Düşününce durumunu tahmin edebiliyorum canım. Başkalarının yanında kalınca bana sanki tatile gelmişiz eşim dışarı çıkmış da akşam eve gelecekmiş gibi geliyor çoğu zaman. İyi oluyor bu. Bi gelseler hayırlısıyla...Kızlar ben evimdeyim düzenim hemen hemen hiç bozulmadı Kv lerler aynı binadayız ama ben evimden soğudum eşim askere gidince giresim gelmiyor yalnız kaldığımda kötü oluyorum ve hiç birşey yapamıyorum ne kitap ne de başka birşey hiç birşey gelmiyor içimden kendimi saldım iyice tabii ki sizin durumunuzdan iyi syılır ama eşim yokken ev bomboş anlamsız sanki.....Rabbim hayırlısıyla tez zamanda onları bize ve evlerine kavuştursun inş.
kesinlikle buraya yazınca daha iyi geçiyor zaman sanki. Gün geçtikçe özlem de artıyor. Aynı dilden konuşan insanlarla muhabbet etmek iyi oluyor.susmak yok kızlar..yoksa bu askerlik bitmez..biz onlardan daha dertliyiz..
sağol canım benim.. ayağım iyi geldiyse sevindim.. bu asker bekleme işi git gide zorlaşıyor.. burada daha da aktif olmamız lazım :18:
Ayy erik çok imrendim sana maşallah. Güleyim de başıma gelsin :) Dün karar verdim toparlayam kendimi. Konuşma konusunda ise Allahtan duygularımı saklamayı iyi beceriyorum. Eşimle konuşurken o kadar rahat konuşuyorum ki bir ara "sen beni özlemiyorsun" diye tavır yapıyordu bana :) Onların orada en çok morale ve bizim iyi olmamıza ihtiyaçları var..Herkes bunalımda arkadaşlar neler oluyor böyle çok şükür sağlıklıyız askerler iyi... kendinize uğraş bulun bende eşim ilk gittiğin de bunalıma girdim çünkü yalnız kaldım burada ne ailem var ne akrabam 1,5 yıldır buradayım bir kaç arkadaşım var sadece onlarda sürekli benimle olamaz ki kendime uğraş buldum spora gidiyorum, kitap okuyorum, yabancı dizi izliyorum zaten çalışıyorum öyle yada böyle geçiyor zaman sabredin siz böyle olunca sesinize de yansıyor askerlerde üzülüyor ben telefonda konuşurken genelde gülüyorum espri yapıyorum. yoksa geçmez zaman kendinize de işkence yapmayın eşinize nişanlınıza sevgilinize de :)
Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglummoralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini .... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da
Canım oğluna çok geçmiş olsun. Kolayca atlatırsınız inşallah. Ben kapris de yapamıyorum herşeyi içimde yaşıyorum. Kıyamıyorum kimseye çok üzülüyorlar çünkü birazcık yüzüm asılsa. Buraya yazarak rahatlıyorum bende :) Bitecek inşallah şafak. "Ben askerime kavuştum darısı başınıza" yorumlarıyla dolacak sayfa :)Babasi gelince olacak kizlar izin alayim dedi esim ama kendi evimde olmak istiyorum ocak ayina bekleyelim
Orada karakter değiştiriyorlar canım. Ki senin askerin için daha zor geçiyor. Kötü şeyler geitrme aklına iyi düşün iyi olsun. Birazcık ilgi içinde yapıyorlar bence.Arkadaşlarr canım çok sıkkınbilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana
Anladım canım iki günün daha tadını çıkar o zaman :) Ben şuan ücretsiz izindeyim çalışmıyorum. Sınav için Allah kolaylık versin.eşim pazara teslim olacak sen şimdi çalışıyomusun ben çalışmıyorum kpss den sonra iş arayacam işte
kızlar merhaba hepinize :)) nişanlımın gideceği yer belli oldu Kasım 04 te teslim acemilikte usta birliğide Denizli jandarma olarak gidiyo kısa dönem.. aranızda burada eşi nişanlısı sevgilisi olan varmı kızlar nedir nasıl bi yerdir?
Canım oğluna çok geçmiş olsun. Kolayca atlatırsınız inşallah. Ben kapris de yapamıyorum herşeyi içimde yaşıyorum. Kıyamıyorum kimseye çok üzülüyorlar çünkü birazcık yüzüm asılsa. Buraya yazarak rahatlıyorum bende :) Bitecek inşallah şafak. "Ben askerime kavuştum darısı başınıza" yorumlarıyla dolacak sayfa :)
Orada karakter değiştiriyorlar canım. Ki senin askerin için daha zor geçiyor. Kötü şeyler geitrme aklına iyi düşün iyi olsun. Birazcık ilgi içinde yapıyorlar bence.
Anladım canım iki günün daha tadını çıkar o zaman :) Ben şuan ücretsiz izindeyim çalışmıyorum. Sınav için Allah kolaylık versin.
Canım gözünüz aydın... Şimdiden allah kavuştursunhayırlı tezkereler olsun inşallah...
Benim bildiğim kadarıyla buradaki arkadaşlar arasında yok denizli olan canım....
iyiyim kuzum asker ile uğraşıyoruz dersler falan sen nasılsın nasıl gidiyo
canım hangimizin askeri normal davranıyor ki.. askerlik psikolojisi diyip dişlerimizi sıkmaktan başka çaremiz yokbulunduğu yerde canı bir şeye sıkılmıştır.. sonuçta emir altındalar ne zaman nasıl tepkiler vereceklerini anlayamıyoruz..sakın üstüne gitme o zamanla kendine gelecektir.. nişanlımın kendine geldiği gibi
kesinlikle canı birşeye sıkılmıştır askerlik işte uzerıne cok gitme Aranızda bir tartısma falan olmadı dimi canım bi anda mı boyle oldu?Biraz kafanı yor bakalım kalbini kıracak birşey soyledin mi ya da istemedigi birşeyi yaptın mı yoksa durup dururkense birşey canını sıkmıştır .Askerin nerde su an?
Canım bilmiyorum ki ne için böyle oluyor :-( çok fazla ilgiyi sevmez zaten :-( mesaj atıyorum herhangi bir sey için kızıyor atmıyorum yine kızıyor ortada sebep yok yani... Off bilmiyorum
İnan çok tanıdık. Biz de yaşadık benzerlerini evli olduğumu halde. Kötü olduğumu belli etmemey çalıştım "ben seni düşünüyorum sürekli ama sen beni özlemiyorsun" dedi bir kaç gün bunalım takıldı. Özledim desem "ben burada zaten iyi değilim sen de iyice üzme" beni dedi trip attı. Sabır çeke çeke düzelttim şükür :) Daralıp daralıp bize sarıyorlar. Orada huyları suları hep değişti. Sordun mu sebebini hiç?
Arkadaşlarr canım çok sıkkınbilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi hiçbir sey de söyleniyor bana
kızlar bu ne böyle yaa :)) geçmişe yönelik yazılarıda okudum da 10 gün sonra nişanlımı askere gönderiyorum ama yazıları okuyunca acayip korkmaya başladımm o kadar mı kötü anlamda değişiyolar yahu :18::18::18::18:
Aynen canım biz de bunları yaşıyoruz genelde özledim desem şimdi bunun sırası mi zaten burada sıkıntı var bir sürü :-( arayıp sormasam hayırdir bir sorun mu var vallahi ne yapacağımi şaşırdım bencanım soramıyorum ki bir sey hemen sinirleniyor :-( bak saat beşten beri mesaj attığı falan yok ben deli gibi merak ediyorum ama ben de aramıyorum
kızlar nişanlım askeriyeye telefon götürdükten sonra daha kötü oldu sanki normalde daha çok konuşuyorduk şimdi mesajlaşma falan derken çok konuşamıyoruz sizde de aynı durum varmı
canım sıkma tatlı canını onların durumuda zor vallahi bende aynı durumdayım dün akşam mesajlar attım aradım duymadı meraktan deliye döndüm merak ediyorum diye ben suçlu odum orası askeriyeymişte herzaman bakamazmış telefonada uyuyacağını bilmiyordum uyumuş niye haber vermedin dedim bana patladı üzüldüğümle kaldım bende alttan almadım isyan ettim değerim oldu:) ne kadar alttan alırsam üstüme geliyor gibi yani hepimiz için zor ama onlar bizi anlamıyorlar sanki bizim için herçey çok iyi hiç bişey değimedi öyle sanıyolar evet özlesek suç özlemesek suç o yüzden sıkma atlatıcaz bir şekilde
Canim uzme kendini Gullirana da yazmis hepsi ayni evliyken bir bakiyorsun buzz gibi soguk bi bakiyor sun cok iyi ins duzeltirsiniz keske arada gidebilsen cok iyi geliyor gorusmek ben gicik oldugum yonlerinide soyluyorum icimde kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?