyüyeceğini hiiiiç düşünmemiştim...şok oldum resmen.. inşallah son tatsızlık olur.. valla düğüne sağ salim ulaşabilirsek ne mutlu bize

ya varya nişanlılık süper bişey tamam evlilikte güzel ama bitek eşinle evlenmiyosunki zor çok zor ele karışmak çooookkk zorr

Haklısın canım şimdi kardeşlerim basta olmak üzere etrafındaki bütün genclere diyorum askere gitmeden evlenmeye kalkarsanız ilk engel benım önünüzde diye)evllilik değil aslında zor olanda ah bi aileler karışmasa sıkıntı yaşatmasa......

büyüklerimiz hep hayır işi uzatılmaz derler haklılar gelince hemen yapın düğünü gerçekten şeytan çok uğraşıyo

iyi yapmışın nerde kalcağımız bile problem oluyor ya ama gerçekten yine diyorum ele karışmak zor

büyüklerimiz hep hayır işi uzatılmaz derler haklılar gelince hemen yapın düğünü gerçekten şeytan çok uğraşıyo

ben nişanlanmayı istememiştim..askere git gel öyle nişanlanalım ardından da düğünü yaparız demiştim nişanlım kabul etmemişti..yok öyle olmaz benim aklım sende kalır demişti.. çok çok zorladı bende kabul ettim.. ama çok doğru şeytan çok fazla uğraşıyor telefona takılan sapık yüzünden nişanın atılabileceği fikri ne kadar saçma.. nasip olursa geldikten 3 buçuk ay sonra düğünü hayırlısıyla yapacağız inşallah..

Aman canım sen bilirsin ama bendede herseyi anlat normalde kızmadıgı seyleri bile...test edildi onaylandı işe yarıyorinşallah bundan sonra böyle bir sıkıntı yasamazsın anlattım ya çok ii biliyorum bu durumları tek olumlu tarafı sonrasında daha çok bağlanıyorsun birbirine

aradığında dışarıdaydım.. beni hiç konuşturmadı hemen başladı sormaya nerdesin kimlesin ne zaman eve gideceksin.. ahh dedim bu adam hiç değişmeyecek

Arkadaşlar ben birşey soracağım özellikle kendi evinde kalmayan evli arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ya ben acayip boşa zaman harcıyorum. Kızımla ilgilenmek dışında yaptığım faydalı hiçbirşey yok resmen. Eşimi, düzenimi özledikçe hiçbir şeyden tat almıyorum. Neredeyse zamanımın tamamını nette geçiriyorum. Sonra bu durum canımı sıkıyor ve ben kısır döngüye giriyorum iyice.

canım biliyodum arayacağını çok sevindim aranızın düzelmesini çünkü zor gerçekten yaşamayan bilemez.inşallah birdaha olmaz canım aynı durum

ben çok mutluyum nişanlım bugün çarşı iznindeydi azda olsa görebildim onu ikimiz içinde çok iyi geldi moral oldu artık 15 gün yeter bu moral:)yüzünü görmek bile dünyalara bedel

canım ben bekarım ve çalışıyorum başka birşey yapmıyorum nişanlım askerdeyken yapıcak birşeyler olur diyordum ama canım hiçbişey istemiyor izin günlerimde gezmek bile gelmiyor içimden kitap aldım kitap okumak istemiyorum hiç tadım tuzum kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…