Çok geçmiş olsun canım Allah sana da sabır versin.kızlar ben de dertliyim benimki de grip olmuş ay canı bir tatlı bir tatlı görmeniz lazım nazınıbi tripler bi nazlar hasta olduğundan beri.. hem hasta olmasına üzülüyorum hem aramız bozulmasın diye çalışıyorum
bizimde tel ilk baştan beri vardı ama almışlardı içeri girerken. sonra yemin töreni yapıldıktan sonra verdiler... tel yokken her gün gece belli saatte arardı kesinlikle ama telden sonra o durum değişti...mesajda sıkıntı olmuyordu ama konuşmalrı gece yapıyorduk çünkü o zaman sakin oluyor...
amin canım inşallah düzeliraramasını bekliyorum işte kafayı yiyeceğim
bu akşam çenem düştü benim yahuuu:)herkeslerde burdayken bol bol konuşalım.kızlar yarın izinliyim haftada 1 gün iznim var yoğun çalışıyorum ve hastalıı tam atlatamadım.kayınpederimin babası gelmiş köyden kayınpederim haber verdi izin gününde geirsin dedi bende rahatsızım iyi olursam gelirim demiştim tam iyileşemedim ama nişanlımın dedesiyle henüz tanışamadım nişanımıza da gelememişti gitmezsem ayıp olurmuki daha sonra kızına gidebilir bidaha görme imkanımda olmayabilir.nişanlımada hastayım bulaştırmıyım gibisindenkonuştum ama dediki ben seni tanıyorum sen hastada olsan gidersin eminim dedi yani gitmemi istiyor anladığım kadarıyla ne yapacaımı bilemedim
bu akşam çenem düştü benim yahuuu:)herkeslerde burdayken bol bol konuşalım.kızlar yarın izinliyim haftada 1 gün iznim var yoğun çalışıyorum ve hastalıı tam atlatamadım.kayınpederimin babası gelmiş köyden kayınpederim haber verdi izin gününde geirsin dedi bende rahatsızım iyi olursam gelirim demiştim tam iyileşemedim ama nişanlımın dedesiyle henüz tanışamadım nişanımıza da gelememişti gitmezsem ayıp olurmuki daha sonra kızına gidebilir bidaha görme imkanımda olmayabilir.nişanlımada hastayım bulaştırmıyım gibisindenkonuştum ama dediki ben seni tanıyorum sen hastada olsan gidersin eminim dedi yani gitmemi istiyor anladığım kadarıyla ne yapacaımı bilemedim
Bencede bu gece çok kalabalığız. benimde fena konuşasım var :) Zor bir karar hastasın bir gün iznin var bulunmaz nimet ama büyüklerin gönlünü hoş tutmak da çok güzeldir canım. Çok mutlu oluyor yaşlı insanlar öyle şeylerden. Çok kıymetli oluyorsun sonra gözlerinde :)
evet bende sinir oluyorum bu duruma başkalarını aramasınlar sadece bizi arasınlar:)bende çalışıyorum benide alakasız zamanda arıyor açmayıncada kızıyor sanki ben heran rahatım yani
bende gitmeyi istiyorum hemde kayınvalidemler bayramda geldi ben tekrar gidemedim annemle gideceğiz yarın iyi olursam inşallah ama dinlenmeyede hasret kaldım
CNm bi daha belki omur bu ya gorur ya goremez icine dert olur cok yormayacaksa git nisanlinda hos olur takinti yapmaz gitmeni istedigi belli
nişanlımla daha dün barıştık gündüz telde konuştuk akşam ararım seni dedi teli kapattık.. neyse akşam oldu ben evde oturmuş nişanlım arıcak diye bekliyorum hiç farkında olmadan telin sesini kısayım derken sesini tamamen kapatmışım ve teli cebime koymuşum..bende diyorum ki bak arıcam demişti aramıyor içimden saydırıyorum..teli cebimden bi çıkardım 5 defa aramış Allah dedim ben yandım şimdi gel de adama açıklama yap.. 5 dk bekledim bir daha aradı bi açtım başladı saymaya sen nerdesin , neden teli açmıyorsun , nereye gittin .. dedim ki ya hiç farkında değilim telin sesini kapatmışım ve cebime koymuşum.. verdiği cevaba bak niye telin sesini kapattın zırt bırt mesaj mı geliyor rahatsız mı ediyorlar bişey mi var.. oyhhh dedim bitmez bu askerlik
normalde de çok kıskanç mıydı canım nişanlın?
nişanlımla daha dün barıştık gündüz telde konuştuk akşam ararım seni dedi teli kapattık.. neyse akşam oldu ben evde oturmuş nişanlım arıcak diye bekliyorum hiç farkında olmadan telin sesini kısayım derken sesini tamamen kapatmışım ve teli cebime koymuşum..bende diyorum ki bak arıcam demişti aramıyor içimden saydırıyorum..teli cebimden bi çıkardım 5 defa aramış Allah dedim ben yandım şimdi gel de adama açıklama yap.. 5 dk bekledim bir daha aradı bi açtım başladı saymaya sen nerdesin , neden teli açmıyorsun , nereye gittin .. dedim ki ya hiç farkında değilim telin sesini kapatmışım ve cebime koymuşum.. verdiği cevaba bak niye telin sesini kapattın zırt bırt mesaj mı geliyor rahatsız mı ediyorlar bişey mi var.. oyhhh dedim bitmez bu askerlik
KIzlaar ben geldimm uzun zamandan sonra bir canlilik gelmis buraya:)) hepiniz burdasiniz ne guzel. Yazdiklarinizi okudum gulsem mi aglasam mi bilemedim.. :) Kimse sorun yasamaz umarim bundan sonra. uzulmeyelim artik( Herkes coook mutlu olsun:)
canım valla onlar iyi olsun diye alttan alırken bize kim destek olacak bilemedim:)yani banyoda olabilirsin müsait olmayabilirsin ne varki bunda.senin nişanlın eskiden de bu kadar kıskançmıydı askerde mi bu kadar arttı.nişanlımda işyerinden arkadaşlar bugün öğlen buluşacaktı ben gitmeyeceğim halde giderim iyi olursam falan demitim ben izin vermiyorum git gidebiliyorsan dedi giderim ne var dedim sinirlendi normalde karışmazdı bir tuhaflar yani ki işyerindeki arkadaşlarımı tanıyor oda benle aynı yerde çalışıyordu
hoşgeldin canım
yok canım ya bu kadar değildi bu kadar olsaydı aslaa nişanlanmazdım.. böyle bi adam ömür boyu çekilmez kitek umudum askerden sonra düzeleceği.. inşallah öyle olur.. yarın annesi bize gelecek şikayet edecem valla
şikayet etsek ne olur onların oğulları:)
Uzakta olunca erkek sinekten kıskanıyorlar. Sabır canım geçici bir süre şükür. Ben kıskançlık yüzünden bir dönem öğretmenler odasının kapısından girmedim. Otobüsle eve dönsem niye o kalabalık otobüse biniyorsun, yürüsem ne diye yürüyorsun dedi. Çıldırttı. Sonra yan yana gelince ve ne kadar bunaldığımı anlayınca öyle bir rahat oldu ki bazen niye kıskanmıyor kıskansın diye bile düşündüm :) :) Ortaları yok galiba.kıskançtı ama bu kadar değildi.. valla tek yüzünü gördüğüm yer internet bazen orada bile görüşmek istemiyorum.. gülsem çok gülme , yanağımı kaşısam kaşıma diyor çok bunaltıyor çoook..
KIzlaar ben geldimm uzun zamandan sonra bir canlilik gelmis buraya:)) hepiniz burdasiniz ne guzel. Yazdiklarinizi okudum gulsem mi aglasam mi bilemedim.. :) Kimse sorun yasamaz umarim bundan sonra. uzulmeyelim artik( Herkes coook mutlu olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?